Jump to content

Accident Mercedes-Fabia

MariusVE

Recommended Posts

Salut All,

Tocmai a avut loc un accident aici, pe Stefan Cel Mare. S-a intamplat pe linia de tramvai si masinile implicate mergeau in acelasi sens; nu stiu alte detalii. Mercedesul pare OK, Fabia... nu. Se pare ca i-a sarit si airbag-ul de la pasager. Nu cred ca aveau cum sa aiba viteza prea mare...

Oricum, ideea e ca au ramas...agatate: 2 in 1. :)

post-543-1250170706_thumb.jpg

Marius

Edited by MariusVE

Salut All,

Tocmai a avut loc un accident aici, pe Stefan Cel Mare. S-a intamplat pe linia de tramvai si masinile implicate mergeau in acelasi sens; nu stiu alte detalii. Mercedesul pare OK, Fabia... nu. Se pare ca i-a sarit si airbag-ul de la pasager. Nu cred ca aveau cum sa aiba viteza prea mare...

Marius

fabia e varza

dauna totala

Salut All,

Marius

fabia e varza

dauna totala

Din poze pare un CL 500 nou care cantareste 2 tone , fabia decat 1000 si ceva de kg,oricum nu poti compara la siguranta o masina de 120.000 e cu una de 10.000.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.