Jump to content

SCHIMB/vand 330i

mihai20

Recommended Posts

Eu ajung la concluzia ca rubrica asta de vanzari e aproape identica cu cea de ,,masina mea''.Adica multe poze cu masini,comentarii dar rezultate concrete de vanzari-cumparari intre membrii forumului foarte foarte slabe.Multe masini interesante la preturi la fel de interesante sunt postate ca anunturi chiar si inainte de a aparea criza. Edited by crtir

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu ajung la concluzia ca rubrica asta de vanzari e aproape identica cu cea de ,,masina mea''.Adica multe poze cu masini,comentarii dar rezultate concrete de vanzari-cumparari intre membrii forumului foarte foarte slabe.Multe masini interesante la preturi la fel de interesante sunt postate ca anunturi chiar si inainte de a aparea criza.

si daca pui pe autovit vinzi imediat sau cum ?

Eu ajung la concluzia ca rubrica asta de vanzari e aproape identica cu cea de ,,masina mea''.Adica multe poze cu masini,comentarii dar rezultate concrete de vanzari-cumparari intre membrii forumului foarte foarte slabe.Multe masini interesante la preturi la fel de interesante sunt postate ca anunturi chiar si inainte de a aparea criza.

si daca pui pe autovit vinzi imediat sau cum ?

De pe autovit nu pot sa-mi formez o parere despre cel ce vinde masina.In ideea asta pe forum sunt cativa useri care prin esenta si coerenta mesajelor comunicate de-a lungul timpului imi inspira o oarecare incredere.De la astfel de persoane de pe forum poate ca as cumpara o masina.Pe autovit nu prea poti sa faci diferenta intre un ,,tepar'' si o persoana onesta si ca atare eu as fi mai rezervat in privinta unor astfel de anunturi.Deci cred ca aici pe forum ar trebui sa se vinda masinile BMW mai usor ca pe autovit.Cel putin intre membrii forumului.

Edited by crtir

nu e asa.....ca samsarul de pe autovit daca il suni , iti spune ca masina e impecabila, nu are nici o problema, e proaspat adusa si nu a fost atinsa niciodata. iar romanul in general prefera sa fie mintit frumos decat sa afle adevarul.

pe cand astia de pe forum suntem mai fraieri, si spunem ca bate o bucsa, ca a fost o aripa vopsita, ca s-a rupt un ornament, etc.

exemplu : am vorbit cu un baiat la telefon pentru un schimb cu masina lui, si mi-a zis ca el isi doreste mult 330, ca a mai avut una , luata din targ 8200 de euro, din 2002....alte detalii nu isi au rosul....arata impecabil, doar ca ii lipseau airbagurile frontale si lasa 5 urme pe asfalt, si de la 150 incolo intra curentul in masina de cat de bine erau aranjate usile ... si ca ii e frica sa mai cumpere masini puternice din romania.

totusi si pe forum se minte muuuuuuult cand e vorba de masinile personale....la rubrica "masina mea" 99% din masini sunt perfecte, si nu au nevoie decat de benzina . parca chiar userul myx de mai sus a vandut o masina aici pe forum de care urmatorul proprietar nu a fost deloc incantat.

Edited by mihai20

• 2 weeks later...
de vanzare/schimb

negociabil la fata locului, nu in mesaje. kilometrii nu prea a mai facut , decat ocazional, cate un drum scurt, sa se dezmorteasca....a fost prea frig si in giurgiu e numai gheata, nu se curata deloc soselele :lol:

Eu m'am plimbat ieri ºi azi de m'am, plictist :) Chiar mã gândeam azi... ce o fi cu Mihai de nu a mai ieºit :) ... cã nu te-am mai vãzut de ceva timp.

DacĂŁ ai cauciucuri de iarnĂŁ Âşi mergi mai ĂŽncet nu ai nicio problemĂŁ.

de vanzare/schimb

negociabil la fata locului, nu in mesaje. kilometrii nu prea a mai facut , decat ocazional, cate un drum scurt, sa se dezmorteasca....a fost prea frig si in giurgiu e numai gheata, nu se curata deloc soselele :lol:

Eu m'am plimbat ieri şi azi de m'am, plictist :) Chiar mă gândeam azi... ce o fi cu Mihai de nu a mai ieşit :) ... că nu te-am mai văzut de ceva timp.

Dacă ai cauciucuri de iarnă şi mergi mai ĂŽncet nu ai nicio problemă.

pai ieri m-am plimbat si eu vreo 60 de km, si ziua si seara am scos-o, dar in general imi e scarba sa o scot din garaj, ca trebuie sa muncesc si la deszapezit garajul :).

am cauciucuri de iarna , merge ok daca nu accelerez brusc, mai ales ca stii ca merg mereu cu asc decuplat.

sper sa nu se considere up, ca am raspuns, oricum abia ridicasem anuntul

Edited by mihai20

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.