Jump to content

SCHIMB/vand 330i

mihai20

Recommended Posts

E46, berlina , 330i

231 de cai

122.000 km pe bord. eu nu am umblat, dar probabil cel dinainte da, dupa cum e volanul

DOTARI :

4 geamuri electrice, clima, scaune sport(textil) ,cd-player oem, cotiera piele fata si normala spate, volan schimbator si frana de mana piele, 6 airbaguri, comenzi pe volan, pilot automat, jante 17, suspensie sport OEM, telefon GSM,semnale albe fata si stopuri cu semnal alb(nu imi plac deloc cele portocalii)

am nevoie de o masina ieftina de 3-4000 de euro , si diferenta.

telefon 0729.843.503 --- seara.

la 117.500 am facut schimbul de ulei si filtre.....castrol edge sport 10w60

schimbata piesa cu tepi de la clima(nu mai mergea reglajul turatiei la clima) ,vas expansiune,curele,acum 3 zile schimbat pompa de servo. NOUA, cu garantie

finala e schimbata cu una de inox borla. se aude frumos, insa designul lasa de dorit

schimbat la ea mai multe maruntisuri de cand am luat-o, nu merita enumerate, dar masina dpdv tehnic e super-ok, trage foarte bine , nu troncane nimic.

cauciucurile schimbate cam cam odata cu uleiul. cele de pe spate le-am luat omediat ce am luat masina, apoi si pe fata.

masina nu a avut nici un accident (serios) . bara spate e vopsita de o luna ca a intrat o vectra in mine, dar usor, iar bara fata e vopsita de fostul proprietar , mie mi-a zis ca a lovit un caine, care i-a rupt si scutul. in rest, nu are elemente vopsite pe ea.

probleme : -e un pic atinsa de grindina...in poze nu se vede, ca sunt dinainte, si oricum nu cred ca s-ar vedea

-buscile de la diferential crapate....le am , dar nu le-am schimbat din lipsa de timp si interes. chestia e ca daca schimbi brusc, smuceste un pic, dar eu m-am obisnuit sa nu debreiez brusc

-geamurile de far ar trebui si ele schimbate, sunt un pic matuite. dar probabil le voi da la pachet si pe astea celui cu care voi face schimb, o sa le iau eu

post-6801-1250172958_thumb.jpg

post-6801-1250172968_thumb.jpg

post-6801-1250172979_thumb.jpg

post-6801-1250172991_thumb.jpg

post-6801-1250173001_thumb.jpg

post-6801-1250173025_thumb.jpg

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

un pret e obligatoriu ( pentru vanzarea neexclusa )

pretul pentru vanzarea neexclusa :) e 9300 . sper ca e ok

ideea cu schimbul era ca oricum nu prea se vand masini, asa ca decat sa stau cu ea la vanzare , mai bine fac un schimb cu o masina ieftina, si toata lumea e multumita :lol:

ce-ti veni? :lol:

nevoie de bani , care ar fi trebuit sa apara din alta parte :) .

PREFER schimb cu e36 berlina,motor cat mai mare. dar astept si alte propuneri

Edited by mihai20

Frate... apare si masina mea intr-o poza. Pune una unde se vede mai clar a mea poate ai mai multa bafta la vanzare si sa vada lumea ca ne place BMW. Acum serios chiar vinzi masina?

Eu caut 330i si dau peste a ta... :lol:

apropo de ce nu faci schimb cu gelu...te alegi si cu toti banii si cu o "masina"...sau.... :)

e36 318 berlina faruri stopuri tuning. folii omologate. geamuri si trapa electrica. interior tzipla. si 6000e ?

daca 318-le e cel albastru care l-ai pus aici pe forum la vanzare, facem, daca e ok masina(adica sa mearga ok si sa nu fie probleme la acte)

aer are ?

Frate... apare si masina mea intr-o poza. Pune una unde se vede mai clar a mea poate ai mai multa bafta la vanzare si sa vada lumea ca ne place BMW. Acum serios chiar vinzi masina?

Eu caut 330i si dau peste a ta... :lol:

apropo de ce nu faci schimb cu gelu...te alegi si cu toti banii si cu o "masina"...sau.... :lol:

de ce cauti tu 330i cand nu am vazut un cerc cu 2.0 ala al tau(facut de tine)??ia zi merge mai repede :)

de ce cauti tu 330i cand nu am vazut un cerc cu 2.0 ala al tau(facut de tine)??ia zi merge mai repede :)

Poate s-a plictisit de el Âşi vrea ceva mai puternic... poate e pasionat de vitezĂŁ.

SĂŁ Âştii cĂŁ nu toatĂŁ lumea simte nevoia sĂŁ facĂŁ cercuri :lol:

On: BaftĂŁ la schimb :lol:

Poate s-a plictisit de el şi vrea ceva mai puternic... poate e pasionat de viteză.

Să ştii că nu toată lumea simte nevoia să facă cercuri :lol:

On: Baftă la schimb :)

a facut si catu cu 2,2 , dar pe zapada.....eu nu am prins iarna cu bmw-ul , si a trebuit sa fac pe ploaie, de 2 ori , sa vad cum e, ca nu ma simteam implinit daca nu faceam :lol: . pe uscat nu am facut , ca mi-e mila de cauciucuri

ms allex. ti-am zis de ce vreau sa o dau

Edited by mihai20

• 2 weeks later...

un nou radiator.

cel vechi se pare ca a parcat o bordura in el ca era cam indoit si pierdea in partea de jos :)

din pacate poze cu cel nou doar pe masina, m-am gandit prea tarziu, cand deja era montat

acelasi pret. si in continuare, prefer un e36 la schimb+ diferenta

post-6801-1252363365_thumb.jpg

post-6801-1252363407_thumb.jpg

post-6801-1252363426_thumb.jpg

post-6801-1252363464_thumb.jpg

post-6801-1252363519_thumb.jpg

• 2 weeks later...
pe autovit in 3-4 zile am primit oferte de schimb, dar nimic care sa imi convina: cadillac cts (nu imi place) , audi tt 225 de ponei ( e superba dar prea mica) , bmw 318 2004 si un seria 5 cu care cred ca voi face schimb daca ne intelegem la diferenta :) . intre timp , sa se mai vada anuntul si pe forum .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.