Jump to content

SCHIMB/vand 330i

mihai20

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dupa cum arata masina, adica nimic deosebit, dotari limitate si volanul care arata nici mai mult nici mai putin de 400.000 de km, sa zici merci daca iti iei 6500 pe ea. La 7000 iti iei seria cinci 2001 facelift full, adica piele navi etc.

P.S. Nu m-am putut abtine sa nu imi bag si eu nasul cum faci si tu la mine de obicei. Insa eu cred ca de data asta chiar am dreptate.

Edited by mar33

nici o problema mar33 . are ceva deosebit, doar ca nu stii tu sa apreciezi ce. iti dau un indiciu : e sub capota, si pentru samsari nu conteaza :) . dupa cum ar trebui sa stii, tu fiind samsar , volanul poate fi facut sa arate ca nou, dar nu imi sta in caracter . de aceea am si spus ca are km pe bord 125.000 in momentul asta, dar tind sa cred ca are ceva mai mult in realitate, dar nu 400000. atat probabil are 316-le tau , ca aia e masina de facut naveta, nu 330.

5 si 3----clase si stiuluri diferite. pentru unii masina e mai mult decat o cutie cu care te duci la servici . poate o dau si pe 5000 , e problema mea si a cumparatorului, intre timp eu cer 9000 pe masina, si negociez doar la fata locului .

Si ce te-ai aprins asa? In primul rand nu sunt samsar, detin un 316 pe care il am de un an de zile si am pus o gramada de lucruri pe el, daca asta numesti tu samsar, e problema ta. Si daca ar fi sa fiu samsar as fi bucuros crede-ma, as face si eu niste bani extra pe langa serviciu.Momentan sunt ofiter de politie si sincer chiar mi-ar fi placut mai mult sa fiu samsar, as fi avut bani mai multi si timp la fel.Deci pentru mine a fi samsar nu e deloc o meserie injositoare, jignitoare etc...dupa cum ai vrea tu sa para cand spui: "pentru samsari ca tine". Sunt oameni care nu fura, faca drumuri in Germania, le cauta, le aduc, ceea ce nu e chiar usor si presupune multa oboseala, si isi pun si ei un banut in plus sa aduca o paine acasa la copil, dar asta nu pot explica oamenilor limitati cum esti tu.

Cat despre oamenii mai colorati sau nu din vitan care le cumpara din tara si le vopsesc, chituiesc, dat cu silicon si pun capac 1000 sa aiba de unde sa scada, iar daca ii intrebi habar nu au de optiunile masinii, confundand clima cu a/c si computerul de bord cu indicatorul de consum instant, aia sunt niste gainari nu oameni de afaceri, cu atat mai mult nu se pot numi samsari.

Asa ca, daca as fi samsar m-as bucura crede-ma, sunt oameni care au pus afaceri de succes pe picioare si au importante parcuri auto in tara cu masini impecabile aduse din Germania.

Iar daca tu ai aprecia ce ai sub capota nu ai vinde masina.Asa ca lasa-ma cu aprecierea celor ca tine care vor masini cu motor mare, dar de fapt le dau la schimb pe unele mai ieftine, ca nu le pot intretine. Stii cum e cu prostul si fudulul.Asa ca ciocu mic si nu te mai da mare "apreciator" al motoarelor mari, acum schimbi un e46 cu motor mare pe un e36 cu motor mare, si apoi probabil cand iar ti se vor termina banii vei ajunge la ursulet cu 2500 cmc si apoi la un trabant caruia o sa ii pui motor de 3-4000 cmc..ca na....fudulia e la moda.

mihai,si tu esti genul de frustrat care crede ca are cine stie ce grozavie daca are un 320-330,iar un 316 nici nu e BMW?

sunt multe 316-318 care au mult mai multe optiuni decat a ta,la fel cum probabil sunt mai bine intretinute pe latura tehnica.nu o lua in nume de rau,dar nu mi-a placut deloc discutia avuta cu mar33

Conteaza si ce vrea fiecare de la o masina.Eu spre exemplu as prefera fara nici o rezerva un 330i ,,chel'' decat un 318i full options.Cu conditia sa arate cum a iesit de pe portile fabricii,adica fara modificari de prost gust si sa fie o.k. tehnic(d.p.d.v. al sigurantei pe sosea,la o asa masina nu se pot face compromisuri).

mihai,si tu esti genul de frustrat care crede ca are cine stie ce grozavie daca are un 320-330,iar un 316 nici nu e BMW?

sunt multe 316-318 care au mult mai multe optiuni decat a ta,la fel cum probabil sunt mai bine intretinute pe latura tehnica.nu o lua in nume de rau,dar nu mi-a placut deloc discutia avuta cu mar33

da, sunt exact genul ala de frustrat, si parerea asta o am de 316 . e doar parerea mea.

da stiu ca sunt multe cu dotari superioare...si 316 printre ele. sunt exemple chiar aici pe forum, nici nu am afirmat vreodata ca ar avea super-dotari. am scris ce are, nu am exagerat cu nimic, la fel cum nu am zis ca masina mea e impecabila, ba chiar i-am enumerat si defectele :lol: asa ca baieti, inainte sa va imflamati, cititi .

@mar33 .... masina o dau pentru ca asa am eu chef, nu ca nu o pot intretine, daca ai chef sa vezi cum se prezinta masina, esti invitat la un testdrive, nu am nimic de ascuns. as da-o pe un e36 pentru ca am nevoie de niste bani, sau pe o masina de clasa superioara, dar neaparat automata.

iar faptul ca nu suport 316/318 e parerea mea si cu asta basta, nu stau sa iti dau tie explicatii

ps: aia cu fudulia nu prea se aplica, pentru ca masina nu iese vizibil cu nimic in evidenta, nu cauta aprecierea privitorilor. e pentru placerea posesorului doar

@crtir : exact preferinta asta o am si eu....am cautat motorul in primul rand , sa fie 320 de 170, 325 sau 330, singurele optiuni care ma interesau era sa aiba clima si cutie manuala .

te intereseaza la schimb, masina asta ? http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...t=0&start=0

nu am prins de nicaieri din ce an e masina ta.... , pe prima pagina in topicul meu zice ca masina 2002, era proaspat cumparata , credca de 3-4 zile, masina este din a-6-a sau a 10-a 2001, 525d...

am scris, cred si anul. este din 2000 . a 10-a, daca crezi ca conteaza

e frumoasa masina,dar nu am vazut poze cu interiorul ei, si m-ar interesa sa il vad inainte sa iti raspund ceva :)

Edited by mihai20

probabil cand iar ti se vor termina banii vei ajunge la ursulet cu 2500 cmc si apoi la un trabant caruia o sa ii pui motor de 3-4000 cmc..ca na....fudulia e la moda.

Asa, si? Si mie mi-ar place pe langa 318d care-l am acum sa am un e30 cu motor de 3.5, ca doar e la moda ... sau macar inca un e46 6L cu macar 231CP ... daca omu` nu considera 316-le BMW, e problema lui, aceeasi parere o am si eu despre 318d-le meu ... estetic, arata a BMW veritabil, pe sosea ... macar bine ca am suspensie sport si nu tre` sa franez asa de des ...

fudulia e la moda.

Mai degraba strugurii sunt acrii ... ca ma-ndoiesc ca nu ti-ar place un 330i in locul umilului tau 316i care da pe afara din cauza dotarilor...

On: Bafta la vanzare, chiar urmaresc masina ta, mi-ar place sa-mi intregesc parcul auto cu ea :)

Edited by Pachu

@mar33 sincer, nu consider ca a fi samsar e o meserie, cum o iei tu. daca ti se pare normal sa dai un tun de 1000 de euro la o masina adusa, adica profit, atunci munca cinstita cred ca e facuta pentru prosti. sa fii samsar nu e o munca cinstita, sunt oameni care muncesc din greu si nu au vazut o mie de euro pe luna (sau la 2 sapt, depinde cum aduc masinile). e un exemplu pe care l-am intalnit curand, de aceea iti spun, sa nu mai zic, ca ei nu stiu ce e ala impozit pe profit.

despre celalalt gen de oameni sunt de-acord cu tine, chiar azi am dus la test o masina "impecabila" , care s-a dovedit ca a fost lovita in 2 locuri, cu scurgeri de ulei din mai multe locuri, improvizatii si altele, ca nu am asteptat sa termine testul ca nu avea rost.

Edited by increatul

Vanzatorule, mai cearta-te cu gaboru ca ne distram :)

nu am nimic cu el , ca sa ma cert. doar ca omul vinde/cumpara masini.....ceea ce pentru mine inseamna samsar....am facut aceasta afirmatie in urma unei propuneri de a lui de genul : hai sa iti dau 5000 pe masina ca am gasit sa o dau eu cu 6000.(era vorba de fosta mea masina , nu 330 )

nu ma intereseaza daca e si "ofiter",poate sa fie si colonel din partea mea. la fel nu ma intereseaza coloritul lui , de care el a adus aminte referindu-se la baietii din targ. el si-a expus parerea despre masina mea, eu i-am raspuns si argumentat , doar atat

@increatul : eu de cand am pus anuntul am spus si ce probleme are masina, asa e corect, nu sa pui oamenii pe drumuri spunand ca e impecabila si la fata locului sa cazi din scaun

in momentul de fata am ramas cu bucsile de la diferential care trebuie schimbate(sunt in portbagaj cred ca din iunie) si o tija de timonerie, caci cam are joc, si atat. :lol:

am pus pe 12.noiembrie ulei 5w40 , la recomandarea mecanicului, care mi-a spus ca 10w60 e prea gros pentru iarna. aveam decat 8500 cu uleiul ala , si mi-a cam parut rau , dar m-am confirmat, si am schimbat si filtrul de aer ca mi se parea cam imbacsit.

Edited by mihai20

Ba de ce nu zici ca ai nevoie de ajutor aici.

Baieti omu asta a avut de cand il stiu numai masini frumoase si bune. Acum daca el vrea sa o vanda e treaba lui...si referitor la reply-u "nimic deosebit nu are masina asta, are volanu de 400000 de km si mai mult de 6000 nu iti iei pe ea" eu am mers cu masina asta si chiar e BUNA masina plus ca e 330i nu 316. Poate ati vazut TOP GEAR cu prezentarea la e46 atunci cand a aparut daca nu cautati pe youtube. Sa nu se supere ceililati posesori de 316 ca tot BMW scrie pe masina.

nu fac schimb cu ale tale,chiar daca sunt foarte frumoase, pentru ca jantele pe 18 combinate cu suspensia de pe masina mea ar insemna sa simt orice groapa in ficat. cu alt model , tot pe 17 oate faceam schimb .

8800 pret proaspat

Edited by mihai20

Baieti omu asta a avut de cand il stiu numai masini frumoase si bune. Acum daca el vrea sa o vanda e treaba lui...si referitor la reply-u "nimic deosebit nu are masina asta, are volanu de 400000 de km si mai mult de 6000 nu iti iei pe ea" eu am mers cu masina asta si chiar e BUNA masina plus ca e 330i nu 316. Poate ati vazut TOP GEAR cu prezentarea la e46 atunci cand a aparut daca nu cautati pe youtube. Sa nu se supere ceililati posesori de 316 ca tot BMW scrie pe masina.

+1 :)

Foarte tare maÂşina.

mic update de pret poate se inghesuie cumparatorii 8600 de euro. sau schimburi la care sa primesc diferenta, schimb/schimb nu mai vreau, 5-ar-ul nu mai ma incanta, si de mercedes e-class mi s-a taiat si mai rau.

post-6801-1260142768_thumb.jpg

post-6801-1260142844_thumb.jpg

post-6801-1260142932_thumb.jpg

post-6801-1260143958_thumb.jpg

Edited by mihai20

+1 :)

Foarte tare maÂşina.

+1 am facut un test drive ....masina merge superrr

Edited by cristian_cc22

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.