Jump to content

sonda lambda

crisan26

Recommended Posts

nGK sau alt producator au ceva?

am zis sa puna ce a avut din fabrica , ca sa fie treaba la fel...debitmetru bosch , sonde bosch...sti tu...

dar poate la fel de bine sa puna si intermotor... sau sa nu puna deloc :)

Dupa mine daca ngk sunt mai buni ca bosch la bujii, la restul pieselor sunt cel putin egali.

la bujii e alta treaba...la diesel ,originale sunt beru sau bosch...oricum , bujiile la benzina si eu sunt de parere ca un NGK cu platina sunt tot ce iti trebuie, la diesel as pune doar beru sau bosch. :lol:

Edited by POIUYT

am zis sa puna ce a avut din fabrica , ca sa fie treaba la fel...debitmetru bosch , sonde bosch...sti tu...

dar poate la fel de bine sa puna si intermotor... sau sa nu puna deloc :)

Dupa mine daca ngk sunt mai buni ca bosch la bujii, la restul pieselor sunt cel putin egali.

la bujii e alta treaba...la diesel ,originale sunt beru sau bosch...oricum , bujiile la benzina si eu sunt de parere ca un NGK cu platina sunt tot ce iti trebuie, la diesel as pune doar beru sau bosch. :lol:

la bujii as pune doar BERU la diesel si NGK, BERU DENSO la benzina

bosch sunt varza atat diesel cat si benzina

referitor la debitmetre am vandut meat&doria si era siemens in cutie

o fi nasol?

Edited by 4ucom

o fi nasol?

ce sa zic ,daca nici macar asta nu sti...ca la electrice meat&doria este doar un ambalator ca si febi la 80% din repere...surprize-surprize... :)

Edited by POIUYT

o fi nasol?

ce sa zic ,daca nici macar asta nu sti...ca la electrice meat&doria este doar un ambalator ca si febi la 80% din repere...surprize-surprize... :)

hahaha

stiam

doar ti-am expus o situatie

si febi ce e in mare parte sau swag asa ca exemplu

sunt aceeasi fabrica...in cutii de swag nu ai gasit febi ?! http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/17.gif

fiecare este liber sa isi puna ce doreste.(multi se doteaza si in functie de preturi )

Edited by POIUYT

sunt aceeasi fabrica...in cutii de swag nu ai gasit febi ?! http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/17.gif

fiecare este liber sa isi puna ce doreste.(multi se doteaza si in functie de preturi )

stiuca in cutiile de Swag gasesti febi

eu nu vand gama swag ( nu lucrez cu importatorii de swag)

aia cu pretul e esentiala

se poate curata sonda lambda de inainte de catalizator si cu ce?pt un bmw 318 benzina din 1999.mersi :) :lol:

nu.

se schimba cu una noua,preferabil BOSCH

Au.Depinde de tipul sondei.Dupa cum bine stie toata lumea sunt mai multe tipuri de sonde si principiul de functionare este total diferit.De exemplu nu poti monta o sonda NGK de la un sistem Siemens la un sistem Bosch.

se poate curata sonda lambda de inainte de catalizator si cu ce?pt un bmw 318 benzina din 1999.mersi :lol: :)

De ce vrei sa o cureti, este murdara? :D

Edited by Bavaria

cat costa una noua ? :)

pt 318i e46 din 2001 ... daca e vreo diferenta?

depinde daca e sonda de reglaj sau sonda de diagnoza

se poate curata sonda lambda de inainte de catalizator si cu ce?pt un bmw 318 benzina din 1999.mersi :lol: :lol:

Nu se curata..Se adopta o solutie radicala in acest caz: Se schimba

asa am zis si eu

Edited by 4ucom

se poate curata sonda lambda de inainte de catalizator si cu ce?pt un bmw 318 benzina din 1999.mersi :) :lol:

nu.

se schimba cu una noua,preferabil BOSCH

Au.Depinde de tipul sondei.Dupa cum bine stie toata lumea sunt mai multe tipuri de sonde si principiul de functionare este total diferit.De exemplu nu poti monta o sonda NGK de la un sistem Siemens la un sistem Bosch.

se poate curata sonda lambda de inainte de catalizator si cu ce?pt un bmw 318 benzina din 1999.mersi :lol: :)

De ce vrei sa o cureti, este murdara? :D

foarte tare

vorbesti de mere cand e vorba de struguri

e vorba de producatori de sonde lambda care fac sondele dupa cerintele OEM au coduri diferite nu suntt universale

ma rog exista si sonde universale inclusiv scaose de BOSCH

dar e alta poveste

cat costa una noua ? :)

pt 318i e46 din 2001 ... daca e vreo diferenta?

depinde daca e sonda de reglaj sau sonda de diagnoza

Cum adica sonda de reglaj si sonda de diagnoza? :lol:

am vrut sa o curat k nu mai lucreaza in parametrii si din cauza ei mi s-a aprins becul de check engine.poate era o solutie si asta k sa nu trebuieasca sa o schimb.dar daca o fi neaparat nu am ce face.mrsi pt sfaturi