Jump to content

tren vs. microbuz

slacker

Recommended Posts

a-ti auzit pana acum cazuri de bariere defecte? cand am facut scoala de soferi mi-a spus instroctorul ca nu e posibil asa ceva :) :lol:

iasi -tg frumos e foarte periculos pt. cine nu il stie . sunt 2 treceri de cale ferata greu de observat, e drumul bun , se circa repejor ..

trebuie facute pasaje sau macar sa fie marcate altfel trecerile :lol:

Edited by slacker

eu niciodata nu am inteles cum ii ia pe astia trenu mah.... nu vad trenul? pai e imens ce dreacu si mai si face zgomot, claxoneaza....

dar nah...cand e sa te ia dracu, te ia si din biserica...

sincer, nici eu, poate il vad si zic ca au timp sa se strecoare..cine stie..eu unul nu as incerca sa trec aiurea pt nimic in lume

Unii spun ca stationa. Altii ca numara banii. Ce naiba faceau astia? 13 morti? Eu n-am auzit de accident de circulatie mai grav ca asta...

poate numara banii.am mai vazut si eu din astia in trafic cu 120 km/h si teancu de bani in mana numarand.pe deaspura ca nu are nici o mana pe volan(sta cumva sprijinit pe el) nici nu prea sa uita la drum , ca e concentat la bani

@Rhaziel ex : de la iasi la targu-frumos , e o portiune de drum brici , cel putin pt. zona asta si toti merge repejor,rar trec trenuri pe acolo .

intr-o noapte au murit 2 la 50 de metrii in fata mea , era un tir oprit la trecere si acoperea semnalele , nu e bariera . cred ca e si vina autoritatilor aici ,daca ii sperie ideea sa faca un pasaj ar putea macar o bariera sa puna .

era o masina de constanta,cam asa e la noi, daca nu cunosti drumul asteapta-te la surprize..

Edited by slacker

nu are absolut nici o treaba cu iasi targu frumos, spre targu frumos se iese pe la metro, soseaua e foarte buna acolo, zona unde a avut loc accidentul e f stricata.

Eu lucrez pe sos. nicolina e strada principala a iasului... azi credeam ca a inceput razboiul prin Cug spre Scanteia, am numarat vreo 3 ambulante, 4 masini smurd, vreo 2 de politie, pompieri, ARR-ul si 3 masini de la pompe funebre :) ,,, naspa accident

http://www.bzi.ro/IMAGINI-sOCANTE-accident...eal-A65353.html deci e de groaza

Edited by clau18

Un redus mintal :) . Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Eu nu inteleg pe cei din presa , cu site-urile lor , de ce nu bruiaza ca la tv? Sa facca o optiune pt. cei ce vor sa vada morti , e chiar aiurea , nu am putut privii , sunt imaginile prea socante pt. mine :lol: .