Jump to content

Vreau sa-mi iau un BMW 320 motorina 2000-2002(Sugestii)

Bogdan001

Recommended Posts

Salut baieti si nu in ultimu rand salut admin nu cunosc prea multe despre BMW , sunt foarte nedumerit (sa plec in germania sa imi cumpar de acolo sau sa-mi iau masina din tzara deja inscrisa?) pentru ca gasesc tot felul de preturi in rom , masina fiind inscrisa deja , vreau sa stiu primele chestii cand vz o masina la ce te uiti sa vz daca intradevar e buna cum zic majoritatea proprietariilor (ca e tzipla) nu vreau sa fac o greseala si sa regret

Multumesc si astept sugestii din partea d-voastra

Daca ai posibilitatea dute in Germania...poti sa iei o masina bine intretinuta si in Romania,faci un test si o verificare mai atenta la Reprezentanta,eu personal m-as duce in Germania,cu toate ca si acolo poti avea surprize...Multa bafta!

Salut baieti si nu in ultimu rand salut admin nu cunosc prea multe despre BMW , sunt foarte nedumerit (sa plec in germania sa imi cumpar de acolo sau sa-mi iau masina din tzara deja inscrisa?) pentru ca gasesc tot felul de preturi in rom , masina fiind inscrisa deja , vreau sa stiu primele chestii cand vz o masina la ce te uiti sa vz daca intradevar e buna cum zic majoritatea proprietariilor (ca e tzipla) nu vreau sa fac o greseala si sa regret

In primul rand, in locul tau, m-as intreba de ce vreau BMW si as fi sincer cu mine.

Dupa ce afli de ce vrei, o sa-ti fie mai usor sa stii si ce vrei.

Daca stii ce vrei o sa-ti raspunzi singur la intrebare, de unde, cum si ce trebuie vazut.

Orice masina SH are bubele ei si nu-ti garanteaza nimeni ca te tine o viata.

Da-ne mai multe detalii despre ce iti doresti si iti spunem la ce sa te uiti.

Aditza85 - poate sa o ia si de la Medgidia, dar neaparat sa aiba oua Kinder pe ea...

parerea mea e ca daca ai ceva de spus si de sustinut cu argumente clare baga-te pe Thead-ul omului, daca vrei doar sa nu te plictisesti, lasa-i pe altii care poate vor sa dea un sfat matur si constructiv.

Scuze de OFF Topic.

Ce simplu suna :)

un test la autovit , iti spune cam tot (cat la suta amortizoare, suspensii , frane, noxe,cat de intreaga este caroseria masinii ....) + un testar sa vezi daca e manarit pe partea electrica (airbag,check engine ,care nu se mai aprind in bord desi ar trebui daca au probleme dar sunt sticarite becurile sau scoase,etc...) oricum daca omu e pe mana cu un electrician , te cam pacaleste cu tot felul de relee puse ca sa dea ok pe bord :lol:

in plus ,daca trece testele astea ,inseamna ca e ok, iar masina la mana a doua , este loterie.

in Ro ai mai mult timp sa faci toate testele si sa te gandesti razgandesti ,decat in Germania.

B46ROS...esti cam artagos...in fine , probabil ai un stil de exprimare mai agresiv.

Edited by POIUYT

fa-ti un calcul:drumul pana in germania dus intors,taxa de mediu.rar si celelalte,iao din romania ca te ajunge mai putin si oricum si din germ daca o iei nu te astepta sa fie tipla la 2002.....

in ro iese mult mai ieftin, daca nu stie in germnia poate avea ghinionul sa ia un harb SAU O MARE TEAPA , in romania gaseste masini bune la bani mult mai putini decat DE, aici sunt si baieti care se pricep la detalii gen , volan, pedale, schimbator, bord, motor, caroserie,etc... il plateste modic si il poate ajuta sa gaseasca masina poate mai buna decat o ia din DE si ca motorizare si ca tot ....BAFTA

Aici "fomistii" sunt mai multi decat in DE, aici s-au ieftinit materialele de constructii, aici sunt baietii "smecheri" ce nu-si mai permit sa plateasca ratele la banci, aici se plictisesc mai multi de masini si le vand la preturi cu mult sub pretul pietei numai sa sara la alta motorizare etc.....

Edited by edy1092

Si cum si de ce ti-a venit CHEFUL :) sa iti cumperi BMW ?

Ce te-a facut sa alegi acest producator ?

- are tractiune spate

- piesele sunt scumpe

- nu seamana la condus cu Audi-VW-Renault-Opel-etc. !!!

- nu are multe LED'uri colorate prin masina

- trebuie sa mergi cu ea intr-un regim mai spre SPORT

de ce nu vrei alta masina ? <--- este o alta intrebare NU un sfat !

nu cunosc prea multe despre BMW ,

Ar fi cazul sa te orientezi la un motor pe benzina.

- piesele sunt scumpe

Sunt cam scumpe dar filtrele se spala.Deci mai scade pretul la intretinere.

o duci la un tester si aia e.

eu zic sa o iei din Ro.

Cred ca iti poti lua foarte usor o teapa imensa daca te bazezi asa de mult pe testerul ala.

Daca ai posibilitatea dute in Germania...poti sa iei o masina bine intretinuta si in Romania,faci un test si o verificare mai atenta la Reprezentanta,eu personal m-as duce in Germania,cu toate ca si acolo poti avea surprize...Multa bafta!

Le ai pe sfaturi! Incredibil!! :)

as vrea un BMW 320 motorina 2000-20002 (se mai gaseste pe aici pe acolo) toti imi spun sa ma uit in cartea service dar toti care vand masini in rom intrebi de cartea service , zice ca nu a avut ca asa ca pe dincolo am gasit http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...26offset%253D15

ce zicetzi ? a zis ca o lasa la 5800

Pretul il discuti dupa ce o vezi impreuna cu o persoana avizata si ii faci ceva probe, inclusiv la documente. Cartea service nu cred ca o gasesti frecvent si nu trebuie sa fie un argument definitiv ca sa cumperi masina...

Pentru tester la fata locului, eu unul il recomand pe user-ul b-69-tau care cred ca te ajuta daca-l soliciti si daca esti din Bucuresti.

Daca astea sunt ok, iti place masina si consideri ca BMW e ceea ce ti se potriveste...incepi negocierea pretului.

Bafta si mult succes!

as vrea un BMW 320 motorina 2000-20002 (se mai gaseste pe aici pe acolo) toti imi spun sa ma uit in cartea service dar toti care vand masini in rom intrebi de cartea service , zice ca nu a avut ca asa ca pe dincolo am gasit http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...26offset%253D15

ce zicetzi ? a zis ca o lasa la 5800

Cel mai bine este sĂŁ mergi la un service de ĂŽncredere, cu tester Âşi elevator.

1. Daca masina a fost intretinuta si e in stare buna fara probleme ascunse e un pret foarte bun 5800 E, dar in acelasi timp e suspecta caderea mare de pret de la 7000 E la 5800E.

2. Blocurile de lumini de pe spate au fost schimbate. Uitate sa nu fi fost lovita.

3. Jantele par a fi de 17. Verifica directia pentruca masina vine standart cu jante de 16 si e posibil ca jentile de 17 sa fi produs o uzura mare si prematura a componentelor de directie (poate fi afecta si caseta de directie).

4. Verifica daca e primul proprietar sau nu. Prea multi proprietari intr-un timp prea scut indica probleme ascunse. Cand noul proprietar a descoperit hibele ascunse scapa de ea.

5. Kilometrii sunt cam putini pentru un diesel din 2001.

6. Daca nu te pricepi la BMW cauta pe cineva care se pricepe sau incearca sa te documentezi singur. Cere timp da nu te costa bani. Lipsa de cunostinte te poate costa scump dupa ce o ei daca are probleme.

Succes in achizitie si te asteptam printre fanii BMW

1. Daca masina a fost intretinuta si e in stare buna fara probleme ascunse e un pret foarte bun 5800 E, dar in acelasi timp e suspecta caderea mare de pret de la 7000 E la 5800E.

2. Blocurile de lumini de pe spate au fost schimbate. Uitate sa nu fi fost lovita.

3. Jantele par a fi de 17. Verifica directia pentruca masina vine standart cu jante de 16 si e posibil ca jentile de 17 sa fi produs o uzura mare si prematura a componentelor de directie (poate fi afecta si caseta de directie).

4. Verifica daca e primul proprietar sau nu. Prea multi proprietari intr-un timp prea scut indica probleme ascunse. Cand noul proprietar a descoperit hibele ascunse scapa de ea.

5. Kilometrii sunt cam putini pentru un diesel din 2001.

6. Daca nu te pricepi la BMW cauta pe cineva care se pricepe sau incearca sa te documentezi singur. Cere timp da nu te costa bani. Lipsa de cunostinte te poate costa scump dupa ce o ei daca are probleme.

Succes in achizitie si te asteptam printre fanii BMW

Daca te intereseaza masina din dolj eu sunt din craiova si te pot ajuta sa vedem daca este ok