Jump to content

proba de drum x5

casioclay

Recommended Posts

Salut,

in cateva zile, sper sa fiu posesor de X5 an de fabricatie 2007, masina confiscata de la un nene fara bani, 11.000 km, fara nici o revizie de 1 an juma`. Accept cu placere sfaturi de la cei vechi, daca trebuie sa fac pasul sau nu. Masina este 3.0 diesel. Multumesc in avans pentru raspunsurile voastre.

p.s. Cea mai mare teama este sa nu aiba km masluiti, si la drive testul pe care l-am facut, am obosit de intors volanul(parca eram in dacia mea veche de demult). In parte am fost linistit de cei de la Bavaria, care sustin ca X5-ul are directia mai rigida decat alte masini> Astept de la cunoscatori, opinii.

sper ca nu iei masina din parcul Bavaria pt ca sunt niste mincinosi si tepari , studiaza pe forum si ai sa afli , cat despre cei 11k km e cam putin pt o masina cu rulaj 2 ani .Mai exact cand are data primei inmatriculati

In nici un caz de la neamurile alea proaste.....este vb de un finantator care nu si-a mai primit banii si....a luat-o cu japca inapoi....masina e faina dar nu stiu ce sa zic de directie....n-am mai condus niciodata X5....actualmente am un q7 de care vreau sa scap... aproppos...vechiul propietar cand a aflat ca-i vine sorocul, aschimbat si anvelopele de pe masina....si acum are niste gunoaie....stie careva daca anvelopele difera ca dimensiuniu fata/spate??? astept avid informatii.

intr-adevar 11.000 km sunt foarte putini pt 2 ani de folosinta.dar cine stie de cat timp e confiscata masina si sta

masina este vanduta in germania in 11.2007, inmatriculata in ro in 02.2008 si confiscata in 04.2009...este in garantie pana in 11.2009...dupa spusele celor de la bavaria...

intr-adevar 11.000 km sunt foarte putini pt 2 ani de folosinta.dar cine stie de cat timp e confiscata masina si sta

masina este vanduta in germania in 11.2007, inmatriculata in ro in 02.2008 si confiscata in 04.2009...este in garantie pana in 11.2009...dupa spusele celor de la bavaria...

47 de cititori si nici o parere??? :) :lol:

p.s. Cea mai mare teama este sa nu aiba km masluiti, si la drive testul pe care l-am facut, am obosit de intors volanul(parca eram in dacia mea veche de demult). In parte am fost linistit de cei de la Bavaria, care sustin ca X5-ul are directia mai rigida decat alte masini> Astept de la cunoscatori, opinii.

Dacã maºina nu are servotronic ºi nici Active Steering, este normal ca volanul sã se Învârtã mai greu.

Salut,

in cateva zile, sper sa fiu posesor de X5 an de fabricatie 2007, masina confiscata de la un nene fara bani, 11.000 km, fara nici o revizie de 1 an juma`. Accept cu placere sfaturi de la cei vechi, daca trebuie sa fac pasul sau nu. Masina este 3.0 diesel. Multumesc in avans pentru raspunsurile voastre.

p.s. Cea mai mare teama este sa nu aiba km masluiti, si la drive testul pe care l-am facut, am obosit de intors volanul(parca .

De la AB te poti astepta la orice.

X5-ul are directia destul de rigida, toata masina este rigida de fapt.

Restul il afli de la cunoscatori.