Jump to content

schimb 206cc cu bmw

dintedeaur

Recommended Posts

schimb 206cc din 2001, 2.0 benzina, 136 cp, un singur proprietar in romania, adus din franta in luna august 2008, 135000 km, sonorizare originala clarion cu radio-cd si comenzi volan, volan piele 3 spite, climatronic (in perfecta stare de functionare), jante aliaj pe 16 originale, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, 4 airbaguri, proiectoare, decapotare electrica, tetiere sport gaurite, rezerva aliaj, senzori lumina si ploaie. prefer seria 3 e46 (fara 1.9 105cp sau 1.8 116cp) sau seria 5 e39 (fara 520i/d)

schimb cu a mea? spune-mi ce diferenta cash esti dispus sa-mi mai dai daca e.

am mai avut noi o discutie referitoare la pretul masinii tale. mi-ai mai propus o data un schimb cu diferenta, insa eu nu pot acoperi sume de cocaina...nu pot sa-ti acopar tie motorina pe 4 ani de folosinta, nu pot sa-ti acopar tie iesirile in oras la distractie, cantonamentele la hotel pe litoral, la moeciu la pensiune, etc. altfel nu vad cum ceri 8500 pe o masina pe care o gasesti la 6500. are 11 ani maine-poimaine, unde mai pui ca are si impozit mare. oferta mea e pejo'ul asta si 1500, si mai bine de-atat nu vei gasi. eu cer pe ea 5300 si e cea mai ieftina posibila oriunde ai cauta, pentru ca eu vreau sa o vand, nu sa stau cu 330d de vanzare un an de zile, ca si tine. multa bafta la vanzare

sa nu-mi dea moderatorii avertisment ca as da up'uri, (desi in sectiunea asta chiar n-are rost, ca sunt vizibile anunturile pe prima pagina mai mult de o saptamana), dar era un banc...s-a dus unu' la fabrica Trabant, sa-si comande un Trabant, si i-a zis la directorul de vanzari

-imi faceti si mie un trabant pe comanda?

-da, normal

-e cu dublu climatronic?

-normal

-pilot?

-da

-cornering lights, bi-xenon, trapa, ventilatie scaune, geamuri, oglinzi...etc

-normal ca da

-domne jante pe 22 se poate?

-sigur ca da

-DOMNE MA IEI LA MISTO????

-pai n-ai inceput tu primul?

asa si tu, MAS, n-ai inceput tu primul cu caterinca? :)

la voi pe forum sunt de vreo 2 ani de zile, tata, numai ca am luat ban pentru o prostie, am dat parola unui alt user si cica clona...si m-am invatat minte. referitor la ce i-am spus lui mikken, n-a fost nimic cu intentia de a-l jigni, pur si simplu mi-a mai propus la o masina un schimb, si i-am mai spus ca are un pret foarte mare. ca si acum.

@alex iulian...lasa-ma bemveistule, vezi de treaba ta

@alex iulian...lasa-ma bemveistule, vezi de treaba ta

Mai esti de 2 ani pe forum dar primii 7 din viata nu ai prea mers pe acasa.

Usor cu atitudinea asta, usor ca faci intindere ...

Asta pe langa nickul pe care l-ai ales, nick care ma duce cu gandul la un manelist.

Esti prea tensionat.

Ai facut un topic, oricine isi poate spune parerea. Nu esti tu in masura sa ne iei cu "lasa-ma bmwistule" sau cu atitudinea pe care ai avut-o fata de miken.

Sau nu esti capabil de o discutie pe un ton normal?

LE: iar daca asta e o strategie de a tine topicul "sus" e gresita, aici "la noi pe forum" oamenii se mai uita si la vanzator nu doar la masina ...

Edited by Remus R.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.