Jump to content

SE VINDE 540i E39

kcr 540

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Depinde de maniera de condus....16,4 mediu, arata bordul, e mai ieftin decat cu taxiul.Deocamdata.

este , dar nu cu foarte mult. dar cel putin stai bine in ea, si ajungi cat de repede ai chef, nu ca in taxi .

tare rau replica asta :)

bafta la vanzare, masina pare in stare foarte buna

Imposibil.

Consumul de oraÂş este de peste 20%, ĂŽn jur de 22-25%.

Pentru mine, consumul mediu este totuna cu mixt. Deci cand a zis 16.4 mixt nu a facut nici o afirmatie imposibila :)

P.S: Ciupanezu chiar tu ziceai :

Pentru ca eu chiar am masina aia in timp ce ei au copiat datele de pe alte site-uri.

are LSD ?

Din cate stiu eu, da. Propietarul poate sa confirme.

Catalin: Bafta la vanzare. Este o masina foarte frumoasa si foarte bine intretinuta :lol:

Imposibil.

Consumul de oraÂş este de peste 20%, ĂŽn jur de 22-25%.

Insisti, nu am vrut sa iti raspund ptr ca nu vreau sa o tinem off topic, dar nu inteleg, imposibil? Ce? Atat imi arata bordul, adica 16, 4 ? Nu inteleg unde vrei sa ajungi si nu ai de unde sa stii cat consuma masina mea....totusi....daca vrei facem un pariu , punem 18 litri si o frigem prin oras 100 de km, pe 1000 de euro!Daca mai vrea benzina ii primesti daca nu ii pierzi, te bagi?cred ca nu .....asa ca lasa-ma sa o vand nu mai insista....

Nu e offtopic, eÂşti dator sĂŁ rĂŁspunzi cu seriozitate la orice ĂŽntrebare.

ªtiu foarte bine cât consumã un M62, am acelaºi motor pe maºinã.

MĂŁ rog, poate spuneai cĂŁ bordul indicĂŁ 16.4 mpg, caz ĂŽn care ĂŽmi cer scuze dar ar fi trebuit sĂŁ specifici.

Pentru mine, consumul mediu este totuna cu mixt. Deci cand a zis 16.4 mixt nu a facut nici o afirmatie imposibila :)

P.S: Ciupanezu chiar tu ziceai :

Pentru ca eu chiar am masina aia in timp ce ei au copiat datele de pe alte site-uri.

Consumul mediu poate fi urban sau extraurban.

Consumul mixt este un consum combinat ĂŽntre cele douĂŁ regimuri.

Am acelaºi motor deci pot vorbi În cunoºtinÞã de cauzã. :lol:

Depinde de maniera de condus....16,4 mediu, arata bordul,

Am scris clar, atat arata BORDUL MIXT!

Ce nu intelegi?

Mixt nu ĂŽnseamnĂŁ acelaÂşi lucru cu mediu.

ba frate inseamna aceasi chestie.....tot va frecati aici cu consumu mediu si mixt si oras....consum afara plus consum in oras = consum mediu sau mixt cat ii arata lui pe bord...la orce bmw consumul din bord este cel mediu nu cel din oras sau de afara....jizzz sunteti grei de cap????zici ca nu aveti tot bmw.....

nu, nu, consumul mixt nu e consum mediu. cand zici "consum mixt", zici (consum urban + consum extraurban):2=consum mixt, dar nu se stie cati km urban, si cati extraurban, poate fi 10km urban + 400 extraurban, si rezulta un consum mixt de 16l/100...dar ia gandeste-te ca are 400 km urban si 10 extraurban...cat e mixtul? sare de 23l/100km :)

cu consumul mediu nu e acelasi drac...cand zici consum mediu zici (consum urban + consum extraurban):2, unde consumul urban si cel extraurban au valori aproximativ egale..si atunci iese altceva

ba frate inseamna aceasi chestie.....tot va frecati aici cu consumu mediu si mixt si oras....consum afara plus consum in oras = consum mediu sau mixt cat ii arata lui pe bord...la orce bmw consumul din bord este cel mediu nu cel din oras sau de afara....jizzz sunteti grei de cap????zici ca nu aveti tot bmw.....

Grei de cap? Nu cred că este problema mea că tu nu ĂŽnţelegi nişte termeni uzuali.

Consumul mediu urban şi consumul mixt sunt termeni total diferiţi.

Se spune consum mediu pentru că valoarea indicată de bord după câteva sute de km este o medie ĂŽntre mai multe regimuri de mers pe care le poţi ĂŽntâlni ĂŽn oraş.

Dacă nu s-ar face o medie, cum ţi-ai da seama cât consumă maşina dacă mergi seara şi ĂŽţi consumă foarte puţin şi apoi mergi după-amiază şi ai un consum foarte mare?

Consumul mixt este consumul combinat ĂŽntre regimul urban şi cel extraurban.

Edited by Ciupanezu

Eu zic sa purtati discutia asta in alta parte.

Masina asta nu se va vinde unuia pe care il intereseaza consumul - slava Domnului! sunt destule 320d la vanzare.

Daca omul zice are 16 litri pe ceas, inseamna ca ii are. Probabil merge numai pe A2, sau probabil merge doar la vale. Nu conteaza, nu credeti?

Am ajuns de rasul lumii, 2 pagini de discutii despre consum si definitia lui, in loc sa discutam de bijuteria care este 540i E39... In alte parti sunt forumuri intregi dedicate exclusiv modelului asta, pentru ca o merita. Si nu discuta de consum acolo....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.