Jump to content

bmw e36 320i vs saab 900 cabrio 2.5 V6

alexe36

Recommended Posts

Salut. Am marea rugaminte de a ma ajuta sa fac alegerea cea buna. Detin un e36 coupe 320i din 1994 de aproximativ un an. Cand am achizitionat-o nu arata foarte bine si nici nu functiona in parametrii normali. Acum sunt foarte multumit de masina mea, mai ales ca am investit timp si bani pentru a o readuce intr-o stare buna. Problema este ca am primit o oferta din partea unei cunostinte. Este vorba despre un Saab 900 cabrio 2.5 V6. Inca nu m-am intalnit cu persoana respectiva sa vad masina, dar as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi si pareri. Sa renunt oare la statutul de posesor de BMW? Va rog sa va exprimati parerile. Multumesc

Pai treaba e foarte simpla! Odata ce ai facut schimbul,cu el ramai(cu saab-ul) pt. ca nu stiu cati isi doresc un saab vechi cabrio cu motor de 2500cmc. Poate ar trebui sa te intrebi de ce e dispus el la un astfel de schimb.Iti spun eu,bmw-ul tau e mult mai VANDABIL.

Parerea mea: pastreaza-ti bmw-ul. :)

Poate nu isi pune problema de revanzare curand, observ ca prefera cabrio, deci nu e masina de zi cu zi.... banuiesc. Problema se pune ulterior ca nu o sa mai aiba cu cine sa isi impartaseasca impresiile- senzatiile si problemele. Va marturisesc faptul ca 30 % din decizia de a avea propriul BMW a fost forumul, primele impresii dupa ce am studiat forumul au fost ceva de genul " Domle ... eu sigur pot repara si intretine un bmw cu ajutorul forumului asta" si ..... pragmatismul romanului patit - "in orice situatzie as fi masina tot o vand // chiar si dezmembrata".

Personal as pastra BMW-ul !!!

Edited by holby

Sa renunt oare la statutul de posesor de BMW?

Cred ca imi scapa ceva. :lol:

Cum adica sa renunti la statutul de posesor de BMW?Exista asa ceva? :)

Se pare ca m-am exprimat gresit. oricum, cred ca intelegi despre ce este vorba.

Poate nu isi pune problema de revanzare curand, observ ca prefera cabrio, deci nu e masina de zi cu zi.... banuiesc. Problema se pune ulterior ca nu o sa mai aiba cu cine sa isi impartaseasca impresiile- senzatiile si problemele. Va marturisesc faptul ca 30 % din decizia de a avea propriul BMW a fost forumul, primele impresii dupa ce am studiat forumul au fost ceva de genul " Domle ... eu sigur pot repara si intretine un bmw cu ajutorul forumului asta" si ..... pragmatismul romanului patit - "in orice situatzie as fi masina tot o vand // chiar si dezmembrata".

Personal as pastra BMW-ul !!!

Ai dreptate. M-am documentat destul de mult (zic eu) inainte sa-mi cumpar bmw-ul. Majoritatea informatiilor le-am luat de pe forum.

Pai treaba e foarte simpla! Odata ce ai facut schimbul,cu el ramai(cu saab-ul) pt. ca nu stiu cati isi doresc un saab vechi cabrio cu motor de 2500cmc. Poate ar trebui sa te intrebi de ce e dispus el la un astfel de schimb.Iti spun eu,bmw-ul tau e mult mai VANDABIL.

Parerea mea: pastreaza-ti bmw-ul. :lol:

Sincer, nu m-am gandit la ceea ce voi face cand ma voi hotari sa dau saab-ul mai departe. M-a incantat faptul ca are performante ceva mai bune decat masina mea actuala. Deocamdata se pare ca bmw-ul are 1-0. Multumesc pentru parere