Jump to content

Auutomobile Bavaria reprezentant HAMANN !

LRD

Recommended Posts

Automobile Bavaria informeaza prin posta proprietarii automobilelor serie 3 cumparate prin AB ca AB a devenit reprezentant HAMANN si EISENMANN in Romania, acesti producatori punand la dispozitie prin A.B. toate solutiile existente pentru personalizarea profesionala a masiniilor (de exemplu, pentru un 335i, prin kit-ul de putere Hamann puterea va creste de la 306 la 360CP iar cuplul de la 400 la 540NM)

Ma gandesc ca in acest context se va putea face la A.B. si interventia la motoarele de la 325i de 3,0l si 218CP pentru a le ridica performantele la nivelul unui 330i (prin schimbarea galeriei de admisie si printr-o resoftare), cunoscandu-se faptul ca motorul de 3,0l si 218CP de la 325i provine din 330i prin degonflarea acestuia!

Se stie ca 325i nu iti ofera o senzatie de siguranta in fazele de depasire la limita (mai ales cu masina incarcata) cand este necesara o retrogradare chiar de 3 trepte si o accelerare hotarata chiar pana la limita rosie a turometrului (desi motorul in 6 de la 325i nu ar fi rau, este silentios, are o functionare liniara si este incredibil de economic pentru un motor de 3,ol datorita sistemului Efficient Dynamic)

o firma serioasa cum e Hamann ofera garantie pe barba lor daca masina e pana in 2 ani si sub 100k km, cel putin asta e valabil pentru Vestul Europei. Nu stiu daca te duci cu masina inmatriculata in Romania mai e valabil.

Deci e posibil ca Hamann sa suporte garantia si la ce va face AB, nu neaparat BMW. Oricum baietii daca dau garantie in Ro la ce modificari face AB nici nu stiu ce ii asteapta .. :)

• 4 weeks later...
Degonflare zici , misto , l-as tuna la www.vishnutuning.com decat la Bavaria. nu am incredere in ei

mda...si eu...

.... ce imi e ca ma duc la Filaret ce imi e ca traversez oceanul.... Cam tot atat faci in trafic....

Vishnu Performance Systems

Sales and Tech Support

316 South Eagle Nest Lane

Danville, California 94506

Phone: 1(866) 584-7531 toll free