Jump to content

E46 FULL

GABI BMW 3

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gabi, fara cuvinte masina! :) Este un vis! Nu ai vrea sa o vinzi? :lol: Si asa ai facut "prostia" sa investesti atat intr-o masina "submotorizata", o rusine pentru BMW dupa parerea unora... :lol: Mai bine o vinzi si ma anunti si pe mine... Mai pune poze!!! Edited by Bobo1987

masina nu prea a avut dotari ( a avut bc, senzori pdc, senzori ploaie, comenzi volan si cam atat) de lucrat am lucrat la ea vreo cateva luni si bani nu am socotit dar sigur depaseste 5000 euro investitia.oricum imi place cum a iesit si nu o vand deocamdata.

Super tare masina!

BRAVO! Putini de pe aici ar indrazni sa desfaca masina in halul asta! BRAVO inca o data pt REALIZAREA ta!!!

Sper sa o vad vreodata live. Ajung des prin Arad numai sa vrei sa ne vedem.

Am acelasi motor si votez sa-l pastrezi daca nu faci liniute si alte "creatii"!

Edited by Laser

I-ar fi stat mai bine cu trapa...e oricum frumoasa :lol:

ar fi pacat ,daca tot esti in lucru sa nu ii pui si o cupola cu trapa electrica.

se poate pune.

bmw fara trapa nu arata bine :) .eu am facut asa ceva si nici nu iti ia mult timp.intr-o zi e gata.

apropo arcurile sunt alea de la mine ?

nu sant alea de la tine.

I-ar fi stat mai bine cu trapa...e oricum frumoasa :lol:

ar fi pacat ,daca tot esti in lucru sa nu ii pui si o cupola cu trapa electrica.

se poate pune.

bmw fara trapa nu arata bine :) .eu am facut asa ceva si nici nu iti ia mult timp.intr-o zi e gata.

nu ma intereseaza trapa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.