Jump to content

E46 FULL

GABI BMW 3

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E ok masina dar atata timp cat n-are trapa nu e full :) .

Trapa e un mare bull-shit, am eu..si cred ca am folosit-o de maxim de ori.

Btw, masinile de lux nu sunt full pana nu ai cosuletul de picnic, umbrela si alte acareturi :lol:

Btw, masinile de lux nu sunt full pana nu ai cosuletul de picnic, umbrela si alte acareturi :lol:

nu e bullshit trapa . E chiar o optiune utila daca o ai ..Intr-adevar nu e un must have . Dar bullshit in nici un caz :)

pai asa orice poate fi bullshit...inafara de un motor de M si o cutie manuala in 6 :) :lol:

E ok masina dar atata timp cat n-are trapa nu e full :) .

Btw, masinile de lux nu sunt full pana nu ai cosuletul de picnic, umbrela si alte acareturi :D

sau ca S-ul model nou ...n-are nici clima pe 4 zone...halal masina de lux :)

• 1 month later...
aici oricum sunt multi care considera ca masina nu e full pana nu are senzor de ploaie,etc.oricum trapa e o optiune chiar ok,merita pt persoanele care o folosesc si care nu se tem sa se arate oamenilor in trafic,in loc sa se ascunda dupa folii negre 70%.in orice caz e cel mai echipat 316i,nu cel mai echipat e46.sunt sigur ca mai exista,dar alte motorizari.bine,ce-i drept fara wallpaper personalizat.banchetele de genul acesta se reintalnesc in mare parte si daca nu ma insel este chiar obligatoriu in germania sa echipeze masinile care sunt folosite in regim de taxi sau rent-a-car.dar dublu din-ul iti merge perfect?navi?tv?oricum marfa masina.si sa stiti ca pe langa celelalte masini din gama ei dar alti producatori,care sa echivaleze cu motorul de 105cp bmw,316-le le bate pe toate la fund.ma refer ford,audi,vw,etc.tractiunea spate face minuni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.