Jump to content

330d E90

cataxxl

Recommended Posts

Dragii mei prieteni vreau sa va salut si sa va spun ca masina a ajuns la 125.000 de km si se comporta exemplar. Am inceput sa ii aflu si minusurile si sa vi le impartasesc si voua. Prima si cea mai importanta este sistemul audio, care nu poate fi catalogat decat nesatisfacator. Departe de concurentii directi la acest capitol. Un alt lucru care ma deranjeaza la masina asta este faptul ca nu are rezerva, ca de altfel orice E90. Am taiat deja 3 anvelope noi in cateva cratere, se stie ca anvelopele run-flat se taie mai usor ca celelalte. Din dorinta de a avea mai putin stres privind acest aspect am incercat sa trec la jante pe 16. Eroare insa. Nu se pot pune jante mai mici de 17 din cauza discurilor de frana mai mari decat la motorizarile inferioare. Am incercat si anvelope normale. Mai grav. Dupa cateva gropi deloc mari au facut galme pe interior, iar unul mi-a explodat in mers. O solutie care mi-a ramas neincercata este roata de rezerva ingusta. Dar si aceasta are dezavantajele ei: ocupa din locul portbagajului, iar daca pana este pe puntea spate trebuie inlocuita cu o roata de fata intrucat la cuplul motor f mare ar fi foarte greu sa tina aderenta. In rest sunt multumit de masina, nu simt nici o schimbare in cei 36.000 km, acelasi mers si acelasi consum. Vor urma cateva modificari de design cu piese OEM si va voi tine la curent.

In final la doresc tuturor un an 2011 mai bun si fara incidente in trafic.

De ce se taie mai usor???? Si UNDE se taie: pe banda de rulare sau flancuri?

Se taie foarte usor pe laterale, am mai citit si pe alte forumuri. O sa incerc sa fac niste poze cu cele care le-am distrus eu ca sa iti dai seama. Si partea proasta este ca nu mai pot fi salvate, dimensiunile mari si locul unde se taie fac practic imposibila utilizarea lui.

Se taie foarte usor pe laterale, am mai citit si pe alte forumuri. O sa incerc sa fac niste poze cu cele care le-am distrus eu ca sa iti dai seama. Si partea proasta este ca nu mai pot fi salvate, dimensiunile mari si locul unde se taie fac practic imposibila utilizarea lui.

Mda, numai ca NU are sens sa fie cum spui tu!! Anvelopele run flat rezista fara aer TOCMAI datorita faptului ca au flancurile intarite fata de anvelopele "normale"!

Deci, ce spui tu, este .....

Mda, numai ca NU are sens sa fie cum spui tu!! Anvelopele run flat rezista fara aer TOCMAI datorita faptului ca au flancurile intarite fata de anvelopele "normale"!

Tocmai pt ca sunt intarite pe lateral sa poata rula fara aer le face sa se taie. Nu sunt atat de flexibile ca si anvelopele normale iar sarmele laterale otelite care fac anvelopa atat de dura si mentin peretii in pozitie normala nu rezista unui soc atat de puternic. Dupa cum iti spuneam o sa atasez poze explicative.

Vreun nou record ceva, gen Arad - Bucuresti in 60 de minute, vreo depasire spectaculoasa a unui Passat de politie cu 300 la ora ? Nimic ? :twoup:

Da', rau mai esti!! :)

Colegul este entuziasmat de masina si ....il ia valul!!! Are imaginatie si voi il tachinati! Sa stii ca, peste tot in lume, oamenii cu imaginatie sunt apreciati, nu luati in ras!

Cu stima

Tocmai pt ca sunt intarite pe lateral sa poata rula fara aer le face sa se taie. Nu sunt atat de flexibile ca si anvelopele normale iar sarmele laterale otelite care fac anvelopa atat de dura si mentin peretii in pozitie normala nu rezista unui soc atat de puternic. Dupa cum iti spuneam o sa atasez poze explicative.

Adica, vrei sa spui ca ai facut teste cu anvelope eun flat si cu anvelope normale si ai constatat ca se petrece ceea ce spui tu? Ma indoiesc!!

Eu cred ca reusesti sa le tai repede, dar asta NU inseamna ca SE TAIE MAI REPEDE DECAT CELE NORMALE, asa cum scrii tu!

E ceva adevarat in ce scrii, dar nu scrii exact! Cam ca si cu ....depasirile si ..politia!! :)

Nu-mi pasa ce spun colegii, dar am auzit la Neptun TV ca, in acea zi, a fost un incident pe autostrada cu un echipaj de politie.

Politistul a declarat, pe patul de la Spitalul de Urgenta, ca, aflandu-se in patrulare, in masina din dotare, a fost depasit de o un BMW 330d cu maaaaare viteza.

Astfel, crezand ca sunt ...opriti, a deschis usa din dreapta si a vrut sa se duca sa faca pipi!!! Va dati seama ce a patit saracul cand a iesit din masina Politiei care, totusi, rula cu 100km/h pe autostrada!

PS. Au citit scuzele tale si nu-ti poarta pica!!!!

Cu stima

Lol. Incep sa fiu invidios ca nu pot face glume atat de proaste si caterinca ieftina. Colegul Poleposition pare sa castige bine din meseria asta de bufon din cate vad in masinile din semnatura lui.... Edited by cataxxl

• 1 month later...

Lol. Incep sa fiu invidios ca nu pot face glume atat de proaste si caterinca ieftina. Colegul Poleposition pare sa castige bine din meseria asta de bufon din cate vad in masinile din semnatura lui....

de unde sti tu cat se castiga din meseria de bufon?pole te-ai angajat?

de unde sti tu cat se castiga din meseria de bufon?pole te-ai angajat?

nu stiu de ce oameni ca tine mai ai dreptul la "circ" pe forumul asta.de 2 zile nu prea am ce face si am "ars-o" mai tot timpul pe aici.nici 5% din reply-urile care le-ai dat nu au fost cu folos.restul numai de ras si de pus paie pe foc.

parerea mea ca 3-4 pagini sunt de ajuns pentru peripetia lui cu politia.

Salutare tuturor....frumoasa masina sa o stapanesti in continuare sanatos......Am citit pe sarite peripetia ta cu politia si timpul scos de tine si tin sa precizez si sa sustin ca ai ceva probleme cu riscul de a ramane fara cont.....

La ce vad in fiecare zi pe soselele patriei mi se face mereu pielea de gaina......Chiar m-as bucura daca ai ramane fara permis de conducere definitiv.....Si eu conduc o masina zic eu destul de puternica pentru soslele noastre dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac ceea ce tu ai facut .....si mai grav e ca te lauzi cu ceea ce ai facut tu ....si spre surprinderea mea sunt multi care te aclama.......Zilnic mor oameni nevinovati pe sosele.....tine minte ca nu esti singuru care si-a permis o masina de 20.000 de euro si daca toti ar face ca tine unde s-ar ajunge???

Poti fi chiar si pilot masina poate avea toate dotarile posibile...inca nu avem autobanda ca in germania... Vreau sa imi cer scuze pentru ca am postat ceea ce gandesc.....

• Like 1

cine vorbea de politie?cu ce drept il face bufon pe pole?daca tu nu ai treaba de 2 zile ce vina am eu? spre deosebire de tine, cand spal masina si ii pun motorina nu postez pe forum.

exact.tu decat faci valva si razi de oameni si masinile lor fara sa ii cunosti sau iti vinzi telefoanele si masinile.asta fac samsarii.

daca l-a facut bufon pe pole de ce nu a ripostat el?ce/cine esti tu?

Salutare tuturor....frumoasa masina sa o stapanesti in continuare sanatos......Am citit pe sarite peripetia ta cu politia si timpul scos de tine si tin sa precizez si sa sustin ca ai ceva probleme cu riscul de a ramane fara cont.....

La ce vad in fiecare zi pe soselele patriei mi se face mereu pielea de gaina......Chiar m-as bucura daca ai ramane fara permis de conducere definitiv.....Si eu conduc o masina zic eu destul de puternica pentru soslele noastre dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac ceea ce tu ai facut .....si mai grav e ca te lauzi cu ceea ce ai facut tu ....si spre surprinderea mea sunt multi care te aclama.......Zilnic mor oameni nevinovati pe sosele.....tine minte ca nu esti singuru care si-a permis o masina de 20.000 de euro si daca toti ar face ca tine unde s-ar ajunge???

Poti fi chiar si pilot masina poate avea toate dotarile posibile...inca nu avem autobanda ca in germania... Vreau sa imi cer scuze pentru ca am postat ceea ce gandesc.....

toti facem greseli in viata in trafic mai mult sau mai putin.vrei sa spui tu ca nu ai condus in viata ta in romania masina mai mult de 50/90/130?

sa fim seriosi.am ars-o pe A1 cu 240 si in fara localitatilor cu 220-230,prin localitati cu 170-200.numai ca toate astea le poti face cand este drum,trafic mai deloc......nu sa risti.cati am ramane fara permis de pe forum..nu mai zic dintre toti soferii.

prietenul lui sunt.alte intrebari off topic mai ai?

saracul pole...nu isi poate purat singur de grija?din cate stiu eu este om mare...cu familie,deci este in stare sa isi poarte singur de grija.nu ma deranjeaza pe mine ca esti tu avocatul poporului..ma deranjeaza felul in care provoci scandal.esti un fel de oana zavoaranu a forumului.

Guest poleposition

nu tu pole.

Da' ce-ai bre' cu Micrcea :unsure: ? E baiat de treaba, suntem tovarasi. Normal ca mi-a luat apararea la postul ala nesimtit.

Edited by poleposition

Da' ce-ai bre' cu Micrcea :unsure: ? E baiat de treaba, suntem tovarasi. Normal ca mi-a luat apararea la postul ala nesimtit.

"prietenia" mea cu mircea este una mai veche.de cand a facut niste afirmatii neintemeiate la adresa mea,apoi am observat ca asta e felul lui.de a face valva.intelegi matale?sau trebuie sa iti traduca samsarul?

eu aici am incetat sa mai fac offtopic.va las pe voi sa va pupati reciproc.

• 2 weeks later...

Salut. Din pacate pt tine ai inteles gresit ca ma laud cu ce am facut, ideea era sa intelegeti performantele masinii. Nu contest ca se pot intampla accidente, insa eram totusi pe o autostrada foarte libera. Apreciez grija pe care mi-o porti, dar crede-ma ca nu este cazul. Si daca crezi ca este singura masina pe care o am, cand spui ca mi-am permis o masina de 20k, afla ca mai detin inca un BMW, un Audi si un Porsche, si nici unul nu are sub 200 CP, cea prezentata fiind chiar cea mai ieftina dintre ele, dar, spre deosebire de altii, care se lauda cu masini pe care le-au avut, mie imi place sa fiu mai discret, oricum invidia unora e la cote maxime... Numai un frustrat ar "polua" topicurile altora cu comentarii de doi bani si glume nereusite, este clar insa ca nu ducem lipsa de astfel de "baieti"..