Jump to content

VAND MOTOR 320d 2002

Recommended Posts

Este a unui amic, se vinde cu tot ce vedeti in poze. Cred ca se vinde si pe bucati, dar in principiu ar vrea sa-l dea intreg. Pentru orice alte intrebari postati aici si va raspund cat mai repede.

E46 Diesel, An 2002, 140.000 km, 2000 cmc, 150hp.

Pret: 1200 Euro

post-7678-1250438848_thumb.jpg

post-7678-1250438974_thumb.jpg

Sunt curios de unde ti-l iei nou la 460 Euro.

Nu sunt piesele mele, deci nu eu pun preturile. Daca-s exagerat de mari am sa-i transmit. Totusi 250 Euro nu cred.

e un turbo fara garantie totusi , indiferent cat pretinde ca a avut rulaj motorul . Poate merge o saptamana o luna si apoi la gunoi . Presupun ca nu-i dai banii inapoi in cazul asta . O reconditionare in jur de 300-400 E aduce si o garantie .

Daca ii fac reconditionare si peste 1000km mi se rup paletele, imi dau aia banii inapoi? nu cred..

Peste tot sunt riscuri si chiar nu cred ca-ti vinde nimeni un turbo cu 250 euro, poate daca-i stricat sau pe duca. Cine vrea sa-l cumpere face o oferta si eu o transmit mai departe. Cine stie, poate-l da si cu 100 euro.

Daca ii fac reconditionare si peste 1000km mi se rup paletele, imi dau aia banii inapoi? nu cred..

Peste tot sunt riscuri si chiar nu cred ca-ti vinde nimeni un turbo cu 250 euro, poate daca-i stricat sau pe duca. Cine vrea sa-l cumpere face o oferta si eu o transmit mai departe. Cine stie, poate-l da si cu 100 euro.

nu nou,bine ar fi sa fie atat. doar ca e prea mult 460. Am vb cu un tip din Craiova,turbo o mare pe masina,pot sa o ascult cum merge,si mi-a cerut 250 de euro. daca era din 2004 masina mai era cum era,dar asa e si din 2002.

Numai bine...

si legat de palete,ai dreptate, nu iti mai repara nimeni pe garatie daca sunt paletele si axul duse.

...mi-a vindut si mie o bara fata de e39.....baiat serios nu gluma...!!! telefoane cheltuite si nu mai raspunde acum, cred ca face totul for fun.....!

te referi la vanzatorul din topic ? Poti sa-i faci un review , avem topic dedicat

Nu, dar iti remediaza problema. Stii tu, asta presupune garantia. Si da, 250, maxim 300 e un turbo sh.

Daca vreau sa cumpar motorul, imi dai voie sa-l desfac (desfacem impreuna) sa vad ce e in el? Axele in ce stare sunt, vibrochenul, pistoanele, bielele...?

Edited by alex mihalciuc

ok...scuze daca am deranjat pe cineva, vroiam doar sa spun ca tot a unui prieten era si bara si tot nu a mai ajuns la mine, cred ca a vindut-o altcuiva care i-a dat mai mult...probabil...dar nu-mi place modul in care face chestia asta cu vinzarea...care e topicul respectiv?

Ai raspuns aici http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=828180

Nu-mi amintesc sa ma fi sunat si sa nu-ti fi raspuns, nu mai exagera. Repet.. bara nu e vanduta, dar eu nici nu o mai vand. Priorietarul a face ce a vrea cu ea.

@Soare Mrs : daca esti interesat zi-mi cat oferi si eu transmit mai departe. O poti si testa.. cum vrei tu.

Nu, dar iti remediaza problema. Stii tu, asta presupune garantia. Si da, 250, maxim 300 e un turbo sh.

Daca vreau sa cumpar motorul, imi dai voie sa-l desfac (desfacem impreuna) sa vad ce e in el? Axele in ce stare sunt, pistoane, biele...?

Repet, nu sunt eu proprietar. Motorul e la bistrita, nu vad de ce nu ar fi deacord sa-l desfaci. Cand primesc raspunsul iti trimit un mesaj privat, astazi cel tarziu.

ok...scuze daca am deranjat pe cineva, vroiam doar sa spun ca tot a unui prieten era si bara si tot nu a mai ajuns la mine, cred ca a vindut-o altcuiva care i-a dat mai mult...probabil...dar nu-mi place modul in care face chestia asta cu vinzarea...care e topicul respectiv?

Ai raspuns aici http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=828180

Nu-mi amintesc sa ma fi sunat si sa nu-ti fi raspuns, nu mai exagera. Repet.. bara nu e vanduta, dar eu nici nu o mai vand. Priorietarul a face ce a vrea cu ea.

@Soare Mrs : daca esti interesat zi-mi cat oferi si eu transmit mai departe. O poti si testa.. cum vrei tu.

Stii care e treaba? te ascunzi dupa un nickname si iti bati joc de lume...asta e parerea mea! Pai de cite ori stimate cetatean te-am sunat si nu ai raspuns...iti amintesti? Nu-ti amintesti fiindca fusul vostru orar, al tau si al prietenului tau sunt pe alta regiune geografica....azi la 12 cind l-am sunat era rupt de somn abia vorbea, si tu incerci sa-mi tii mie lectii de corectitudine, care in trei zile nu ai reushit sa trimiti o amarita de bara la alt cetatean care te-a rugat asa de frumos sa faci treaba asta??? nu ai un pic de rushine te intreb acum si aici....?? pai ai uitat cum a demarat toata treaba asta? la inceput nu ai zis ca nu-i a ta, dupa ai zis dar nu mi-ai dat numarul, tot prin tine a fost treaba, ce am eu cu omul ala?? eu cu tine am discutat! ai facut ochii mari la alti bani? pai ptr cultura ta generala azi m-au contactat doi si cu unul rezolv problema.....asa ca poti sa faci ce vrei cu bara ta...! in alta ordine ti-am demonstrat in vreun fel ca nu sunt serios, de nu ai trimis bara in trei zile?? sau credeai ca glumesc? in afaceri trebuie sa fii ferm ca sa rezisti, daca nu dute unde ai fost si seara trecuta de nu te poti scula nici la 12 la amiaza si lasa loc liber ptr cei seriosi aici! bara asta nu s-a vindut pina acum doar datorita tie, care nu aveai bandourile la ea si ai dat-o tango ca au ramas in portbagajul prietenului tau, ba ca a baut si nu poate ajunge, ba ca nu a venit autocarul din afara care sa o ia....vrajeala de buftea! in concluzie in opinia mea credeam ca ardelenii sunt oameni corecti dar m-am inshelat...sau cel putin la faza asta! nu pot sa-ti spun decit ca ar trebui sa-ti fie rushine, fiindca orice forum are niste criterii dupa care se ia, si daca tu procedezi asa, ai sa vezi cit de bine cotat vei ajunge la capat...! de unde stii tu ca nici nu m-am apucat de masina- asta e alta discutie- ? sau poate trebuia sa ma apuc cind terminati voi cararile de strabatut si dupa aia sa ma dau cu mashina?!

P.S. Sa stii ca exista doar doua feluri de posesori de bmw-uri...cei care le iubesc chiar si se dedica lor si cei care din snobism se dau cu ele, asezati pe o parte la volan si cu aere de superioritate si alte bashini , si care la fel de rau le-ar sta si intr-o dacie cu volan pe dreapta si muzica la maxim...!

Nu regards,

• 2 weeks later...