Jump to content

Nelamurire in alegerea amortizoarelor

S L Y

Recommended Posts

Salutare!

A venit vremea sa schimb amortizoarele fata si spate insa am urmatoarea nelamurire. Am fost la AB la un prieten sa-mi listeze codurile amortizoarelor masinii mele (E39 525dA Touring 2002), si mi-a dat urmatoarele coduri:

- 31 31 1 096 865 amortizor fata sport (asta n-o stiam :) )

si

- 33 52 1 094 046 amortizor spate care, conform RealOEM NU este sport.

E normal sa fie sport pe fata si pe spate nu ??? Oare din cauza asta sta un pic mai ridicata de spate ?

Cine ma poate ajuta sa aleg corect amortizoarele?

Multumesc anticipat!

Edited by slymoto

Salutare!

A venit vremea sa schimb amortizoarele fata si spate insa am urmatoarea nelamurire. Am fost la AB la un prieten sa-mi listeze codurile amortizoarelor masinii mele (E39 525dA Touring 2002), si mi-a dat urmatoarele coduri:

- 31 31 1 096 865 amortizor fata sport (asta n-o stiam :) )

si

- 33 52 1 094 046 amortizor spate care, conform RealOEM NU este sport.

E normal sa fie sport pe fata si pe spate nu ??? Oare din cauza asta sta un pic mai ridicata de spate ?

Cine ma poate ajuta sa aleg corect amortizoarele?

Multumesc anticipat!

Pe spate este si amortizor pe linga perna de aer ,habar nu aveam,unde sunt situate amortizoarele spate?

http://forums.bimmerforums.com/forum/showt...d.php?t=1171210

http://forums.bimmerforums.com/forum/showt...d.php?t=1183593

Sa va faceti o parere despre suspensia spate de la E39 touring. La E34 e hidraulica, amortizorul fiind incarcat de pompa de la servo + exista arc. La E39 amortizorul e normal, difera doar tipul standard/sport. Probabil seria de sasiu va va spune ce suspensie aveti pe masina. Spor!

nu ai suspensie sport din fabrica,tot ce ai e pe spate SP/SUSPENSION W SELF-LEVELING SUSPENSION;

deci ai avea nevoie de amortizor standard,poti sa pui si sport dar atunci iti recomand sa schimbi si arcurile;

ca idee eu am sachs la 465 lei/buc/fata;580lei/buc/spate/sachs sau 410 lei/monroe

nu ai suspensie sport din fabrica,tot ce ai e pe spate SP/SUSPENSION W SELF-LEVELING SUSPENSION;

deci ai avea nevoie de amortizor standard,poti sa pui si sport dar atunci iti recomand sa schimbi si arcurile;

ca idee eu am sachs la 465 lei/buc/fata;580lei/buc/spate/sachs sau 410 lei/monroe

Nu am suspensie sport din fabrica pe spate sau pe toata masina? Si pe spate ce arc sa schimb, are asa ceva?

Poti sa-mi dai, te rog, si codurile SACHS ale amortizoarelor tale de mai sus?

Multumesc.

Edited by slymoto

trebuie sa schimb si eu arcurile pentru un e39 520d. serie sasiu Gu42049. Imi poti da si mie un pret ptr arcuri fata spate si daca ai si ceva sport sa o las putin mai jos. Multumesc

195 lei/buc/fata/kilen+210 lei/kilen/buc/spate;eu nu aduc de coborat /ridicat,pt tunning incearca la user brandex