Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Softop

Recommended Posts

Multumesc frumos.

Deja m-am apucat de schimbat..... extrem de dificil , mai ales partea de dat jos a vechiului softop.

De montat pare "piece-of-cake".

Probabil maine va fi gata.

Revin cu poze inainte/dupa , plus un tutorial complet daca acest lucru este cerut.

post-20280-1251039097_thumb.jpg

post-20280-1251039111_thumb.jpg

Guest poleposition

vad eu bine sau ala de sta cocotat pe portbagaj, face o lucrare de finete cu... FLEXUL ? :lol:

PS: mai vad pe jos in masina si un ciocan zdravan...

Lucrare delicata dom'le :)

Edited by poleposition

Parca nu erai asa ironic cand cereai informatii despre obiective foto/diafragme , etc.

In fine , flexul contine un disc de curatare pe care l-am folosit la indepartarea adezivului de pe "scheletul" softopului.

In prealabil am solicitat efectuarea acestei operatiuni intr-un cadru specializat ( Automobile Bavaria , alte service-uri , etc.) , insa nimeni aici in CT , nu a mai efectuat acest gen de operatiune astfel , inarmat cu un tutorial de pe net si multa rabdare m-am apucat de treaba.

Ciocanul a fost folosit la indepartarea a doua sine ( fata/spate ) care fixau vechiul softop.

In principiu , pana acum , sunt multumit de lucrare , maine va urma vopsirea "scheletului" iar poimaine montarea noului "coviltir".

Acest gen de lucrare face parte din categoria lucrarilor la care nu se baga nimeni , si daca sunt nevoit sa folosesc flex/ciocan pentru a o duce la bun sfarsit , o voi face , in ciuda ironiilor tale :) .

Edited by Pris

in concluzie...cumpara un seria 3 decapotabil model 2009 !!! asa rau ai ajuns sa folosesti flezul ca sa schimbi soft topu' ? :))

a explicat clar , cu flexu curata rama, ce vroiai sa dea cu smirglu ca sa fi tu fericit???

si poate nu toata lumea are bani de model 2009, si apopo vezi ca exista 320dA si model 2009 ce mai astepti??

@Pris pune niste poze sa vedem ce a iesit

Edited by Viper05

Ar fi frumos un 3-ar 2009 cabrio , insa bugetul nu imi permite acest model , asa ca raman la E30 cabrio.

#Viper05 , astazi vopsesc suportul softop-ului si incerc sa gasesc adezivul corespunzator pentru lipirea noului softop.

Probabil maine va fi gata , tot atunci voi pune si pozele.

• 1 year later...