Jump to content

Montaj eleron M3 pt. portbagaj pe E46

mircea_novac

Recommended Posts

Salutare, mi-am cumparat un eleron de M3 vopsit in culoarea masinii pentru portbagaj de pe eBay si trebuie sa soseasca zilele astea. Intrebarea mea este cum sa pregatesc spatiul pe care il voi lipi cu banda 3M dublu-adeziva? Am inteles ca ar trebui degresat locul respectiv si curatat foarte bine. Aveti ceva sugestii de solutii care le pot folosi pe suprafata respectiva?

Merci,

Mircea

eu am facut cu spirt si nu e nici o problema....partea prosta a fost ca prima data l-am lipit cam stramb si cand l-am dezlipit am stricat banda aia, a trebuit sa merg la cj la bmw sa fac rost de alta dar acum sunt profi cum stiu sa lipesc :)

vine direct cu banda 3m pe el nu?

la mine asa a venit.

eu am facut cu spirt si nu e nici o problema....partea prosta a fost ca prima data l-am lipit cam stramb si cand l-am dezlipit am stricat banda aia, a trebuit sa merg la cj la bmw sa fac rost de alta dar acum sunt profi cum stiu sa lipesc :)

vine direct cu banda 3m pe el nu?

la mine asa a venit.

Merci de raspunsuri. De asta imi e si mie frica, sa nu il lipesc stramb, dar poate face ceva masuratori prima data si fac cateva linii de ghidaj. Da, vine vopsit in culoarea masinii si cu banda pusa pe el. De erai mai aproape de orasul meu poate dadeam o bere sa ma ajuti si pe mine, daca tot ai mai trecut prin asta, dar banuiesc ca ma descurc. :lol:

pai sunt aproape ca sunt din alba iulia :lol: si eu tot in deva mi-am vopsit eleronul, acolo la intrare in oras, in zona aia unde sunt multe spalatorii de masini, pe partea dreapta este o vopsitorie...chiar ma gandeam al ei zilele astea ca mi-am cumparat un pachet M II si vreau sa il vopsesc sa il montez si asta la care le-am dus doar in 1 septembrie vine din concediu...ai cumva numarul lor ca nu cred ca mai am rabdare pana in septembrie? :)

exista servetele de la 3M, imbibate cu ceva solutie special pt a degresa locul inainte de lipire... am o gramada acasa, dar cu orice ai curata, n-o sa tina banda aia foarte mult, cedeaza la capete!

si eu tocmai ce l-am dat jos ca incepuse sa se dezlipeasca pe capete, am inteles ca e ceva banda de la Bison care lipeste foarte bine!

daca vrei sa ramana acolo pe veci... il lipesti la un centru de parbrize cu silicon de ala de parbrize!

pai sunt aproape ca sunt din alba iulia :lol: si eu tot in deva mi-am vopsit eleronul, acolo la intrare in oras, in zona aia unde sunt multe spalatorii de masini, pe partea dreapta este o vopsitorie...chiar ma gandeam al ei zilele astea ca mi-am cumparat un pachet M II si vreau sa il vopsesc sa il montez si asta la care le-am dus doar in 1 septembrie vine din concediu...ai cumva numarul lor ca nu cred ca mai am rabdare pana in septembrie? :)

Te referi la intrarea pe varianta (pe langa Real) sau la intrarea pe la autoservice unde sunt case? Spune-mi numele vopsitoriei si azi sau maine dau o fuga sa cer un numar de telefon. Da-mi mai multe detalii cu locatia lor. Eu am o julitura langa stop si mi s-a recomandat o vopsitorie din Simeria, dar nu am fost inca la ei deci nu stiu cum lucreaza, dar daca tu ai fost multumit de cei din Deva o sa incerc sa vad daca dau de ei.

La intrarea in deva pe partea cu realul, undeva pe partea dreapta...nu stiu cum se cheama dar stiu ca au o parcare in fata unde au receptia cu magazinul iar in spate sunt atelierele este chiar mare vopsitoria...ca si pozitionare este printre primele firme cum intri pe strada respectiva si parca peste drum este strandul...eu am muncit anul trecut 2 luni jumate indeva si facem naveta in fiecare zi :lol:((( am facut si 4 ore pe drum desi sunt 65 km....sa sti ca si de aia din simeria stiu tot pe partea dreapta e un depozit mare vopsit cu rosu,m-am oprit si la ei dar era concediu...

Eleronul e ok, nu a sarit vopseaua de pe el sau alte probleme, iar pretul a fost 120 ron...dam mult daca ti cont ca o bara se face cam cu 300-400 ron :) la ei am vrut sa imi vopsesc manerele de la usi si bandourile de pe usi dar au zis ca nu se baga la asa ceva de frica sa nu mi le rupa.

exista servetele de la 3M, imbibate cu ceva solutie special pt a degresa locul inainte de lipire... am o gramada acasa, dar cu orice ai curata, n-o sa tina banda aia foarte mult, cedeaza la capete!

si eu tocmai ce l-am dat jos ca incepuse sa se dezlipeasca pe capete, am inteles ca e ceva banda de la Bison care lipeste foarte bine!

daca vrei sa ramana acolo pe veci... il lipesti la un centru de parbrize cu silicon de ala de parbrize!

Mda, si eu ma gandeam ca nu va tine la infinit dar de fiecare data cand se va dezlipi ii pun alta banda. Nu vreau nici sa il fixez de tot.

La intrarea in deva pe partea cu realul, undeva pe partea dreapta...nu stiu cum se cheama dar stiu ca au o parcare in fata unde au receptia cu magazinul iar in spate sunt atelierele este chiar mare vopsitoria...ca si pozitionare este printre primele firme cum intri pe strada respectiva si parca peste drum este strandul...eu am muncit anul trecut 2 luni jumate indeva si facem naveta in fiecare zi :)((( am facut si 4 ore pe drum desi sunt 65 km....sa sti ca si de aia din simeria stiu tot pe partea dreapta e un depozit mare vopsit cu rosu,m-am oprit si la ei dar era concediu...

Eleronul e ok, nu a sarit vopseaua de pe el sau alte probleme, iar pretul a fost 120 ron...dam mult daca ti cont ca o bara se face cam cu 300-400 ron :) la ei am vrut sa imi vopsesc manerele de la usi si bandourile de pe usi dar au zis ca nu se baga la asa ceva de frica sa nu mi le rupa.

Nasol cu naveta. :) Nu stiu daca nu ai fost cumva la AliceGrem, chiar ii cunosc pe cei ce au firma. :lol: In Simeria la ala rosu ma refeream si eu. :lol: Mi se pare cam mult 120 RON, eu atat am dat pe el cu transport si vopsit din Taiwan. :) Daca e vorba de AliceGrem iti fac rost de numar lejer. :D

si eu am schimbat banda initiala ca la caldura foarte mare incepea sa se desprinda pe margini, am incercat bison si a tinut cel mai mult. Ca solutie finala am optat pentru fixarea eleronului cu silicon..de atunci nu am mai avut probleme.

si eu am schimbat banda initiala ca la caldura foarte mare incepea sa se desprinda pe margini, am incercat bison si a tinut cel mai mult. Ca solutie finala am optat pentru fixarea eleronului cu silicon..de atunci nu am mai avut probleme.

Prima data cand il montez il voi lasa cu banda cu care vine pe el. Daca se dezlipeste iau si eu Bison. Sa vad cum se comporta cea care e deja pe el.

taiwan :) cu fan courier a venit sau cu ce naiba???

Nu, cu serviciul lor postal mi l-a trimis si l-am ridicat de la posta din Deva.