Jump to content

Accident tot in IASI(firar!)

Mihai!

Recommended Posts

In stilul asta, noi, posesorii de BMW, o sa ajungem cei mai dispretuiti oameni din tara. O sa intrecem tiganii.

chiar ma cert pe un forum din iasi cu niste tampiti. numa de rau vorbesc despre bmw. si in ultimele 3 accidente din iasi(din care 2 cu bmwuri) nu au pomenit o data Condoleante sau Dumnezeu sa-i ierte! ci doar ca romanii(pardon, cocalarii dupa ei) au bmw-uri sh, doar disel-uri de 1.6 si tot felul de aberatii..mie sincer mi s-a facut scarba de ei

Edited by stiffler

Da, aÂşa este, sunt mulĂži cocalari Âşi cu alte maÂşini.

ĂnsĂŁ, uitĂŁ-te pe stradĂŁ Âşi cu siguranÞã vei observa mulĂži cocalari cu BMW.

Nu cred cã existã vreo simpatie pentru cei cu Audi sau Mercedes, Însã cei cu BMW ies foarte rau În evidenÞã pentru cã marca este foarte popularã printre tineri, mulÞi dintre ei niºte inconºtienÞi.

Postasem si eu cumplita stire la pranz http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...st&p=819839 . In seara (ora 23:30) asta a fost organizat un mars in memoria lui Maxx la care au participat majoritatatea membri ai altui forum auto din care facea parte atat el cat si ceilalti ocupanti ai masinii. Soferul, Mihai Munteanu conducea BMW-ul seria 3, cu numar de inmatriculare "IS 87 MMX", pe locul din dreapta era Ionut, iar pe locul din spate se afla Maximus Siminic (R.I.P.) posesor si el de BMW Seria 5 "IS 24 BMW" si Crys. Cei din Iasi care se mai plimba seara cu masinile ii stiti macar de pe Copou sau de la Palat. Accidentul s-a petrecut in zona Metro-Dedeman, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului incercand sa evite popicele montate recent pe DE 583 si astfel parasind partea carosabila si ajungand in sant ulterior. :)

Postasem si eu cumplita stire la pranz http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...st&p=819839 . In seara (ora 23:30) asta a fost organizat un mars in memoria lui Maxx la care au participat majoritatatea membri ai altui forum auto din care facea parte atat el cat si ceilalti ocupanti ai masinii. Soferul, Mihai Munteanu conducea BMW-ul seria 3, cu numar de inmatriculare "IS 87 MMX", pe locul din dreapta era Ionut, iar pe locul din spate se afla Maximus Siminic (R.I.P.) posesor si el de BMW Seria 5 "IS 24 BMW" si Crys. Cei din Iasi care se mai plimba seara cu masinile ii stiti macar de pe Copou sau de la Palat. Accidentul s-a petrecut in zona Metro-Dedeman, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului incercand sa evite popicele montate recent pe DE 583 si astfel parasind partea carosabila si ajungand in sant ulterior. :)

deci de asta erau claxoanele alea azi noapte pe pacurari nu? as fi vrut si eu sa ies daca asa, dar turbina e in casa si masina in service.

Masina aceasta nu era de cateva mii de euro , si sa nu fim rautaciosi , daca esti cu capul pe umeri traiesti , daca esti inconstient mori. (punct)

Cred ca daca nu tragea de volan sa le ocoleasca si le lua pe toate la rand era mult mai bine , acuma asta e , Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

nu vorbeam strict de cazul asta, dar in general...

iar de astia cu masini scumpe, la fel, n-o sa-l uit pe ala de s-a rasturnal cu 6arul pe la Universitate ce gume avea pe masina. dar asa-i romanul, el isi ia masina, nu conteaza ca nu are cu ce sa o intretina sau ca nu stie sa se dea cu ea.