Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

da ce-a facut frate asta s-a lovit cu trenu ?

103571[/snapback]

naspa rau ....dar oare cum arata ala cu care s-a lovit ......sau poate era C4 :blink: si totusi lasand gluma ....e muci rau de tot si vb aia e ditamai jeepu

Un accident destul de urat in Italia in apropiere de Genova la intrarea intr-un tunel..implicate mai multe autovehicule in care a decedat o tanara...am fost f impresionat de interventia la fata locului.Am reusit sa fac ceva poze..

Un accident destul de urat in Italia in apropiere de Genova la intrarea intr-un tunel..implicate mai multe autovehicule in care a decedat o tanara...am fost f impresionat de interventia la fata locului.Am reusit sa fac ceva poze..

post-284-1153130171_thumb.jpg

post-284-1153130288_thumb.jpg

post-284-1153130321_thumb.jpg

post-284-1153130370_thumb.jpg

post-284-1153130501_thumb.jpg

post-284-1153130655_thumb.jpg

Edited by benarcis

Buey, la Q7-le ala a intrat balustrada dintr-o parte in cealalta??? :blink:

Din ce dreaq e facut? Trebuia sa ricosheze intrun fel, nu sa treaca ca prin branza... Or mai avea cururi aia de pa bancheta din spate? Sper totushi ca nu era nimeni acolo...

eu te cred, camionu si numerele masinii indica ca ar fi in romania, dar unde avem noi sosea cu 3benzi pe sens?

si uitete atent si la cel care lucreaza langa masina, nu pare ala de la descarcerare din romania nici de acum in 200 de ani.

Edited by crazydriver

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.