Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=51332&hl=

urmariti filmuletul.........

111576[/snapback]

Niste nebuni, ce sa zic...dar si aia de pe daciaclub vb numai tampenii. Pt ei, cei care nu au Logan, sau 1310, sunt niste oameni de nimic, niste satanisti care au ca scop in viata uciderea cinstitilor posesori de Dacie. :blink: Oricum se vede ca forumul ala e plin de frustrati..ce legatura are ca Audi-ul poate fi SH cu teribilismul unora? Parca vor sa zica ca si ei ar putea avea unu si ca si-au luat Arctic a.k.a Logan pt ca nu vor sa iasa in evidenta. Poti sa fii un pericol public in orice masina, Dacia 1310, Logan sau M5, pericolul e soferul inconstient.

eu am pistol. pusca e aia la 7 milioane? foarte misto, cu luneta... smecherie. o sa-mi cumpar si eu sa-mi mai incerc talentul pe la munte, pe undeva... (am fost campion de tir :blink: )

112381[/snapback]

initial am luat-o sa trag dupa animale,dar daca apare un nebun in fatza mea nu imi e frica sa o descarc in capul lui.Armele cu aer comprimat nu omoara.

Hai ca am glumit.Arma am luat-o acuma cam o luna cu 11 milioane.Nu e mult..am vazut si la 1000 euro dar doar cu permis de port-arma

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=51332&hl=

urmariti filmuletul.........

111576[/snapback]

niste cretini oricum ei se laudau ca au depasit m5, nu ca ar avea vreo importanta dar cred ca erta un 5ar normal, si cealalta masina era a 8 si nu a 4 . repet nu are importanta dar trebuia sa scriu :blink: . oricum copii prosti...

Idioti. Imi venea sa sparg monitorul de fata lu' ala de comenta si filma. Cretini, pacat ca nu le cunosc parinti, ca le-as face o surpriza.

112455[/snapback]

Pai banuiesc ca e fratsu lui ala din Spania,dar vai :)

Am avut "noroc" de am vazut filmuletul,daca venea vreo masina cand au depasit camionul,era proba la politie,gen cutia neagra :blink:

Trebuie sa le dau atata credit, au vazut ca nu vine nimic, nu cred c-au depasit la orb. Cand au ajuns ei, se vedea in fata, doar dupa camion putea fi ceva, dar daca au urmarit in fata camionului o anumita perioada... Intelegi tu.

CHIAR SI ASA e nepermis. Nu le iau apararea mai ales ca eu nu depasesc niciodata unde nu e voie. Cu sau fara vizibilitate.

initial am luat-o sa trag dupa animale...

112390[/snapback]

:blink: :) :)

Sper sa fi glumit si aici.

Am vazut anul trecut un cretin pe langa Olanesti care avea tot o pusca cu aer comprimat si care a inceput sa traga intr-un caine lipsit de aparare. Mai aveam un pic si i-o faceam guler. Boul facea demonstratie in fata celor 2 fii: cred ca 12-13 ani aveau copiii.

:) :D :D

A glumit, a glumit, stai linistit! Nu-i asa, Alex86?

:)  :)

112492[/snapback]

:) lol sigur ca da.Nu trag eu dupa caini.Mai mult dupa porumbei si alte zburatoare.O singura pisica care manca gaini am omorat,in rest nu.

Stiu si eu cum sa iti omoare cineva animalul de casa.La Sibiu unde stau parintii mei am avut un caine care l-am crescut de cand era mic.Si cum casa e asezata langa o sosea principala,nu a trecut un an si era placinta..m-am suparat dar asta e.

Stai linistit ca nu fac eu asemenea demonstratii :blink:

taica miu a aavut accident luni .a intrat un dement in el in craiova.a adormit la volan si sa dus peste el.dacia facut avarza si soferu a zburat pe usa si are coaste rupte prostii .taica miu a scapat cu cateva contuzii .masina era o duba noua nouta de 1000 km:P

asta e

azi iar accident pe dn 1.eu innebunit soferi

taica miu a aavut accident luni .a intrat un dement in el in craiova.a adormit la volan si sa dus peste el.dacia facut avarza si soferu a zburat pe usa si are coaste rupte prostii .taica miu a scapat cu cateva contuzii .masina era o duba noua nouta de 1000 km:P

asta e

azi iar accident pe dn 1.eu innebunit soferi

112657[/snapback]

Unde , cumva salvarea aia ???? k am fost azi pana la "Bai tovarase" si am vazut doar un accident :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.