Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

Accidentul doamnei cu Clio s-a intimplat din vina dumneaei, a iesit de pe str. Martisor si incercind sa faca stinga a fost surprinsa de tramvai si strivita in stilp; ciudat, ambii conducatori de vehicule aveau vizibilitate perfecta, neobstructionata, dar doamna nu a apreciat corespunzator viteza tramvaiului sau nu a crezut ca vatmanul chiar nu va incetini cind o vede, iar vatmanul a mers neabatut pina la impact, pe prioritatea lui.

mike, e tulburator cit de asemanator e acest accident cu accidentele mortale ale motociclistilor din anul 2004, petrecute dupa aceeasi schema, numai ca acum in loc de motocicleta a fost un tramvai ...

PS: doamna a scapat destul de usor, ceva fracturi si politraumatisme, dar in one piece si viata nu i-a fost periclitata nici un moment.

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mike, e tulburator cit de asemanator e acest accident cu accidentele mortale ale motociclistilor din anul 2004, petrecute dupa aceeasi schema, numai ca acum in loc de motocicleta a fost un tramvai ...

ai perfecta dreptate...

...ce sa-i faci?... asta-i ciclul vietii... se mai invarte roata...

Oricum pe Vacaresti cel putin o data pe luna e un accident in care e implicat si un tramvai !

7447[/snapback]

sau unu care ia un stalp ,de pe mijloc, in plin

Pe Vacaresti am avut si eu un accident.Acum vreu an aveam un Mitsubishi Carisma.Veneam dinspre big si aproape de primul refugiu de tramvai am agatat cu oglinda un betiv care alerga dupa tramvai.Norocul meu si al lui a fost ca nu l-am luat in plin.Eu nu am avut nici o vina pt ca el venind de pe trotuar,se uita in spate,vede ca vin si incepe sa alerge paralel cu linia de tramvai.In momentul cand ajung anga el brusc se intoarce si fermoarul de la geaca ii intra sub oglinda si se agata.Jumate de geaca i-a ramas in oglinda,din smucitura a venit peste geamul de la pasager,il sparge,indoaie 2 usi.......

Deci Vacaresti este f periculos asa ca aveti grija mai ales la trecerile de pietoni

• 2 weeks later...
Cred ca nu a coordonat momentul in care a franat cu alegerea trasei de intrare in viraj,iar la redresare s-a pierdut si a manevrat prea violent directia.Dar, in fractiuni de secunda,doar experienta isi poate spune cuvantul !

la cum arata de indoit plafonul, pe semne ca a avut ceva viteza la impact, si a aruncato in sus, sa rasucit in aer si a cazut.

sau din contra nu a avut viteza f. mari si nu s-a rostogolit mai mult...

Edited by neamih

ce tare e ......... vezi ca ai prins si X5-ul ala 4.8is cu nr. de leasing care trece pe linia de tramvai sub nasul militianului.E tare rau...cat despre accident hmmm o buburuza in minus :blink: ....ma intereseaza cine este fata din poza a 2 a de se holbeaza la masina(fata cu blugi albastrii) :)

ce tare e ......... vezi ca ai prins si X5-ul ala 4.8is cu nr. de leasing care trece pe linia de tramvai sub nasul militianului.E tare rau...cat despre accident hmmm o buburuza in minus :blink: ....ma intereseaza cine este fata din poza a 2 a de se holbeaza la masina(fata cu blugi albastrii) :)

9710[/snapback]

S-ar putea sa fie proprietara ca parca are niste chei in mana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.