Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am fost la mare ...vreme frumoasa ....apa nu foarte calda dar era frumos afara...in Neptun am fost......si acum sa va povestesc cea mai groaznica intamplare din viata mea ......am ales impreuna cu prietenul meu cu Audi A4 cu care am si mers la mare. ruta ....BV , Urziceni ...fara sa intram in Bucuresti .....tot drumul am mers fara probleme , ideal as putea spune....inainte de Urziceni ....e o intersectie groaznica in care nu ai prioritate....cine a trecut pe acolo stie despre ce e vb..e o intersectie dintre drumul national ce vine de la Bucuresti si face legatura cu Buzaul si un drum care vine de la Albesti Paleologul si merge spre Slobozia.......aveam viteza destul de mare ..vreo 90 km/h ....intersectia aia e semnalizata printr-un semn care nu indica faptul ca urmeaza o intersectie cu un drum cu prioritate ....o sageata mare indica Urziceni -inainte , una curba care pleaca din cea mare ,Buzau , iar alta , la Dreapta ...tot curba ...Bucuresti ....este si un stop la inaltimea de 1,5m dar nu se vede din cauza tufelor decat in ultimul moment...cand esti paralel cu el......nu a durat prea mult pana ce ne-am dat seama ca nu aveam prioritate si am fost izbiti de un Renault Megane I care circula regulamentar dinspre Bucuresti spre Buzau...am fost loviti in usa dreapta spate , roata dreapta spate si aripa dreapta spate ....dupa impact am fost proiectati intr-o Dacie ce astepta la stop pe celalalt sens ...stergand-o usor cu spatele .....ce e f important e ca nimeni nu a avut nici macar o zgarietura iar impactul a fost deosebit de serios ...Renaultul avand motorul praf iar noi roata spate infundata precum si aripa si usa ...eu stateam in fata dreapta si mai aveam 3 fete pe locurile din spate....bine ca nimeni nu s-a ranit..Si asta datorita Airbaguri-lor si centurilor de siguranta s-au deschis cele cortina ,si laterale din dreapta....oricum ...a trecut si incercam sa ne revenim din soc ...acum sunt in Fgs ...atunci ne-am continuat drumul spre mare cu o platforma iar acum masina e in reparatii la Constanta .....din pacate poze nu am avut cu ce sa fac ...telefonul nu le-a facut clar ...au iesit negre pt ca era noapte ...de ce v-am povestit asta ? ...pt ca zilnic in intersectia aia se intampla cel putin 3 accidente din cauza proastei semnalizari ...bine ca am scapat cu bine din toata aceasta poveste.....asa ca aveti grija la semne si intersectiile nebune din Romania daca vreti ca excursia sa decurga comform planului ........

inainte de Urziceni ....e o intersectie groaznica in care nu ai prioritate....

114726[/snapback]

E crima si pedeapsa intersectia aia. E ca la frogger sa traversezi daca vii de pe drumul fara prioritate. Ar trebui ceva semafor acolo. Sau sens giratoriu or something.

Asta seara la Academie...

Cred ca veneau din Dr. Taberei si vroiau s-o ia in jos catre Eroilor. Erau doi pustani in masina. Fara fitze...Cred ca le-a fugit mai serios fundul. Ptr cine a condus C classe nu e chiar o enigma. Comportamentul in virajele luate tare nu este tocmai cel mai fericit. Jos palaria insa ptr siguranta pasiva. Nu patisera absolut nimic pasagerii...Si masina arata cum arata...

BTW:

C 200 CDI 2001 vroiau sa-l vanda, avea anunt de autovit in geam se vd in poze...

16000Euro inainte de accident.

post-763-1156198392_thumb.jpg

post-763-1156198403_thumb.jpg

post-763-1156198413_thumb.jpg

post-763-1156198424_thumb.jpg

post-763-1156198436_thumb.jpg

post-763-1156198447_thumb.jpg

adica ala trece pe rosu si tot se fac cercetari?

daca ala a trecut pe rosu de ce se mai ia in calcul si vinovatia celuilalt?

117556[/snapback]

Daca celalalt e gasit baut de exemplu, vina se imparte. Se considera probabil ca daca era treaz ar fi putut evita cumva accidentul.

E al doilea "high-profile case" in care moare o personalitate intr-un taxi Dacia. Ma intreb daca era alta masina ce se intampla? Scapau? Poate ca nu, dar vei incepe sa te uiti dupa taxiuri cu aer conditionat si 5 stele NCAP? Centuri, airbaguri?

Doamne Fereste! IN ORAS?!?

dupa omul ala de la Compact parca ...sau cum ii zicea la formatie ...de a intrat americanu ala in el ....o lume nebuna ...azi ma uitam pe Dn1 am fost 60 km Fagaras - Brasov si am vazut 3 accidente , unul in fata mea cu 3 masini , a pus unul frana si ala cu dacia din spate nu s-a putut opri decat in carligul lui ....asta pe o bucata unde se circula 100km/h si si mai bine....plus o gramada de actiuni de depasire la risc de am franat de fiecare data ..pt ca nu imi place sa speriu pe altii....Romania are nevoie de mai multe autostrazi sa isi astampere oamenii nevoia de viteza ...nu sa alerge prin orase sau pe drumuri sub orice critica ca si calitate a asfaltului....

pai si normal ....cum sa ii cerem noi americanului aluia socoteala ...noi ca si tara ma refer ...mai bine hai sa trimitem niste trupe in Irak ca sa vada americanu ca il sustinem si suntem frati cu el si daca se poate si niste scuze oficiale si niste promisiuni ca se va lua orice masura pt a preveni , preaintampina , pedepsi , nimic altceva decat vorbe goale ....cum sa il suparam pe fratele american...la fel o sa fie si aici

mie imi merge :blink: proprietarul si-a comandat alt rolls royce phantom nou pana care sa fie gata la urmatorul pit stop ...

120084[/snapback]

Urat rau, dar cand ai bani sa-ti comanzi imediat altul nu mai este asa o tragedie.....

Dan stii cumva de unde pot sa iau seriile Gumball 3000, sau macar pe bucati. Mersi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.