Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe ce perioada?

120223[/snapback]

3 luni.

alta problema

Daca persoana vinovata nu se prezinta la politie, persoana nevinovata ce trebuie sa faca pentru a putea repara masina cat mai repede?, ce acte trebuie sa ia de la politie?

120251[/snapback]

Nimic. Autorizatia de reparatie se da de catre politist imediat in cazul accidentelor usoare, chiar daca procesul verbal va fi incheiat mai tarziu in prezenta ambelor parti implicate.

Sora mea a avut azi un accident usor iar cealalta blonda implicata si vinovata a uitat sa vina la politie.

Politistul constatator i-a spus ca nu poate sa ii dea anexa 2 pentru CASCO ca nu s-a prezentat si celalalt conducator implicat in accident.

Toata lumea e disperata dupa Anexa 2 de la Casco. Mie nu mi-a folosit niciodata. N-am facut niciodata nimic cu ea. Odata, un politist mi-a spus foarte afectat ca-mi da el formularul ca aia de la asigurari n-au bani sa imi fi dat ei o copie de formular. Am tacut malc. N-am folosit-o la nimic.

N-am inteles niciodata la ce e buna si ce e cu ea. Am facut pe Casco si nimeni de la Omniasig nu a spus nimic de anexa 2.

La ce politie ai fost si unde ai asigurarea casco?

Atentie... Ai nevoie de el pentru RCA, proces verbal dar nu si pentru autorizatie. Fara procesul verbal nu poti face pe casco, dar poti deschide dosarul, platesti din buzunar si cand va fi facut procesul verbal, inchei socotelile si cu casco. Iar daca e el de vina, trebuie gasit pentru copie dupa RCA.

Dar nu e treaba ta, e treaba politiei. Tie-ti da pe loc autorizatia si masina poate fi reparata.

verssatu

nimic grav, doar o zgarietura.

Eu am schimbat parbrizul acum o luna la AB si mi-a trebuit anexa 2 (am asigurare la ASIROM), parca pe asta se specifica ca nu ai consumat bauturi alcoolice.

S-a dus la sectia 12, in sect 3, asigurare nu stiu unde are, nu stiu unde fac astia asig. de la Porsche Romania.

Am iesit pe geam(stau la et 8) pe dr sarii.Tot ce scriu s-a intamplat acum 5 min

Un om a traversat printre masinile oprite la stop ,din spate a venit pe contrasens cu un 407 (cred ca avea 70 pe putin) si la accidentat in plin.

Am fost martor la accident va rog sa ma credeti ca imi tremura si acum picioarele

A indoit capota a spart parbrizul l-a aruncat in sus si a cazut pe luneta pe care a spart-o.

Totul s-a derulat in fata ochilor mei mai bine nu mai uitam :blink:

pielea dupa spatele pietonului se afla in rama de sus a parbrizului.Am coborat sa ma uit acum.

Nu imi vine sa cred masina e facuta zdrente.Plafonul arata de parca s-a rasturnat

Omul era constient dar plin de sange pe spate.Piciorul stang rupt si sigur are si ceva coaste rupte...poate daca il vedeam mort nu mai scriam randurile astea..cel putin nu acum

A avut inspiratie de moment omu..sau nu stiu a fost reflex pt ca inainte de impact a sarit ca si cum sari coarda.Capota nu are nimic nici bara ..l-a lua direct pe parbriz

Important e ca persoana respectiva a scapat..sifonat dar a scapat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.