Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la audi ala io zic ca avea si airbag si cred ca a si franat instinctiv ca vitezometru e cam jos blocat pt cum e masina aia facuta. si e un dizelar...rosu la 4500 ture

27639[/snapback]

Audi blocheaza acul in momentul impactului? :blink:

dupa cum arata deformat interiorul, pare ca impactul a fost din lateral, in cazul asta nu sare air-bagul frontal, nu???

27676[/snapback]

Parca in filmuletele de la crash test se deschidea si cel de la volan.

Problema e cine stie daca nu era deja sarit de la un accident precedent si nu a fost schimbat, de exemplu.

daca te uiti in poze ai sa vezi ca este blocat  :blink: ..parca pe la 80-90

27731[/snapback]

Ma refeream daca tu iti imaginezi ca viteza indicata in poza e viteza la care a avut loc impactul, care e doar o legenda.

pai tocmai daia ziceam ca a apucat sa franeze ceva ceva ....ca ala nu e impact la 90 la ora.

probabil ca daca faci un accident frontal la 200 fara sa iei macar piciorul de pe gaz...atunci se blocheaza la 200

27762[/snapback]

N-am cum sa te contrazic, ca la Audi n-am testat. La alte marci cel putin, nu ramane, e doar o legenda.

probabil ca audi chiar au probleme cu airbagurile /???

27667[/snapback]

paropo de asta.....un fost sef al meu are un mondeo brek de prin 2004...la un moment dat a dat o masina (cre ca dacie) in usa stanga fata in el. destul de rau accidentul avand in vedere ca s-a strambat si stalpul fata si cel de pe mijloc....problema e ca nu a sarit nici un airbag :blink:

si masina are cam toate airbagurile posibile

Pilotul a scapat masina de sub control,a incercat la un moment dat sa traga un pic dreapta de volan,dar s-a dus sanie.

Cel care a fost luat in plin a avut super inspiratia sa sara in momentul impactului :blink:

Nasol rau...dar spectatorii nu aveau ce cauta pe acea parte a drumului !

Later edit...am vazut ca spectatorul a avut dubla fractura de brat si picior,ceilalti au scapat ieftin.

Au aratat si azi la TV. au zis ca organizatorii sau federatia vor da in judecata victima pentru prejudicii aduse imaginii sportului si federatiei.

Mi se pare normal...da saracu,ala dupa ce ca e distrus mai e si dat in judecata...cam mult...

Si in plus, am mai vazut si celalalt accident grav petrecut acu 1 an parca...spectaculos! intr-o curba,unu s-a gasit sa filmeze masinile, la 1m de marginea soselei(in stg perete de munte iar in dr parapet)...o masina l-a ratat dar a doua l-a luat din plin fix la genunchi si l-a aruncat in aer...nu ca o bomba...si literalmente! :blink:

Au aratat si azi la TV. au zis ca organizatorii sau federatia vor da in judecata victima pentru prejudicii aduse imaginii sportului si federatiei.

Mi se pare normal...da saracu,ala dupa ce ca e distrus mai e si dat in judecata...cam mult...

Si in plus, am mai vazut si celalalt accident grav petrecut acu 1 an parca...spectaculos! intr-o curba,unu s-a gasit sa filmeze masinile, la 1m de marginea soselei(in stg perete de munte iar in dr parapet)...o masina l-a ratat dar a doua l-a luat din plin fix la genunchi si l-a aruncat in aer...nu ca o bomba...si literalmente! :)

29367[/snapback]

Parca era Titi Aur cu o Skoda Octavia :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.