Jump to content

Accidente

zixx

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@(cine pana mea?!?): masinile aveau numere de inmatriculare?? am auzit de o faza de genul ca se aduc din Germania masini avariate se repara pe plan local si dupa aia se vand de bune == made in Romania

38289[/snapback]

Chiar asa ? :blink:

• 2 weeks later...

Ieri la ora 17:30 eram la stopul de pe stefan cel mic din fatza sediului politiei. Se pune verde, plec o data cu celelalte masini si observ doi tigani care au incept sa traverseze prin mijlocul intersectiei dupa s-a facut verde pentru mine. Ei raman intre mine si masina din dreapta mea. Ei bine, in momentul in care trec prin dreptul lor, unul din ei imi sparge geamul de la usa spate dreapta si fug.Punct. am ramas cu reflexele rupte, distruse, cum mai vreti voi. Am oprit pe dreapta sa ma scutur de cioburi si sa constat ca a dat cu pumnul jumate in rama de metal care a indoit-o si jumate in geam. De la inceput am considerat ca un om normal nu poate sa faca asa ceva si nu m-am obosit sa fug dupa ei ca mi-era ca ma mai aleg si cu vre-un ochi sau mai stiu eu ce.

Deci, uitati dragii mei ce se intampla in romania anului 2005 in fatza sediului politiei pe unde nu era nici picior de albastrel, nici macar aia care stau in mijlocul intersectiei si se holbeaza la tine ca vitele.

M-am hotarat:emigrez. O tara de (cenzurat) cu 80% din oameni de (cenzurat) din care 73% sunt prosti incurabili de la mama natura si din care aia 20% o sa moara din cauza alora 80% in scurt timp.

M-am saturat.Tot ce e bun si frumos, rezista maxim 3 zile dupa care e distrus.

M-am hotarat:emigrez. O tara de (cenzurat) cu 80% din oameni de (cenzurat) din care 73% sunt prosti incurabili de la mama natura si din care aia 20% o sa moara din cauza alora 80% in scurt timp.

M-am saturat.Tot ce e bun si frumos, rezista maxim 3 zile dupa care e distrus.

40364[/snapback]

Iti recomand sa asculti Bitza - Strain in tara mea :blink:

Si data viitoare sper sa fii dotat cu dispozitive anti-specimente din-astea. Sorry pt. masina

Edited by Darren

La cat de tare e metalul ramei de la usa cu care a boxat cred ca si-a rupt deja niste chestii pe la mana ca intreaga e imposibil sa fie...

40539[/snapback]

Nu e chiar foarte rigida bucata aia de metal.. dar mai bine isi rupea gatul. Chiar.. poate a dat cu capul :blink:

@Gabi: nu erau drogati.. erau in Romania

Edited by Darren

am vazut un logan rasturnat dinspre fetesti catre cernavoda, imediat dupa vechea taxare... stiti cum e..... se intra in tunelul ala, se coboara un pic..... si apoi curba la stanga.... exact pe unde incepea sa se aprofundeze curba ... baiatul se rasturnase si peste balustrada...... sis'i faceau cruce... nu am putut face poze.... politia facea frenetic din mana...

SI TOTUSI SE RASTOARNA !... ce am zis eu aici e suficient sa va dati seama ca nemtii nu au vb de pomana :blink:

si povestea?!?!

42357[/snapback]

Pai acolo e o intersectie in T. Strada principala este asta mare cu 4 benzi si de undeva din dreapta se vine de pe o straduta laterala. Probabil RABA a luat curba prea tare si s-a rasturnat. Spre norocul tuturor, nu era nici o masina in apropiere ca facea un prapad imens.Soferul a fost luat de ambulanta, dar nu patise nimic. Au venit alte doua RABE si au tras cu lanturi pe cea rasturnata. La prima incercare s-a rupt ceva de la puntea fata a RABEI rasturnate si a cazut la loc. Pana la urma au ridicat-o de acolo, si era cat pe ce sa o ia la vale inspre masina pompierilor, noroc cu unu care a sarit repede in masina si cred ca a oprit-o, sau poate ca au tinut-o si lanturile un pic. Cred ca au scos bateriile ca sa nu ia foc motorina scursa din rezervor.

• 2 weeks later...
Ce fata are aia din Pajero :)

45244[/snapback]

na ca m'ai facut curios si cu toate ca aici am dial-up m'am uitat la poza...chiar ca...zici ca inca continua sa mearga printre obstacole....si culmea...reuseste sa le ocoleasca cu succes :blink:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.