Jump to content

o masina simpla

e_emu3

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poate ar fi bine sa nu mai fii zgarcit, mai da si tu drumu' la clima ca s-au atrofiat tevile :) si vopseste bara aia spate, ca de cand te cunosc umbli cu ea asa...in rest, masina ok, trage foarte frumos...pacat ca nici n-o speli...scump la spalatorie :lol: Edited by dintedeaur

poate ar fi bine sa nu mai fii zgarcit, mai da si tu drumu' la clima ca s-au atrofiat tevile :lol: si vopseste bara aia spate, ca de cand te cunosc umbli cu ea asa...in rest, masina ok, trage foarte frumos...pacat ca nici n-o speli...scump la spalatorie :lol:

Ms pt sfaturi,dar eu asteptam sa vina ploaia afara,se spala mai bine asa :)

• 2 weeks later...
poate ar fi bine sa nu mai fii zgarcit, mai da si tu drumu' la clima ca s-au atrofiat tevile :) si vopseste bara aia spate, ca de cand te cunosc umbli cu ea asa...in rest, masina ok, trage foarte frumos...pacat ca nici n-o speli...scump la spalatorie :lol:

ai vazut daca a plouat acum ce curata este....

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
La cum ai masina 2 culori nici nu te pot identifica astia cu radarul, te ia din spate ...

Ai mare dreptate sa sti,si eu ma amuz de multe ori cand trec pe langa ei,se uita dupa mine dar vad prea tarziu ca am masina in 4 culori diferite,dar sa sti k imi place,e amuzant

• 3 weeks later...
Incepe sa arate din ce in ce mai bine! Bravo! Care era combinatia pentru memorarea posturilor radio?

De un sistem HK sunt si eu interesat daca este in stare buna si vei avea ceva

P.S Nu ma uita cu cotiera de piele te rog, am ajuns sa vb si in somn de chetia asta :).

Numai bine!

pai ca sa memorezi posturile trebuie sa tii mai lung apasat si se memoreaza postul

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
in sfarsit am reusit sa achizitionez un cd bmw rds ,pot sa spun k aparatul functioneaza bine,trebuie curatat putin blocul optic si in rest totul este ok

Masina arata foarte bine am vazut-o si in trafic :) felicitari !!

si arata mult mai bine cu cass-ul original de bmw decat cel care il aveai inainte ,o buna alegere ......in rest stapanire sanatoasa si fara alte incidente :lol:

• 2 weeks later...
cat ai dat pe cass?

pe cass am dat 100 ron,acum mi-am luat radio cd original,dar am sa il dau lui zeky,pt ca mi-am pus magazie de cd originala si pe viitor voi achizitiona bmw traffic pro modelul cu navigatie,deci voi da si cass-ul cu magazia de cd originala bmw

in sfarsit am reusit sa achizitionez un cd bmw rds ,pot sa spun k aparatul functioneaza bine,trebuie curatat putin blocul optic si in rest totul este ok

Masina arata foarte bine am vazut-o si in trafic :) felicitaoriginal de bmw decat cel care il aveai inainte ,o buna alegere ......in rest stapanire sanatoasa si fara alte incidente :)

ms frumos,si masina ta arata super bine,si eu am vazut-o in cartier,doar suntem vecini,si iti doresc sa nu ai parte de evenimente neplacute

Cine i-a dat un pumn in nas ? Ca il are cam stramb,nu de alta! :lol:)

Frumoasa,multi km fara incidente de acum incolo!

[EDIT]: Schimba`i cotiera !

`Catrina Florentin

nasul a tras cineva de el,cotiera am vandut-o,multa bafta iti doresc

Arata bine masina, si eu am vazut-o. (Chiar si asa in doua culori). Pacat de bara si alte necazuri ce le-ai mai avut cu hotii. Sper sa reusesti s-o faci cat mai repede exact asa cum vrei tu.

In alta ordine de idei, pentru cei ce nu-l cunosc pe Emu, e un baiat de nota 10 (bine ca se mai gasesc si ca el). In ziua de Craciun mi-a montat OBC-ul mare (cu Check si calibrare de consum), nu stiu cine altcineva ar mai fi stat in frig sa-mi faca chestia asta.

Arata bine masina, si eu am vazut-o. (Chiar si asa in doua culori). Pacat de bara si alte necazuri ce le-ai mai avut cu hotii. Sper sa reusesti s-o faci cat mai repede exact asa cum vrei tu.

In alta ordine de idei, pentru cei ce nu-l cunosc pe Emu, e un baiat de nota 10 (bine ca se mai gasesc si ca el). In ziua de Craciun mi-a montat OBC-ul mare (cu Check si calibrare de consum), nu stiu cine altcineva ar mai fi stat in frig sa-mi faca chestia asta.

ms di masina ta arata fff bine si dupa cum ti-am spus daca o ingrijesti nu ai ce sa ii faci 5 ani de acum inainte,bafta multa si fara evenimente neplacute

cat ai dat pe cass?

pe cass am dat 100 ron,acum mi-am luat radio cd original,dar am sa il dau lui zeky,pt ca mi-am pus magazie de cd originala si pe viitor voi achizitiona bmw traffic pro modelul cu navigatie,deci voi da si cass-ul cu magazia de cd originala bmw

Masina arata foarte bine am vazut-o si in trafic :) felicitaoriginal de bmw decat cel care il aveai inainte ,o buna alegere ......in rest stapanire sanatoasa si fara alte incidente :)

ms frumos,si masina ta arata super bine,si eu am vazut-o in cartier,doar suntem vecini,si iti doresc sa nu ai parte de evenimente neplacute

Am sa te deranjez in curand sa-mi tragi si mie instalatia pentru obc-ul ala mic , ai vorbit cu valy@ in legatura cu mine :) :lol:

cat ai dat pe cass?

Masina arata foarte bine am vazut-o si in trafic :) felicitaoriginal de bmw decat cel care il aveai inainte ,o buna alegere ......in rest stapanire sanatoasa si fara alte incidente :D

Am sa te deranjez in curand sa-mi tragi si mie instalatia pentru obc-ul ala mic , ai vorbit cu valy@ in legatura cu mine :) :lol:

ok,cand te hotarasti imi dai un telefon :)

• 3 weeks later...
In alta ordine de idei, pentru cei ce nu-l cunosc pe Emu, e un baiat de nota 10 (bine ca se mai gasesc si ca el).

+1 :)

si pt masina ta +10 ronin,pt cei care nu il cunosc pe ronin va pot spune eu ca este un tip de nota 10

multumesc, multumesc!

cand mai ajungi prin zona te astept ca sa mai vb :lol:

• 4 months later...