Jump to content

pot monta 2.5 24v de pe pisica volan dreapa

Recommended Posts

salut. am mai multe intrebari la care v-as ruga sa imi raspundeti urgent, in mare, daca sunteti amabili.

- pot monta un motor de 2.5 24v de pe o pisica din 96 cu volan pe dreapta? ( am gasit sa iau o pisica din 96, volan dreapta, 2.5, geamuri, trapa, etc. la 1000 EUR! de aia ma cam grabesc )

- pot monta instalatia electrica de pe pisica de anglia pe urs cu volan pe stanga?

- va trebui sa fac modificari la cardan?

- voi putea folosi in continuare grupul blocant pe care il am acum pe urs?

- ceasurile de pe ursul 2.5 24v vor merge cu motorul de 2.5 24v?

- trebuie sa modifica suportii la motor, cutie, etc?

MULTUMESC PENTRU INFORMATII !

Iti raspund ce stiu.

Motorul merge pus, e la fel, stanga/dreapta.

Instalatia e invers, nu merge decat taiata/prelungita. Cand zic instalatie ma refer la cea din interior. Instalatia de la motor merge fara probleme.

Se prea poate sa faci modificari la cardan. Putin probabil sa puste.

Din cate stiu ursu are la cardan 3 suruburi, pisica 4.

Poti monta 2.5 24v de pe masina de anglia cu tot cu instalatia electrica a lui(doar ce tine de motor, cea din interior cum a zis si roco trebuie prelungita). Cardanul trebuie modificat,trebuie putin scurtat. Motorul fiind de pe e36, trebuie sa schimbi baia (ori cu una de e34 2.5 ori mi se pare ca merge modificata baia ta de urs). Ceasurile iti merg in continuare, nu trebuiesc neaparat cele de pe 24v si poti pastra si grupul actual. Dar vezi ca 3.91 pe 2.5 24v este foarte scurt: va accelera foarte rapid dar cred ca se va plafona pe la ~200km/h.

deci instalatia din interior trebuie prelungita? dar ceasurile? vor merge alea de la urs? grupul de pe urs? MERSI

Poti monta 2.5 24v de pe masina de anglia cu tot cu instalatia electrica a lui(doar ce tine de motor, cea din interior cum a zis si roco trebuie prelungita). Cardanul trebuie modificat,trebuie putin scurtat. Motorul fiind de pe e36 am impresia ca trebuie sa schimbi baia( ori cu una de e34 2.5 ori mi se pare ca merge modificata baia ta de urs). Ceaurile iti merg in continuare, nu trebuiesc neaparat cele de pe 24v si poti pastra si grupul actual. Dar vezi ca 3.91 pe 2.5 24v este foarte scurt: va accelera foarte rapid dar cred ca se va plafona pe la ~200km/h.

si cum se poate modifica acel cardan? se taie si apoi se sudeaza?

S ar putea sa poti sa folosesti prima parte a cardanului de pisica si a doua de ursulet.

Interventiile pe cardan (scurtare, lungire) nu sunt chiar asa de grele cu se povesteste; iti trebuie un strung, un strungar si un aparat de sudura electric.

Se prinde cardanul in strung, se taie de unde este nevoie (bineinteles cu un cutit de strung si nu cu flexul), se scurteaza la dimensiunea necesara.

Pentru a putea centra cardanul inainte de sudura se introduce in cardan o bucsa de centrare ce trebuie sa intre fix. In acest fel cele doua bucati sudate vor fi perfect centrate.

Grupul de pisica nu vine pe urs.

Eu l-am sudat cum spui tu capitane, insa vibratiile de la 120 km/h n-au intarziat sa apara.

Gandeste-te ca extrem de putin sa fie sudat stramb, aici ma refer sub 1 mm, si va bate in draci, la turatiile la care se invarte el, care, evident sunt mai mari ca ale motorului...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.