Jump to content

Problema BMW e36 pisicuta

Recommended Posts

Sal all, am si eu o problema zic eu destul de grava cu pisicuta mea.....Pur si simplu nu vrea sa faca cerculete :)

Poate vii se pare o idiotenie da chiar nu merge sa fac cerculete pe asfalt si am incercat pe mai multe tipuri, practic face cerculete dar intr-o arie mare, nu ii smuceste curu sa se invarta calumea sa zici ca faci un cerc perfect...I-am dat si la cineva care se pricepea la asa ceva...am zis ca is prost eu si nu stiu sa fac...dar nici el nu a reusit a incercat sa ciupeasca ambreiajul, a incercat cu dublu ambreiaj cu toate smecheriile si nu a reusit VA ROG AJUTATIMA ca nu se poate. O ultima varianta ar fii ca Pisicuta ii 318i, 115cp si poate nu are puterea sa o faca...astept raspunsuri

Edited by samzzzy

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce problema existentiala. Te-ai gandit ca nu ai autoblocant si nu ai putere suficienta sa le faci legate?

Bine frate...nui cine stie ce problema exagerez si eu :) Da mam gandit la autoblocanta dar totusi cu un 318i sa nu poti face cerculete?

trebuia sa cumperi si tu o masina cu motor mai mare daca vroiai asa ceva.

Pai nu mam gandit eu ca o sa ma apuce mania de bmw si mania de "drifturi" :) eu mam gandit ca e destul de puternic motoru pt niste cerculete amarate

dar totusi cu un 318i sa nu poti face cerculete?

Fara blocant nu ai nici o sansa :lol:

esti 100% sigur ca o sa mearga cu autoblocanta si masina asa stock fara modificari la cai?

Acum depinde la ce te astepti. O sa le faci mai bine decat acum clar, dar nu la fel de bine ca un motor mai mare.

Pai problema este ca nu le face ..zici ca ii un 7-ar dinala obosit de 3 tone care se invarte intr-o arie de 10m, Am incercat sa le fac si pe pietris ..acolo le-a facut super clar... Eu ma astept cum a facut pe pietris sa faca si pe asfalat atata imi doresc :)

Nu cred ca are putere pisicuta de 1.8 sa faca cercuri. :)

Oricum, BMW-ul care nu face cerculete nu prea este foarte apreciat de cunoscatori.

Ba..nu stiu ce sa spun baiatu ala la care iam dat sa incerce si el are un pisic 1.6 si facea cerculete cu el....si alta pisica 318i a spus ca facea cercuri fara probleme... :lol:

Nu ai ce sa faci, sunt pisici si pisici.Eu zic sa te relaxezi, ai BMW si asta este cel mai important lucru. :)

DA AI DREPTATE! :), ar trebuii sa ma bucur de pisica mea dar totusi sa ai bmw si sa nu poti face cerculete mi se pare ca si cum as avea cea mai buna blonda din lume fotomodel si sa fiu impotent :lol: :lol:

da`mi si mie o pereche de palme ca sunt de aceeasi parere...nu killer, ci KILLER

:lol: Ba...Nu stiu ce sa spun da nu omori o masina doar ca m-am invartit cu ea 2 min pe un drum de iarba si praf....plus ca i-am pus si niste cauciucuri mai varza iar dupa ce am terminat am spalato eu singur vreo 4-5 ore dar a meritat :)

da`mi si mie o pereche de palme ca sunt de aceeasi parere...nu killer, ci KILLER

:lol: Ba...Nu stiu ce sa spun da nu omori o masina doar ca m-am invartit cu ea 2 min pe un drum de iarba si praf....plus ca i-am pus si niste cauciucuri mai varza iar dupa ce am terminat am spalato eu singur vreo 4-5 ore dar a meritat :)

e bine....ai spalat`o singur zici. deci i`ai facut vopseaua varza de la particulele de praf.ca banuiesc ca nu ai compresor :lol:

nu ii bulesti doar cauciucurile cand faci cerculete. e vorba si de directie. chestii dastea :)

:) Ba...Nu stiu ce sa spun da nu omori o masina doar ca m-am invartit cu ea 2 min pe un drum de iarba si praf....plus ca i-am pus si niste cauciucuri mai varza iar dupa ce am terminat am spalato eu singur vreo 4-5 ore dar a meritat :)

e bine....ai spalat`o singur zici. deci i`ai facut vopseaua varza de la particulele de praf.ca banuiesc ca nu ai compresor :D

nu ii bulesti doar cauciucurile cand faci cerculete. e vorba si de directie. chestii dastea :)

Am spalato cu compresor si cu spuma activa :) deci vopseaua nare nimic, oricum directia joaca umpic deci No Harm Done :lol: :lol:

Eu cred ca cei care au zis ca omori masina aiurea sint invidiosi pe tine ca de bine de rau ti-au iesit totusi cerculetele alea, pe cind lor nu cred ca le ies deloc si de aia stii cum e cu capra vecinului.

Mie sincer mi-a placut ce ai facut acolo, din partea mea ai tot respectul si te astept si cu filme noi, mai ales melodia a fost super tare m-am uitat de vreo 4-5 ori la film, e beton, respect. Am incercat si eu cu a mea sa fac dar nu merge pentru ca am ASC-ul pus pe direct si nu il pot deconecta, odata am facut pe zapada si m-am urcat pe bordura cu ea, am zis ca de atunci nu mai fac. Si nu, nu cred nici eu ca omori masina doar ca te-ai dat cu ea 2 minute prin iarba si un pic de praf acolo, mai ales ca dupa aia spui singur ca ai spalat-o vreo 4-5 ore, deci io cred ca masina in sinea ei s-a simtit bine, sau chiar s-a bucurat as putea spune. Oricum e BMW, nu se strica el asa usor, doar n-o fi Dacie (eventual chiar Logan).Salut.

Eu cred ca cei care au zis ca omori masina aiurea sint invidiosi pe tine ca de bine de rau ti-au iesit totusi cerculetele alea, pe cind lor nu cred ca le ies deloc si de aia stii cum e cu capra vecinului.

Mie sincer mi-a placut ce ai facut acolo, din partea mea ai tot respectul si te astept si cu filme noi, mai ales melodia a fost super tare m-am uitat de vreo 4-5 ori la film, e beton, respect. Am incercat si eu cu a mea sa fac dar nu merge pentru ca am ASC-ul pus pe direct si nu il pot deconecta, odata am facut pe zapada si m-am urcat pe bordura cu ea, am zis ca de atunci nu mai fac. Si nu, nu cred nici eu ca omori masina doar ca te-ai dat cu ea 2 minute prin iarba si un pic de praf acolo, mai ales ca dupa aia spui singur ca ai spalat-o vreo 4-5 ore, deci io cred ca masina in sinea ei s-a simtit bine, sau chiar s-a bucurat as putea spune. Oricum e BMW, nu se strica el asa usor, doar n-o fi Dacie (eventual chiar Logan).Salut.

Ai dreptate is niste invidiosi...Ma bucur ca ti-a placut filmuletu si eu mam uitat de vreo 30 de ori la el :lol: eu zic ca o fost bine.

Cum ai zis si tu BMW-u nu se strica asa usor de pe o zi pe alta ii facut sa reziste la forjat.. Te salut.