Jump to content

Problema BMW e36 pisicuta

Recommended Posts

Ai dreptate is niste invidiosi...Ma bucur ca ti-a placut filmuletu si eu mam uitat de vreo 30 de ori la el :) eu zic ca o fost bine.

Cum ai zis si tu BMW-u nu se strica asa usor de pe o zi pe alta ii facut sa reziste la forjat.. Te salut.

Cam subtire filmuletul.Cerculetele se fac pana iese fum din ambreiaj si din cauciucuri, atunci poti sa zici ca ai un BMW adevarat.Acolo ai tavalit un pic pisica prin praf, subtire...

BMW-ul pentru asta este gandit, pentru forja si condus sportiv deci nu are ce sa se strice.

Eu zic sa mai insisti un pic cu cerculetele.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai dreptate is niste invidiosi...Ma bucur ca ti-a placut filmuletu si eu mam uitat de vreo 30 de ori la el :) eu zic ca o fost bine.

Cum ai zis si tu BMW-u nu se strica asa usor de pe o zi pe alta ii facut sa reziste la forjat.. Te salut.

Cam subtire filmuletul.Cerculetele se fac pana iese fum din ambreiaj si din cauciucuri, atunci poti sa zici ca ai un BMW adevarat.Acolo ai tavalit un pic pisica prin praf, subtire...

BMW-ul pentru asta este gandit, pentru forja si condus sportiv deci nu are ce sa se strice.

Eu zic sa mai insisti un pic cu cerculetele.

Cum am zis si in descriere sunt incepator la cerculete dar incet incet...O sa fac alt filmulet si o sal pun cand ii gata aici.

Dar exista vreo tehnica speciala cand faci cerculete? Sau tragi de volan la maxim si pleci din turatii mari si gata?

Pai cum sa nu-mi placa filmul, masina arata bine de tot, muzica frumoasa, si a fost chiar de mare efect faptul ca a facut si putin praf, direct misto s-a vazut.

Exact, BMW-ul e o masina sportiva, si la fel cum zice si Bavaria e facuta sa tina la forja, ii place chiar. Gindeste-te doar citi cai putere are un mercedes si citi cai putere are un BMW din aceeasi clasa, acelasi an de fabricatie si aceeasi cilindree. Eh? Este ca am dreptate? Viata in BMW incepe abia de la 4000 de ture, acolo se simte bine masina, iar faptul ca ai facut cerculetele pe iarba (si putin praf) asta nu a afectat-o cu nimic, de fapt nici pe asfalt n-o afecteaza prea tare doar daca e diesel.

Bavaria intr-adevar se pricepe la drifturi, cind s-a organizat pe forum turneu de Need 4 Speed el a cistigat mereu detasat la drifturi.

Gata, mai bag un replay la filmulet ca e prea tare.Te-am salutat samzzzy.

Oricum baiatul are talent eu zic ca va invata in timp incet incet pana la perfectiunea pe care o va atinge in arta driftului care o invata.

Iar masina e BMW deci ce sa mai aia rezista la forja iar putin praf acolo ce sa mai daca el a spalat-o singur si e curata acuma nu mai....

Filtru poate daca il da jos sa intre mai mult aer in motor ca atunci castiga vro cativa cai.

Stiu pe unu care a facut niste gauri intra lui in filru zic si se simtea de pe la 3700 de tura ca urca mai bine masina...

Deci eu zic ca cu putin efort se poate sa imbunatateasca performanta de la motor

Ce ziceti de ambreiaj mai scurt ??? Nu l-ar ajuta? Sau daca se poate bloca cumva manual diferentialul sa traga ambele roti in acelasi timp...

PS

Samzy mai baga nijte filme ca e mijto, pe bune! Ce numa americanii sa puna pe youtube filme cu drifturi ?

Edited by Cristi B.

@samzzzy: e timpul sa-ti schimbi filtrul de aer :lol:

pe bune..

L-am schimbat acuma cateva zile cand am schimbat si uleiu si filtrele

Foarte fain...

As vrea sa te intreb daca masina ta este modelul ''individual'' ,adica (editie limitata)... care a venit din fabrica cu optiunea din poza de mai jos... :lol:

Apropo nu am putut sa nu-l remarc pe Bruce Lee ... :)

Da ii individual si am primit si 2 cai frumosh impreuna cu ala de arat :D :P

Ii prea tare Brusli :)))

Eu te inteleg, te-ai saturat si tu de aceleasi intrebari. :D

Nu neaparat.Atunci am crezut ca pot sa ajut niste pasionati pe un forum pentru pasionati.Dupa un timp am realizat ca m-am inselat. :)

In fine, pisica are multe vieti deci cerculetele sunt necesare. :P

:ban: Da buna asta cu multe vieti, am mai fost si azi la niste cerculete si am spart un cauciuc :) O sa vina alt filmulet cat de curand...

samzzzy, fara diferential autoblocant nu faci altceva decat sa uzezi excesiv motorul si transmisia... :) Nu mai chinui saraca masina degeaba... macar asteapta pana la iarna sa faci pe zapada, unde o sa iti iasa mult mai bine si stresul asupra masinii o sa fie mult mai mic. :lol:

Eu te inteleg, te-ai saturat si tu de aceleasi intrebari. :)

Nu neaparat.Atunci am crezut ca pot sa ajut niste pasionati pe un forum pentru pasionati.Dupa un timp am realizat ca m-am inselat. :lol:

In fine, pisica are multe vieti deci cerculetele sunt necesare. :)

Stiu ca putini sunt cei pasionati, asa stau lucrurile, n-avem ce face :lol:

:) Da buna asta cu multe vieti, am mai fost si azi la niste cerculete si am spart un cauciuc :lol: O sa vina alt filmulet cat de curand...

Samzzzy, totul ok la tine? Cind apare filmuletul?

Puteti sa-mi spuneti Sami :) da totul ii ok nimik grav... Saptamana asta o sa apara ma duc azi(marti 25) la service cu ea sa rezolv niste probleme la directie cred ca sunt pivotii de vina...si cand am rezolvat-o trec la lucru :D

samzzzy, fara diferential autoblocant nu faci altceva decat sa uzezi excesiv motorul si transmisia... :) Nu mai chinui saraca masina degeaba... macar asteapta pana la iarna sa faci pe zapada, unde o sa iti iasa mult mai bine si stresul asupra masinii o sa fie mult mai mic. :)

Stiu ca o chinui dar ce sa fac daca nam bani acuma de dif. o sa trebuiasca sa mai indure umpic pisy :D Si eu abea astept iarna o sa fie nebunie :lol:

Salut all!, M-am intors cu un nou filmulet...Cat de cat reusit zic eu...A cam stricat-o prostu` ala de taximetrist ca s-a bagat peste mine, putea sa astepte si el... :lol: , Iar cauciucul o avut o explozie prematura :lol: dar a fost bine va las pe voi sa comentati. V-am pupat.

Am uitat sa pun linku :) Pisyy 2

Mult prea tare Sami, intr-adevar se poate ceva mai bine, dar te perfectionezi tu. Filmul asta chiar daca e mai scurt parca e ceva mai misto decit primul, la asta se vede si un burn-out profi bine, si muzica e mai misto parca decit la filmul celalalt. Nu sint chiar 100% decis care e mai misto din filme, trebuie sa ma mai uit de citeva ori mai atent la fiecare. Oricum, ai un super-tare Pissy, ma cam faci de ma duc special in service sa-mi demonteze ASC-ul sa pot face si eu cu a mea ce faci tu.

Mult prea tare oricum. Te-am salutat Sami.