Jump to content

Problema BMW e36 pisicuta

Recommended Posts

Mult prea tare Sami, intr-adevar se poate ceva mai bine, dar te perfectionezi tu. Filmul asta chiar daca e mai scurt parca e ceva mai misto decit primul, la asta se vede si un burn-out profi bine, si muzica e mai misto parca decit la filmul celalalt. Nu sint chiar 100% decis care e mai misto din filme, trebuie sa ma mai uit de citeva ori mai atent la fiecare. Oricum, ai un super-tare Pissy, ma cam faci de ma duc special in service sa-mi demonteze ASC-ul sa pot face si eu cu a mea ce faci tu.

Mult prea tare oricum. Te-am salutat Sami.

Ms Smudo!, Pai ce mai astepti dute si scoateti-l ne intrecem in filmulete :lol: Nici eu nu ma pot decide care e mai fain, poate daca era asta mai lung...Sper sa rezolvi problema cu pisy tau fai si tu placerea de a se invartii :) Te salut.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sal all, am si eu o problema zic eu destul de grava cu pisicuta mea.....Pur si simplu nu vrea sa faca cerculete :)

Poate vii se pare o idiotenie da chiar nu merge sa fac cerculete pe asfalt si am incercat pe mai multe tipuri, practic face cerculete dar intr-o arie mare, nu ii smuceste curu sa se invarta calumea sa zici ca faci un cerc perfect...I-am dat si la cineva care se pricepea la asa ceva...am zis ca is prost eu si nu stiu sa fac...dar nici el nu a reusit a incercat sa ciupeasca ambreiajul, a incercat cu dublu ambreiaj cu toate smecheriile si nu a reusit VA ROG AJUTATIMA ca nu se poate. O ultima varianta ar fii ca Pisicuta ii 318i, 115cp si poate nu are puterea sa o faca...astept raspunsuri

N-ai blocant de-aia faci cercurile prea largi. Am avut 318is si nu faceam. Am 325i si tot nu fac.... Puterea nu prea are legatura cu cerculetele din cate se pare. Blocantul e toata smecheria asa ca stai linistit....

In schimb cu 325-ul fara blocant stau pe loc cu frana calcata si dau din rotile din spate :lol: . Mi-am gasit alta pasiune... :lol:

P.S. iti pare ca e incadrat topicul tau corect la " Probleme tehnice si rezolvari " ? :D

Bine ca nu ai pus-o la mica publicitate cu titlul " Ii dau foc .... ca nu face cercuri... " .... :)

Edited by the_rifle

vezi ca fumul ala nu de bine iese asa.... prea mult fum pt o benzinara. Cat ulei manca la 1000km?

Ce fum sa iasa? Iese de la cauciucuri nu din toba...

[si eu abea astept iarna o sa fie nebunie :)

Esti foarte entuziasmat.Vezi cum faci sa nu o lipesti de un zid sau de un pom.Pisica are 10 vieti, tu nu. :lol:

Atata timp cat is in ea si are atatea vieti nu cred ca o sa patesc nimica eu :lol:

uite aici forja cu un 325..ma mir cum de a mai ramas cu gumele intregi la ce donuts si burn-uri a dat :) Daca ai grup autoblocant si macar un motor de 2.5 ar trebui sa iasa oricui fara probleme astfel de demo-uri

Foarte tare clipul, are omul ceva indemanare.Probabil a facut ceva scoala de soferi la BMW.

ps

Am avut impresia ca scrie euromanele punct com. :)

Defapt eu sunt stig da numai spuneti la nimeni :)))

Aaa..am crezut ca de mine vb...ii prea tare ce face ala in filmulet uitativa pana la sfarsit sa vedeti cum a luat foc cauciucul ce-a ramas pe asfalt :lol: :lol: