Jump to content

Campanie noua BMW in Romania

Alex Seremet

Recommended Posts

e ok clipul, bmw este o masina pt toate varstele. cat despre adaptarea la piata eu am o parere diferita, in sensul ca orice produs media are si un rol formativ, daca asta e o tara de ghertoi prosti si manelisti nu cred ca bmw trebuia sa se prostitueze precum antena 1 sau otv in a arunca in piata o simpla reflexie a acesteia. vazand lucruri altfel oamenii devin altfel, exemple am nenumarate nu vreau sa tin teorii nimanui, e doar punctul meu de vedere.

despre d-l seremet, este un tanar de succes, a reusit sa-si cladeasca o cariera, ceea ce nu e putin lucru. nu cred ca are totusi nimic in comun cu bmw,porsche unde a lucrat anterior sau alte marci auto. nici nu cred ca il intereseaza sau pasioneaza masinile, isi face meseria in mod corect si atat. azi vinde masini, maine gogosi. sau invers?

Guest poleposition

Foarte interesant cum Mr. Seremet, se face ca nu observa orice alt subiect legat de Automobile Bavaria, lucru de inteles de altfel, avand in vedere ca dansul este singurul care mai face lobby pt compania asta pe forum.

Domnule Seremet, te anunt ca ma lasa rece reclama respectica, nu ma atinge decat la nervi, ba chiar o gasesc dezgustatoare din multe puncte de vedere si asta - FOARTE IMPORTANT ! - tocmai din cauza atitudinii BMW Romania, BMW Group si Automobile Bavaria... de fapt din cauza a tot ce reprezentati voi in materie de BMW in Romania, de la dealearii lipsiti de bun simt la service-urile mizerabile, populate de oameni incompetenti aflati la limita infractionalitatii de la mecanic la Werner si Wolff.

Astfel ca, dupa 4 modele BMW avute in posesie si n experiente de rahat la dealer si service, va anunt ca imi vand M6-le si Seria 1, sau le fac dauna totala pe amandoua in fata la AB si ma mut la Mercedes sau Audi, ca de voi mi s-a taiat cu tot cu reclamele voastre de sensibilizare si campaniile mincinoase.

Si nu mustaci un zambet superior in coltul gurii, ca asa cum ma "tirez" eu, se vor "tira" si altii, pana cand, pe cale de consecinta, vei vinde mata', asa cum spunea mai sus colegul... gogosi (nu ca ar fi o mare schimbare, desigur)

Edited by poleposition

ca si detaliu, pe care ar fi trebuit sa il stiti de la bun inceput: Mr. Seremet se ocupa de marketingul de imagine al BMW, nu de activitatea de aftersales (service)...

credeti ca el nu si-ar dori sa fie toate lucrurile in ordine la dealeri? doar ca nu are atributiuni pentru controlul activitatii de service si in consecinta nu se poate ocupa decat de sectorul de marketing... ceea ce se vede si pe forumul nostru !

si ar mai fi ceva de completat: nu confundati Automobile Bavaria BANEASA cu celelalte unitati de service BMW din tara, din reteaua AB sau ceilalti 2 distribuitori BMW: Motor AG Pitesti si Trado Motors Iasi...

se pare ca cele mai multe reclamatii sunt doar pentru AB Baneasa, nici macar pentru AB Otopeni... :)

ca si detaliu, pe care ar fi trebuit sa il stiti de la bun inceput: Mr. Seremet se ocupa de marketingul de imagine al BMW, nu de activitatea de aftersales (service)...

Serios?Si cine se ocupa atunci de after sales de la bmwgroup ro?

"BMW Group isi va deschide, la inceputul lunii iulie, propriul birou in Romania, urmand sa se ocupe de gestionarea activitatilor de import, marketing, comunicare si servicii post-vanzare, au anuntat oficialii companiei, citati de NewsIn."

Nici nu am spus asa ceva.Nici nu ar fi profesional sa se ofere astfel de servicii pe un forum.Ma refer ca trebuie sa existe cineva care sa rezolve problemele, din partea bmwgroup ro.

Am observat ca cineva a primit interdictie intr-un service BMW, deci nu exista suport after sales in Romania.

Nu e treaba mea, insa strict din punct de vedere al conceptului de marketing, o activitate aftersale decenta e o strategie de marketing extraordinara. S-ar putea ca si costurile sa fie semnificativ mai mici, iar targeturile urmarite de marketing sa fie atinse atingandu-se in acelasi timp si alte aspecte din alte departamente .... :)

pana si o imprimanta se va revinde /recomanda fctie de serviceul aferent oferit de producator , incepand cu nr de consumabile si continuaind cu frecventa revenirii in service ,garantie si postgarantie . Numai din relatarile de pe forum bavaria incalca grav strategii f simple de marketing . Probabil pt ca in Ro , targetul la vanzari e depasit de mult si orice ar face BMW se va cumpara .Asa ca why worry ! De ce sa schimbi ceva ,mai ales atitudinea .

Srry pt off. :)

Probabil pt ca in Ro , targetul la vanzari e depasit de mult si orice ar face BMW se va cumpara .Asa ca why worry ! De ce sa schimbi ceva ,mai ales atitudinea .

Exact asta se intampla.Sunt multi oameni care cumpara BMW-uri desi stiu ca service-ul lasa de dorit.Cei din Germania se uita la cifre.Pe langa asta, ce ar putea ei sa faca cand primesc o reclamatie de furt, sa zicem.Zambesc un pic, se bucura ca totusi au vanzari bune in Romania si se gandesc cat de inapoiati si de necivilizati trebuie sa fie romanii.

Nu cred ca cei de la AB si de la BMW Romania nu au luat la cunostinta de reclamatiile la adresa lor in general si in mod particular la cele de pe acest forum.

Si nu cred ca ei privesc situatia cu indolenta si ingaduinta si nu incearca sa ia masuri. Mi se pare imposibil, ar fi contrar oricarei logici. Indiferent cate vanzari ar avea.

Da, chestia asta cu interzisul e ciudata tare, nu stiu ce o fi fost in capul lor. Cu atat mai mult cu cat masina era si in garantie.

Daca vrei sa scapi de un client cred ca se pot inventa 1000 de motive, nu e nevoie sa te expui inutil trimitand o asemenea scrisoare!