Jump to content

Filtru de polen

OneTwo

Recommended Posts

Salut.. Imi poate spune si mie cineva.. 320d din 2004, are doua filtre de polen sau unul mai lung ?

Unul mai lung situat sus la striatiile de pe capota

p.s. Personal dau cu jetul de apa cu presiune pe el SAPTAMANAL, dupa ce se usuca il pun la loc si il schimb la fiecare 10 000km ....RESPIR MULT MAI BINE ...

Edited by edy1092

am comandat un filtru de polen Bosch cu carbon activ, filtru de aer Bosch si de combustibil tot Bosch. opinii sugestii ?

sunt foarte ok ...desi cele originale bmw sunt MANN, daca iti face figuri filtrul de combustibil sa-l schimbi cu unul MANN sau MAHLE

am comandat un filtru de polen Bosch cu carbon activ, filtru de aer Bosch si de combustibil tot Bosch. opinii sugestii ?

- Filtrul de combustibil [cel de sub masina, de sub scaunul soferului] se schimba doar cand este deteriorat. Nu functioneaza precum un filtru de aer sau filtrul epurator. O sa iti spuna altii ca TREBUIE schimbat. In Germania sau Spania [cel putin] nu se schimba la un anumit interval de timp. Poti sa mergi 100.000 km si sa nu fie nevoie sa il schimbi.

- Filtrul de habitaclu nu poti sa il cureti mai mult de 2-3 ori fiindca se deterioreaza. Poti sa il scoti la 2000-3000 km si il sufli cu aer [la o benzinarie sau vulcanizare]. Filtrul cu carbon activ nu e filtru de polen. ''Filtrul de polen'' inseamna ca orificiile prin care patrunde aerul sunt de diametrul particulelor de polen. Si cel cu carbon activ si cel ''de polen'' si cel care nu are specificat diametrul orificiilor AU PLUSURI SI MINUSURI unul fata de celalalt. Pentru Romania eu zic ca sunt OK cele de la MANN normale.

filtrul de polen are cam 70 de cm pe 10. am inteles ca nu e bine sa-l cureti cu apa sau aer sub presiune pentru ca se degradeaza.

mann sunt ok.

Ce se degradeaza ? :lol:) asta e foarte tare ... ai dat cu jetul de apa vreodata pe un filtru de polen si apoi sa-l lasi la soare sa se usuce si apoi sa te uiti la el sa vezi cat de degradat este ?ai scos vreodata saptamanal filtrul de polen sa vezi cata mizerie se depune sub el ??? :lol:))) ma p*s pe mine de ras, preferi sa respiri mirosul infect ce se depune pe filtru si nu-l suflii sau speli ca se degradeaza ...SUNT PE JOS :)

EU RESPIR BINE SI PLAMANII MEI SUNT IN EXTAZ AI VOSTRII plang ca se degradeaza filtrul :)))

Edited by edy1092

sa-ti pui un Pampers!

:lol: :lol: :) :D ...se degradeaza filtrul ... :) :) :D :P

P.S. Fac asta de 10 ani de cand am permis si mie nu mi s-a degradat nici-un filtru, ....sa vad eu filtrul ala de polen degradat si dupa 50.000 km si iti promit ca-mi retrag tot ce am spus mai sus, daca torni pe filtru nise parfum ai si miros placut in masina ....asta ca bonus :)

In Ro trebuiesc schimbate filtrele saptamanal daca ne luam dupa praful din atmosfera

Edited by edy1092

sa dai reply la un post care zice sa-ti pui un Pampers si sa-l incepi cu " fac asta de 10 ani" e cel putin hazliu.

da zi-mi, Pampersul tot cu apa cu presiune ti-l cureti sau il inlocuiesti?

Edited by Rares

:lol: :) .......se degradeaza...... :) :lol: din sute de useri de pe acest forum daca imi aratati un filtru de polen de E46 degradat dupa ce la-ti bagat sub jetul de apa

IL MANANC in fata voastra , cu filmare,,, va aduc si camera video FULL HD sa vedeti HIGH DEFINTION

Edited by edy1092

sa-ti pui un Pampers!

:lol: :lol: :) :D ...se degradeaza filtrul ... :) :) :D :P

P.S. Fac asta de 10 ani de cand am permis si mie nu mi s-a degradat nici-un filtru, ....sa vad eu filtrul ala de polen degradat si dupa 50.000 km si iti promit ca-mi retrag tot ce am spus mai sus, daca torni pe filtru nise parfum ai si miros placut in masina ....asta ca bonus :)

In Ro trebuiesc schimbate filtrele saptamanal daca ne luam dupa praful din atmosfera

Serios?De 10 ani speli filtrul?Nu te-ai gandit niciodata sa il schimbi? :ban:

Oare filtreazĂŁ la fel de eficient dacĂŁ ĂŽl speli astfel?

Nu prea cred.

IL MANANC in fata voastra , cu filmare,,, va aduc si camera video FULL HD sa vedeti HIGH DEFINTION

:)

o sa degradez eu unul si apoi il stropesc cu apa... :lol:

daca il pozez si fac upload, te ti de promisiune ? :lol:

Edited by Livyu18CT

:)) Colegu eu ma tin de cuvant ...si merg pana in panzele albe ca acel filtru de polen intr-o saptamana se inegreste precum carbunele, il scoti frumos ...il pui la fel de frumos in cada si dai drumu la apa rece la maxim si iti pui dusul pe jet ...dupa il pui la uscat si arata ca nou .... asta fac 1 data pe saptamana sau la 2 saptamani va demonstrez cu poze daca doriti ... AM BANI DE FILTRE , AM BANI SA INTRETIN MASINA PE CARE MI-AM LUAT-O ...

INCERCATI CE AM FACUT EU MACAR 1 DATA SI-MI VETI DA DREPTATE ...DACA NU-mi raspundeti AICI PE FORUM ATUNCI IN SINEA VOASTRA ....eu am curaj sa postez aici pe forum VOI NU

Tot din curiozitate am pastrat filtrul de aer cu care a venit masina din DE, avea 20 000 km , l-am schimbat bineinteles cu altul

..... acelasi procedeu ...FILTRUL ARATA CA NOU acum .... daca tineti neaparat o sa ii fac poze .... cu filtrul de aer e alta problema se degradeaza intradevar din cauza caldurii motorului si in timp intradevar poate nu mai are acelelasi proprietati si LOGIC trebuie schimbat ....PERSONAL pe cel de aer il schimb la 5000 km ....

Edited by edy1092

asa am patit si eu :) cand le-am spus ca imi curat la 4000-5000 km filtrul de aer [de 110 RON] !!!

multi se baga in seama fara sa stie ce si cum. daca nu ai incercat...nu poti sa te pronunti. eventual vorbesti in necunostinta de cauza. si eu am curatat filtrul de habitaclu de cateva ori. acum am unul nou. si pe asta o sa il curat pana se deterioreaza.

de ce DRQ sa dau 24 euro pe el cand dupa 1000 km deja nu mai e ca si unul nou ???

in apa cu care spalati filtrul puneti si inalbitor sau numai Coccolino?

chiar...! in locul tau as faca mare scandal acasa ! :lol: iti spala hainele, apoi camasa si pantalonii ii calca la aproape 100 grade !!!

in loc sa cumperi la 2 zile haine noi...le speli si apoi le calci ? :) iti dai seama ce se intampla cu materialul camasilor si pantalonilor ? nici dus nu as mai face ... se deterioreaza pielea. as folosi doar sparay :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.