Jump to content

Filtru de polen

OneTwo

Recommended Posts

eu zic ca ajunge atata :) . Deci concluzia finala este ca 320d din 2004 arer un filtru mai lung situat sus la striatiile de pe capota si ramane la atitudinea fiecaruia daca il schimba sau il curata la un anumit numar de km parcursi.

Nu mai are rost sa continuam discutiile de mai sus !

Cred eu ca... se poate INCHIDE

culmea,eu am filtrul de 2 luni,si nu e murdar aproape deloc.Tu zici ca intr-o saptamana e negru?da pe unde umblii cu masina totusi?

Locuiesc In Buc, umblu cu masina Tot in Buc , imi spal masina astazi, ma bucur de ea curata tot astazi cateva ore si maine dimineata o gasesc cu praful pe ea de parca as locuii in desert ....si daca mai si ploua putin a doua zii logic trebuie spalata ... culoarea masinii este gri sobolan si nu se prea vede praful pe ea, am un vecin cu masina neagra si chiar dimineata discutam cu el ...isi vede masina curata doar dupa ce iese cu ea de la spalatorie ....

Se poate inchide topicul, fiecare si-a spus cea a avut de spus, fiecare isi schimba filtrele cand doreste, fiecare dintre noi respira acelasi aer ....unii considera ca traiesc in paradis altii in mizerie , praf si jeg .... Ma bucur ca macar soselele in Buc arata mult mai bine ca in anii trecuti ....ne aproapiem de cei 50 ani distanta de Europa ....OFF

Edited by edy1092

hainele le spal, dar servetelele pe care le duc la nas, pe unde respir, eu le arunc. voi?

Sah mat!

si noi aruncam servetelele, dar hainele le curatam...nu le schimbam dupa ce le-am purtat de 10 ori si ne-am dat de 9 ori cu spray :lol:

P.S. scrumierele le arunci pe geam ? eu zic sa le cureti. le poti refolosi. :) !!! si poti din cand in cand sa iti speli masina chiar daca iti spune vopsitorul ca ii dauneaza masinii :lol:)

Era vorba ca aerul care trece prin acel filtru il respiri tu, in masina. Pana la urma este vorba de un consumabil. Nu poti compara faptul ca speli scrumiera cu faptul ca speli filtrul.

Si cand stam sa ne gandim totul a inceput de la o simpla intrebare (care nu are legatura cand schimbam/spalam filtrul) :)

Salut.. Imi poate spune si mie cineva.. 320d din 2004, are doua filtre de polen sau unul mai lung ?

Cred ca initiatorul topicului si-a primit raspunsul. Bafta la schimbat/spalat filtre :lol:

Edited by costty

hainele le spal, dar servetelele pe care le duc la nas, pe unde respir, eu le arunc. voi?

Sah mat!

si noi aruncam servetelele, dar hainele le curatam...nu le schimbam dupa ce le-am purtat de 10 ori si ne-am dat de 9 ori cu spray :lol:

P.S. scrumierele le arunci pe geam ? eu zic sa le cureti. le poti refolosi. :) !!! si poti din cand in cand sa iti speli masina chiar daca iti spune vopsitorul ca ii dauneaza masinii :lol: )

1.eu nu respir in scrumiera.

2.s-ar putea sa spal masina mai des decat tine

3. n-am facut remarci referitoare la cat de des va spalati voi hainele.

4. oricum, eu am descoperit parfumul. cu spray nu ma mai dau de vreo zece ani.

Era vorba ca aerul care trece prin acel filtru il respiri tu, in masina. Pana la urma este vorba de un consumabil. Nu poti compara faptul ca speli scrumiera cu faptul ca speli filtrul.

Si cand stam sa ne gandim totul a inceput de la o simpla intrebare (care nu are legatura cand schimbam/spalam filtrul) :)

Salut.. Imi poate spune si mie cineva.. 320d din 2004, are doua filtre de polen sau unul mai lung ?

Cred ca initiatorul topicului si-a primit raspunsul. Bafta la schimbat/spalat filtre :lol:

ATUNCI >>> consumabila este si anvelopa...si bucsa si pivotul si lama de la stergatorul de parbriz...nu ? :lol:

Eu vulcanizez o anvelopa care s-a spart sau care are un cui in ea. Altii reconditioneaza bucsile de la brate, altii vopsesc trim'urile de la bord dupa ce s-au deteriorat !!!

pai daca ai 30 de secunde sa dai capacul jos si sa scuturi acel filtru...este ceva rau ??? sacul de la aspirator l-ati scuturat sau l-ati schimbat de fiecare data ?

P.S. oricum pe langa filtrul de habitaclu de la E46 intra praf si alte ''obiecte'' mai mari decat particulele de praf.

Exemplul cu sacul de aspirator este cel mai relevant, la fel se intampla si cu filtrul de polen la masini, nu-mi pot explica de ce sunt indivizi care nu-i duc capul ca acel filtru de polen intradevar se schimba dar nu afecteaza ABSOLUT CU NIMIC DACA IL SUFLII SAU SPELI CU JETUL DE APA ...

IN JOC ESTE DOAR SANATATEA CONDUCATORULUI SI PASAGERILOR AUTO

ESTE DOAR UN FILTRU DE POLEN, NU ARE LAGATURA CU MOTORUL MASINII, FILTREAZA AERUL CE INTRA DE AFARA IN MASINA ATAT

p.s. Imi cer scuze daca va jignesc dar sunteti grei de cap rau ...ma puteti scoate de pe forum sau faceti ce doriti

P.s.2 Nu am pus botul la nici-o gluma scrisa mai sus legata de spalatla masina de spalat sau pampersi

P.s.3 Discutia cu niste indivizi care nu stiu decat sa stea la birou si s-o frece este INUTILA

Edited by edy1092

p.s. Imi cer scuze daca va jignesc dar sunteti grei de cap rau ...ma puteti scoate de pe forum sau faceti ce doriti

P.s.2 Nu am pus botul la nici-o gluma scrisa mai sus legata de spalatla masina de spalat sau pampersi

P.s.3 Discutia cu niste indivizi care nu stiu decat sa stea la birou si s-o frece este INUTILA [/b][/size]

zau ca exagerezi ! crezi ca da cineva 0,10 ron pe ce faci tu cu filtrul tau ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.