Jump to content

Ajutor! Becuri placuta inmatriculare si portbagaj defect!

Recommended Posts

salutare..

am e46 diesel..

si nu imi functioneaza becurile de la numarul de pe spate.. am desfacut putin capacul de deasupra placutei sa ma uit la fire,erau in regula,dupa ce l-am pus la loc nu se mai deschide portbagajul.decat din cheie.

cum le repar?cum le dau de cap? help me

Verifica-le cu atentie. Daca nu-ti merg ceva becuri si nici inchiderea, este extrem de probabil ca acolo sa fie problema.

Nu te uita doar la izolatie, e posibil sa fie aparent buna, dar la interior firele sa fie intrerupte.

Da jos plasticul de protectie si trage cu atentie de fiecare fir in parte. In special in zona de curbura, unde se misca firele cand deschizi portbagajul.

salut, inchidera de la portbagaj cred are legatura cu becurile de la numar, cred ca masa comuna sau ceva pe acolo.si mie imi facea figuri cand spalam masina nu se mai deschidea din telecomanda am desfacut si am curatat lampile de la nr odata dupa ce am spalat-o si de atunci nu mi-a mai facut figuri niciodata. Edited by kddy

salut, inchidera de la portbagaj cred are legatura cu becurile de la numar, cred ca masa comuna sau ceva pe acolo.si mie imi facea figuri cand spalam masina nu se mai deschidea din telecomanda am desfacut si am curatat lampile de la nr odata dupa ce am spalat-o si de atunci nu mi-a mai facut figuri niciodata.

si eu am problema cu inchiderea la portbagaj ,imi ramane deschisa cand incui masina,nu imi mergea nici becul de la portbagaj dar se pare ca era intrerupatorul ala defect si l am schimbat!de atunci problema cu inchiderea si imi ramane cateodata butonul de la portbagaj bagat inauntru si nu se inchide vpana nu il scot!a mea e un e 36 compact 94 inchidere centralizata dar fara telecomanda!

malakay am dat cauciucul ala la o parte si sunt cam 10-12 fire. le-am verificat pe fiecare in parte si sunt in regula!

e chiar stresanta problema,de cate x vreau sa iau ceva din portbagaj tre sa opresc motorul!

si cu becurile de la numar.. nu ma simt bine daca nu functioneaza abs tot pe masina!vreau sa mai desfac odata maine,sa le mai iau odata la mana.

• 2 months later...
malakay am dat cauciucul ala la o parte si sunt cam 10-12 fire. le-am verificat pe fiecare in parte si sunt in regula!

e chiar stresanta problema,de cate x vreau sa iau ceva din portbagaj tre sa opresc motorul!

si cu becurile de la numar.. nu ma simt bine daca nu functioneaza abs tot pe masina!vreau sa mai desfac odata maine,sa le mai iau odata la mana.

salut ! daca nu ai rezolvat probl. te pot ajuta pt ca am patit la fel, la mine din cauza apei care inunda soclul becului de la numar mi-au oxidat firele, butonul pt deschiderea porbagajului isi ia tensiune din cablajul becurilor si e normal sa nu mai functioneze daca e un fir intrerupt, dar se poate rezolva foarte simplu prin inlocuirea firelor intrerupte cu unele noi , dureaza cam 1 ora toata operatiunea. Mai multe detalii pe PM.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
e si asta o optiune sa pui o cheie cu comenzi dar pana acolo trebuie sa iti repari problema din portbagaj. si mie imi intra apa la capota in spate chiar la incuietoare. stiu unde e problema dar n-am avut timp sa ma ocup de masina..