Jump to content

Intrebare

poison

Recommended Posts

De cateva zile ma tot uit pe autovit dupa o masina, deoarece a venit timpul sa mai adaugam una in curte.. Si m-am oprit la acest seria 5. Stie cineva ceva despre ea? Masina arata bine, mai putin culoarea. Va rog sa va dati si voi cu parerea, eventual daca mai stiti vreun seria 5 de vanzare sau vreun a6 v-as fi recunoscator. Multumesc

Masina este : http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+Cauta+!+++

masina pare ok, dar cam scumpa pentru praful asta si aia 25k km din Romania fac cam cat 50k in Germania.

sigur ca da, fac cam cat 500k in germania. ca in germania nu se uzeaza scaunu, si volanu ca sunt din miere facuti aia(germanii).

ce sa mai vb de motor cand merge in blana pe autostrada..nu conteaza deloc, sau tu te referi la articulatii, bucsi& (care sunt consumabile)???

Edited by Viper05

masina pare ok, dar cam scumpa pentru praful asta si aia 25k km din Romania fac cam cat 50k in Germania.

sigur ca da, fac cam cat 500k in germania. ca in germania nu se uzeaza scaunu, si volanu ca sunt din miere facuti aia(germanii).

:lol: :lol: :) :)

Frumoasa,dar un pic cam scumpa.Gasesti 530d la banii astia,daca ai rabdare :)

Un "-" pentru culoare.

Vad ca are suporti de numar cu BMWclub.ro

Pai am observat si eu placutele cu bmwclub, ma gandeam ca e cineva de pe aici si imi da si mie mai multe detalii. Nici mie nu imi place deloc culoarea, dar optiunile, numarul de km si anul este ok. Am cautat in germania si tot pe la banii astia am gasit sau un pic mai scumpa... Am cautat si 530xd, dar toate sunt fara facelift, si au si km multi.. O sa ma mai uit dupa un a6 sa vad prin germania ca la noi numai fugarite am gasit. Maine aflu detaliile de la compania de leasing sa vad cat ma ajunge, si de dimineata ma duc sa ii fac si o verificare de istorie dupa seria masinii.

Da.. Sunt frumoase.. Dar mai putine optiuni, si km toate au peste 85 000. Asa daca e am un prieten care are un 530xd cu 80 000 km full, l-a auns cam 80k euro, si o sa o vanda cat de curand.. Dar e 2006 sau 2005 la sf. Vroiam 2008 cu 20-30k km, deci sa fie aproape noua. Sa vad maine ce oferta prind si pe la bavaria, poate au ceva interesant

ce sa mai vb de motor cand merge in blana pe autostrada..nu conteaza deloc, sau tu te referi la articulatii, bucsi& (care sunt consumabile)???

da' ce te-ai ambalat asa?

esti cumva samsar?

aaaaa, masina are suporti cu Bmwclub.ro. n-o fi a ta?

nu e masina mea, nu-s samsar,daca te uiti nu am avut decat o singura masina de vanzare (cu multi ani in urma) pe bmwclub sau alt forum bmw nu-mi mai aduc aminte, care era de vanzare pt ca se dorea upgrade.

dar ma deranjeaza cand aud ca o masina cu km dubli e mai buna doar pt ca e din Germania

Edited by Viper05

totusi cred ca nu vrea sa cumpere de la PF.

Si cine ti-a zis tie ca 525-ul de sus e pe firma,patronii de la arana sunt clientii mei la telefoane.Multe din masini nu sunt ale lor,le fac poze si le trec in spatiul lor publicitar.Masina e frumoasa dar e pacat sa platesti taxe la motor de 3000 cm si sa nu beneficiezi decat de 197 cp

nu e masina mea, nu-s samsar,daca te uiti nu am avut decat o singura masina de vanzare (cu multi ani in urma) pe bmwclub sau alt forum bmw nu-mi mai aduc aminte, care era de vanzare pt ca se dorea upgrade.

dar ma deranjeaza cand aud ca o masina cu km dubli e mai buna doar pt ca e din Germania

nu doar pt ca e din Germania. pentru ca in vest drumurile sunt altele, combustibilii sunt altii, reviziile sunt altele, soferii sunt altii......................................................

totusi cred ca nu vrea sa cumpere de la PF.

Si cine ti-a zis tie ca 525-ul de sus e pe firma,patronii de la arana sunt clientii mei la telefoane.Multe din masini nu sunt ale lor,le fac poze si le trec in spatiul lor publicitar.Masina e frumoasa dar e pacat sa platesti taxe la motor de 3000 cm si sa nu beneficiezi decat de 197 cp

nu mi-a zis nimeni am dedus eu ca ar fi pe firma.si pentru ca intiatorul a spus mai sus ca o ia in leasing iarasi am dedus ca nu ar vrea sa cumpere de la PF. :)

Masina pare OK atat km cat si an fabricatie, dar ce nu pot sa inteleg de ce sunt trecuti doar 197CP la un motor de 3000, eu stiu ca cele cu face lift au 235CP, in rest arata f. bine, este dotata la pretul acesta si culoarea este preferabila pe praful din tara noastra

Uite 530,adevarat este mai putin dotat. http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26sens%253DDESC

Da.. Pai la una din astea 2 m-am oprit si eu, cu toate ca ma incanta mult trapa de la 525. Pacat oricum ca si le comanda astia gri cand le cumpara :)

Nu-ti lua 525 o sa-ti para rau

Masina pare OK atat km cat si an fabricatie, dar ce nu pot sa inteleg de ce sunt trecuti doar 197CP la un motor de 3000, eu stiu ca cele cu face lift au 235CP, in rest arata f. bine, este dotata la pretul acesta si culoarea este preferabila pe praful din tara noastra

Uite 530,adevarat este mai putin dotat. http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26sens%253DDESC

Da.. Pai la una din astea 2 m-am oprit si eu, cu toate ca ma incanta mult trapa de la 525. Pacat oricum ca si le comanda astia gri cand le cumpara :)

Nu-ti lua 525 o sa-ti para rau

Nu are de ce sa imi para rau. 197 de cai sunt mai mult decat deajuns pt caroseria asta. Este o masina care o sa o folosesc in oras, unde nu ai nevoie nici macar de atat. Momentan am un 320ci 170cp si mi se par mai mult decat suficienti.

Daca citeai cu atentie vedeai ca 530 are chiar 235cp.De ce o sa ii para rau daca cumpara 525?Exista comparatie intre 525-ul pus de el si 525-ul tau?

Da scuze nu m-am uitat ca scrie 525 m-am uitat la 3.0d si ma gandeam ca a gresit modelul

Scuza, nu inteleg la ce te referi cu comparatia

Cu partea ca o sa-i para rau, am mai expus pe forum parerea mea: diferenta de pret intre cele doua modele este mica, dar diferenta de putere, la acelasi consum, se simte. Dupa mine cel mai bun motor la e60 din clasa dizel este cel biturbo si eu zic ,acu dupa experinta practica, ca merita un efort suplimentar pentru un 535, pentru cine doreste un dizel. Si asta o zic deoarece asa am gandit si eu atunci cand am achizitionat 525, ca nu am nevoie de mai mult dar, dupa, mi-a parut rau. Binenteles nu vreau sa impun nimanui nimic, fiecare face dupa cum crede de cuviinta, eu doar incerc sa dau un sfat de care m-am lovit

Edited by eugen1968