Jump to content

cumpar diverse

Recommended Posts

cumpar radio cd oem,ofer 120 euro!

cumpar geamuri faruri pt facelift!

schimb interior normal pt touring cu interior sport pt touring,ofer diferenta de bani!

cumpar bara mtech 2 completa cu tot cu proiectoare,ofer 250 euro!

cumpar amplificator antena radio model dupa 2002!

cumpar faruri aftermarket marca depo pt facelift pe fond negru,cu lupa si angel eyes,ofer pretul pietei,270 euro!

cumpar jante pe 18 modele doar cu buza mare,nu ma intereseaza replici sau chinezisme!

cumpar semanalizatoare pt facelift pe fond negru!

cumpar suspensie reglabila sport completa!

accept oferte doar din bucuresti si nu ofer nimic in plus la produsele la care am afisat pretul!

cumpar radio cd oem,ofer 120 euro!

cumpar geamuri faruri pt facelift!

schimb interior normal pt touring cu interior sport pt touring,ofer diferenta de bani!

cumpar bara mtech 2 completa cu tot cu proiectoare,ofer 250 euro!

cumpar amplificator antena radio model dupa 2002!

cumpar faruri aftermarket marca depo pt facelift pe fond negru,cu lupa si angel eyes,ofer pretul pietei,270 euro!

cumpar jante pe 18 modele doar cu buza mare,nu ma intereseaza replici sau chinezisme!

cumpar semanalizatoare pt facelift pe fond negru!

cumpar suspensie reglabila sport completa!

accept oferte doar din bucuresti si nu ofer nimic in plus la produsele la care am afisat pretul!

poate te intereseaza asa ceva.

faruri cu semnale incluse, e90 optic.

370 EUR

0747 085028

post-10820-1251965035_thumb.jpg

Edited by newguyintown

ce marca sunt?depo?

Salut,

Tot ce am primit pana acum in materie de farur a fost Depo. Astea sunt noi si nu am mai comandat. Probabil ca sunt tot depo, dar nu pot sa-ti spun cu certitudine. Voi intreba si cand primesc raspunsul iti dau un PM sau postez aici.

Nu vreau sa creez confuzie si de asta prefer sa intreb eu inainte ca sa nu ma fac de ras.

ce marca sunt?depo?

Salut,

Tot ce am primit pana acum in materie de farur a fost Depo. Astea sunt noi si nu am mai comandat. Probabil ca sunt tot depo, dar nu pot sa-ti spun cu certitudine. Voi intreba si cand primesc raspunsul iti dau un PM sau postez aici.

Nu vreau sa creez confuzie si de asta prefer sa intreb eu inainte ca sa nu ma fac de ras.

ok astept raspuns,daca sunt depo le cumpar!

ce marca sunt?depo?

Salut,

ok astept raspuns,daca sunt depo le cumpar!

Salut,

Cel mai devreme luni voi afla raspunsul.

Week-end placut!

• 2 weeks later...

Salutare,

Am eu CD business, unlocked(asa a venit pe masina) de pe masina mea, used, stare foarte buna, functioneaza impecabil.

Merita vazut. 150 EUr/negociabil.

tel : 0724 223 552 / 0751 897 607

Edited by evlmaster

- Faruri cu Lupa si Angel Eyes + Semnale Albe 400 euro/set (DEPO)

- Bara M-Tech 2 Completa cu Proiectoare M, Rame proiectoare, Bandouri, grila Centrala = 450 EURO

Daca le iei impreuna ti le pot oferii la 750 EURO

Edited by BRANDEX

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.