Jump to content

Cum se numeste acest furtun ?!?!

Valentin_LMB

Recommended Posts

Azi in timp ce spalam masina am obs o crapatura pe furtunul din imagine . Va rog , care stiti , sa imi spuneti si mie cum se numeste acest furtun , cam care ar fi pretul si cat de greu poate fi de schimbat !

racord filtru aer parca...si daca e copt(crapat) chiar e nevoie sa-l schimbi...

Azi in timp ce spalam masina am obs o crapatura pe furtunul din imagine . Va rog , care stiti , sa imi spuneti si mie cum se numeste acest furtun , cam care ar fi pretul si cat de greu poate fi de schimbat !

Se numeste "cot debitmetru " si e in jur de 180 Ron...

Il schimbi singur de placere.... Sunt doua coliere. Unul la inceput si unul la sfarsitul cotului. Operatiunea dureaza 10 minute daca nu te pricepi...

Pana il schimbi da-ti un scotch pe el sa nu mai traga aer fals...

Edited by the_rifle

mdea ala pare a fi , chestia este ca mine mai intra si in partea de sus in ceva , nu stiu sigur in ce :|

LE : am gasit . Este cel de aici : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=13&fg=15 !

Oricum multumesc pt efortul depus , probabil cel pus de tine este pt alt tip de motor !

Edited by Valentin_LMB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.