Jump to content

Bucse din cauciuc de tanc

d0ru

Recommended Posts

Azi am auzit la un mecanic, posesor de seria 3, cum ca el si-a schimbat la brate bucsile, cu unele facute la strung din cauciuc foarte dur folosit la senilele de tanc. A zis ca nu mai are probleme cu bratele de ani buni. Pretul : 100 ron/bucata. Ce ziceti ?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi am auzit la un mecanic, posesor de seria 3, cum ca el si-a schimbat la brate bucsile, cu unele facute la strung din cauciuc foarte dur folosit la senilele de tanc. A zis ca nu mai are probleme cu bratele de ani buni. Pretul : 100 ron/bucata. Ce ziceti ?

Probabil e genul de om care bea de dimineaÞã.

N-am pus mana pe bucsa unui brat nou, dar tind sa cred ca este destul de dur. Eu cred ca se bazeaza pe faptul ca acel cauciuc nu se uzeaza la fel de repede. In final tot cauciuc e. Iar la cate gropi sau drumuri in constructie sunt, vibratii in caseta tot o sa ai. Nu stiu since cat atenueaza bucata aceea de cauciuc din dictamai socul ca sa-ti protejeze caseta.

Probabil e genul de om care bea de dimineaÞã.

Ca si cum ai zice "Probabil ma-sa-i c...va" fara sa ai motiv intemeiat, fara chiar sa-l cunosti pe om, doar pentru simplu fapt, ca cineva a adus vorba de el..

Nu are legătură.

Ănsă când pui bucşe din cauciuc folosit la tancuri pe un BMW, ce mai poţi spune? :)

Plus că a zis faza cu tancurile ca să sune mai mişto, să zici "Moamă! Ce cauciuc o fi ală?" Şenile au şi unele excavatoare, probabil că de acolo provine cauciucul.

La fel de bine le putea face din plumb, cred că erau la fel de eficiente.

Mă-sa nu cred că e c....vă, părinţii s-ar putea să fie fraţi.

E doar o bănuială. :lol:

Edited by Ciupanezu

Mai bine le suda :) .

Bucsa nu e doar o simpla bucata de cauciuc, care cu cat e mai dura cu atat e mai buna. Nici pe departe. Sunt tot felul de bucsi, in functie de destinatie : simple, cu 2 tipuri de cauciuc, cu insertie de plastic, hidraulice, fixe, care pot pivota, etc.

Tipul (pe undeva pe la 40-50ani) lucreaza la un service care e si statie de ITP, el e "maistru" pe acolo. Cred ca daca avea probleme cu directia si le lua jos dupa o vreme, ca are cu ce sa verifice masina oricand vrea muschiu lui. Poate reusesc sa fac o poza la un brat dintr-asta. Omul nu si-a pus peste tot bucse "home made", doar la nush ce brat. Nu zic ca-i extraordinara ideea, dar ca in unele cazuri (la anumite imbinari) ar putea fi facute niste garnituri de cauciuc mult mai rezistente.

Nu stiu despre aceste bucse home made, insa eu am bucse din cauciuc plin, de M, pe masina, sunt tari, nu prea absorb ele socuri, le am de vreo 10-12k km nu am intampinat probleme absolut deloc. directie mai precisa, fara bataia aia de la ele in gropi nasoale, cand se misca bratul in ele ca lingura in oala cu sarmale :))

dar masina pare mai teapana nu?

E ca si cum treci de la suspensie normala la una sport, clar mai rigida.

Pentru unii oameni suparatoare...Fiindca cam simti orice pietricele de pe drum :)

Dar masina e mai manevrabila, mai teapana cum spui tu.

cat ai dat pe bucse?

Sa stii ca foarte ieftin, de pe ebay. undeva la 30-40$

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36-Con...sQ5fAccessories

acelea din poza sunt.http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/23000062/Images/5/31129059288.jpg

Edited by roco123