Jump to content

Vand Jante M5 E60,Barafa fata si spate prauri si proiectoare

Recommended Posts

Vand jante E60 model M5, pe 19, cumparate de la calin ejante. in primavara.

jantele sunt ok una are o mica zgarietura,

gumele sunt Michelin Pilot sport 2 cumparate noi in primavara au undeva la 10000km parcursi, nu au galme, 245 35 19 fata si 275 35 19 spate,

un cauciuc pe spate trebuie schimbat ca este taiat(cutit).

pret jante 350 euro

pret gume(trei gume 2 fata si una spate)450 euro

preturile sunt fixe

atasez si o poza, dar o sa revin mai tarziu cu poze mai detaliate.

Bara fata- 130eu

Bara spate- 130eu

Praguri- 90eu

Proiectore- 100eu

Plasticurile si grilele din bara de fata si clemele de prindere praguri- 25eu

Controler Idrive-40ron

Set Trimuri interior imbracate in folie 3M carbon-130eu

• 2 weeks later...
da! asa ceva vreau dar deocamdata sunt satul sa tot cumpar jante, daca pica sa le schimb le schimb daca nu ...de vandut nu le mai vand ca ar trebui sa le dau pe bani de nimic, doar ieri am cumparat doua gume de spate 800 de euro...eu cu cat as putea vinde acum setul complect????

• 3 weeks later...
care trimuri le ai de vanzare, ca presupun ca nu toate....

sunt cel de pe cotiera, cele de pe manerele de la usi, cele de pe bord, plasticul de la climatronic, si cel de dedesupt, unde vine butonul de dsc si cele de incalzire scaune... este relativ setul complect, dupa cum se vede si in poze, sunt imbracate in folie carbon 3m,sub folie sunt culoarea aia gri mat,se pot vopsi piano black pentru o eleganta mai mare, si pot sa asigur montajul gratuit in cluj.

Ma intereseaza, dar intai as vrea sa le vad. Eu saptamana viitoare am sigur drum in cluj, am sa-ti dau pm inainte cu doua-una zi si ne intalnim, daca nu le dai pana saptamana viitoare.

dami un sms 0753 267 852 sunt de la 9 la 18 la otto la service vii si le vezi si vb. pot sa ti le dau si in schimb la anumite piese pentru E60, in caz ca ai ceva ce mar interesa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

up!

se mai adauga la lista un far (stanga)pe partea sofer, bixenon adaptiv d1s cu tot cu bec, fara droser pret 200euro

plus se mai pune siplasticul de la climatronic cu bonus partea de jos caruia ii lipsesc doua cleme, pertea de la climatronic este ok nu are nimic rupt pe ea... este colantata cu folie 3M Pret 220 ron

poze

Edited by sergiulean

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...