Jump to content

Bemvenache zburator

DUBY

Recommended Posts

Sunteti mai rau ca niste tate...comentarii inutile...ca voi ia-ti face si drege...pana una -alta exista autoritati(capabile sau mai putin capabile) iar in urma unui accident ca acesta fiti siguri ca omu va ramane fara permis pentru o buna perioada de vreme,amenda plus ceva daune de platit.

Sunteti mai rau ca niste tate...comentarii inutile...ca voi ia-ti face si drege...pana una -alta exista autoritati(capabile sau mai putin capabile) iar in urma unui accident ca acesta fiti siguri ca omu va ramane fara permis pentru o buna perioada de vreme,amenda plus ceva daune de platit.

in sfarsit cineva cu scaun la cap :) ai vandut masinutza? frumoasa rau :lol:

la 20 de accidente in 3 ani e clar ca gagiul ala are o problema asa ca sustin ce s-a zis mai sus ,normal ar fi sa ai suspende carnetul 1 an cam asa.:)

Bine ca nu a omorat pe cineva ! Instinctiv ma feream mereu de partea aia de terasa , dinspre strada :lol:

Sa inteleg din ,,relatarea,, ta ca labagiii care parcheaza acolo sunt de vina? sau Shumi asta?

Sa inteleg ca esti unul dintre cei care parcheaza acolo??

Vina normal ca e a idiotului care alearga intr-o zona stiuta ca fiind predispusa la accidente. Insa predispozitia la accidente e data de ceea ce spuneam mai devreme, pufosi imbuibati de salata de cotlete carora le este lene sa parcheze in locurile amenajate. Stau in zona, intorc zilnic in acel scuar si stiu ce vorbesc. Pur si simplu intri la risc putin cate putin, pana reusesti sa vezi traficul care vine din curba. Sa nu mai vorbesc de momentele in care acel scuar e blocat complet iar eu trebuie sa mai merg o statie de autobuz sa pot intoarce.

E zona pacatoasa, s-a murit acolo, s-au lovit multe masini pe vreme cand se parca in spic. Noroc cu astia care mai ridica masini ca le-a bagat sula-n coaste si nu mai parcheaza cum le bese mintea.

De pozitia terasei, aproape in mijlocul drumului nu mai deschid discutia. Se dau spagi mari la primarie ca acea terasa sa functioneze dupa bunul ei plac.

post dublu!

Edited by rmg

zona este periculoasa,am stat f multa vreme in zona si daca vrei sa intorcila acel scuar efectiv nu vezi si te bagi la risc,daca mai ai norocul sa vina unu cu viteza aia e...

cat despre locurile special amenajate....care?..in zona nu exista decat in dreptul parcului Moghioros care e cam la o statie distanta fata de terasa cu pricina.Din punctul meu de vedere mai vinovate sunt autoritatile pentru ca nu iau nici un fel de masura in legatura cu acea zona(si nu numai-toata bucla din Dr Taberei are astfel de scuaruri si de-a lungul timpului au fost f multe accidente) decat brbecul asta cu BMW-ul.Daca nu era asta era altul si cu siguranta se va intampla iar,mai devreme sau mai tarziu.

@Mario Marius. Nu am dat pisica...daca nu o dau saptamana asta o pastrez si o fac boboc eventual trantesc si un melc pe ea :)

@Mario Marius ce tot ataci lumea pe aici? Nu au voie oamenii sa isi spuna parerea? I-ai contrat pe toti cei care au postat aici. Lasa-i in pace cu parerile lor cu tot. Nu toti au experienta, masina si situatia ta. Comprendes? (vorba ta).

imi cer scuze

daca se intampla cu 2 ore mai tarziu ,terasa ar fi fost plina si sigur se lasa cu multi decedati..

a trecut foarte putin pe langa 1 stalp de iluminat stradal,daca il nimerea sigur vorbeam la trecut de cei din masina cel putin..

dupa ce am vazut la fata locului,cred ca avea peste 130-140 km/h..

dk asta in 3 ani decand are permis a facut 20 de abateri va dati seama ca e un pericol public..

dk ar fi dupa mine l-as baga vre-o 2,3 ani intr-un "loc racoros"si vre-o 10 ani l-as lasa fara permis..dar sigur o sa scape cu o amenda...

eu am permis de 7 ani si masina "doar" de 3 ani jumate.

am un teanc de amenzi in sertar (toate platite la zi) cam in jur de 20, 20 si ceva, facute in 3 ani.

cred ca sunt un pericol public. ce zici merit un loc racoros pe undeva?

Un Bmw a "zburat" intr-o terasa din Drumul Taberei .

http://www.realitatea.net/accident-grav-in...oto_597542.html

eram acolo...o vizitam pe sora mea si iesisem cu nepoata-mea de 2 ani sa-mi arate prin cartier pe unde se plimba ea :) ...masina era frumusica (cu exceptia jantelor de pe fata), numa ca gelatii aia lasau mult de dorit...

Edited by DanS