Jump to content

Bate volanul :( Va rog recomandati-mi un service bun in Craiova

Recommended Posts

Salut! Stie cineva un service bun in Craiova? Am niste probleme cu masina si nu prea reusesc sa ii dau de cap.. bate volanul si nu mai stiu ce sa ii fac. Va rog nu imi spuneti sa echilibrez rotile ca stiu si eu atata lucru :) Nici discurile nu sunt ovalizate. Bratele si bucsele lor le-am luat originale (au 12.000km, am mers foarte atent la gropi si denivelari. si atunci batea volanul si din aceasta cauza le-am schimbat).

daca nu e de la brate [se strica si dupa 1000km ... nicio problema :)] atunci de la placutele de frana...?!? vezi daca nu e incins mai tare un disc pe fata decat celalalt.din ce ai descris nu este din caseta de directie.

de obicei am avut probleme la brate cu simptomele astea. si la un 520i [e39] si la un 320i [e36]

ai cumva roti pe 17'' sau 18'' ? atunci bataia se amplifica fata de roti pe 16'' sau mai mici.

Edited by Jacobs

daca nu e de la brate [se strica si dupa 1000km ... nicio problema :)] atunci de la placutele de frana...?!? vezi daca nu e incins mai tare un disc pe fata decat celalalt.din ce ai descris nu este din caseta de directie.

de obicei am avut probleme la brate cu simptomele astea. si la un 520i [e39] si la un 320i [e36]

ai cumva roti pe 17'' sau 18'' ? atunci bataia se amplifica fata de roti pe 16'' sau mai mici.

Am roti pe 17". Mi-e tare greu sa cred ca niste brate originale pot sa se strice in 12.000km mai ales ca am mers pe drumuri OK si am fost foarte atent la denivelari. O sa verific placutele azi.. Pana la urma la ce service sa merg, nu imi recomanda nimeni unul?

poate fi de la placute sau de la discurile de frana.

Chiar daca bate si atunci cand nu franez? Am fost la un service si am constatat ca bieleta antiruliu de pe dreapta e terminata. Placutele de frana pe spate la fel. De asemenea exista un oarecare joc in pivotii de la bratele inferioare(cei dinspre roata).. M-am gandit sa schimb bieleta si placutele spate intai sa vad cum se comporta.. Placutele pe fata sunt relativ noi (sunt mai mult de jumate)

Edited by ryso

e bine cum zici tu, dar cred ca ar fi mai indicat sa schimbi ambele bielete, mai ales ca nu-s foarte scumpe.

e bine cum zici tu, dar cred ca ar fi mai indicat sa schimbi ambele bielete, mai ales ca nu-s foarte scumpe.