Jump to content

vand bmw business sau bmw reverse

Recommended Posts

vand la alegere unul din cele 2 casetofoane.

- "Bmw Reverse" a fost primul casetofon ce l-am avut pe masina, este original de BMW este doar cu, caseta, iar pretul este de 150 ron

- "Bmw Business" este casetofonul care il am acum pe masina , este la fel un casetofon original de Bmw, a fost luat de pe masina unui prieten care a bushito.Acest bmw business este mai scump deoarece este dolby, are obtiuni mai multe si poti pune pe el si magazie de cduri, pretul este de 100 Euro NEGOCIABIL

--ATENTIE ambele produse au fost folosite, dar nu prezinta nici un fel de zgarietura--

Aici Aveti si pozele :

http://img258.imageshack.us/gal.php?g=pozna026.jpg -- BMW reverse

http://img198.imageshack.us/gal.php?g=pozna030.jpg -- BMW Business

cei interesati sa imi de-a PM sau sa ma contacteze la 0743642913

Edited by djdean1988

eu am vandut unul "dolby" pe okazii cu 150 de ron, e drept am asteptat aproape 2 luni... toti vroiau cu 100 si nu l-am dat.. daca vrei sa-l dai cu 150, ceri 200, se stie:)

pretul de 100 euro este exagerat, dar in nici un caz mai putin de 150 de ron!... asta ca sa iti poti lua ceva pt masina de banii luati pe el;

nu stiu de ce aici, fiindca cineva a facut cadou cuiva un cas de e46 trebuie sa devina o regula??!

Edited by ebayuser

iti dau unu identic busnies.. cu butonul de la volum cam tocit.. si 10euro :)

sincer, este o destul de mare diferenta intre cele business si cele "dolby" cu butonul MODE...

as evalua un business la 75-100 ron....iar un "dolby" la 150-200 pt ca ii poti pune CD sau Ipod ceea ce e foarte important!

..normal ca poti sa-l dai si gratis sau pe 10 euro...daca nu stai in 10-25 euro:)

Edited by ebayuser

ideea e ca lumea nu intelege despre ce e vorba si toti o ard ca iti dau gratis ba ca iti dau cu 10 E, cand de fapt nici MACAR nu au casetofoane de vanzare..sau au , dar contrafacute pe vapor, sau in cel mai rau caz nu au deloc pe masina ca le-au furat tiganii si le vand in titan cu 10 E:)))...in fine ete p vorbeste lumea asta e pretul si va rog nu mai comm aiurea ziceti ceva doar daca sunteti interesati,daca nu pe mirc taticu.. Edited by djdean1988

ideea e ca lumea nu intelege despre ce e vorba si toti o ard ca iti dau gratis ba ca iti dau cu 10 E, cand de fapt nici MACAR nu au casetofoane de vanzare..sau au , dar contrafacute pe vapor, sau in cel mai rau caz nu au deloc pe masina ca le-au furat tiganii si le vand in titan cu 10 E:)))...in fine ete p vorbeste lumea asta e pretul si va rog nu mai comm aiurea ziceti ceva doar daca sunteti interesati,daca nu pe mirc taticu..

ai dreptate... o ard ca iti dau gratis, cand de fapt au contrafacute (aftermarket) sau nu au deloc....

decat sa-l dai de pomana, mai bine il tii!