Jump to content

Dezmembrez E39 touring urgent

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

interioru reintra la vanzae....Super pret 500 E complect!!!

nu mai e nimic in fata....nici un ventilator .... nimic!!!

pedro....dami de pe oem piesa....sa vad exact cum arata !!!

nu ete separat. daca era o luam demult. e o bucsa cu guler cilindrica la exterior si conica in interior in care intra conul bratului si care se monteaza in fuzeta. toate 4 bratele se monteaza prin intermediul acelei bucsi. merci

poze....

un pret pentru bord????? spune`mi daca AI cumva pilot automat pe bord.. beculetul verde in colt, si CATI KM sunt rulati pe bord???? astept raspuns. MERSI

ceau !!! bordu este...si dap e cu pilot automat (am si maneta dc te intereseaza) !!!Din cate imi amintesc...masina are in jur de 150 de mii....cu + sau - nu mai stiu exact!!! pret 100 E ... arata impecabil!!! o seara placuta

poze....

un pret pentru bord????? spune`mi daca AI cumva pilot automat pe bord.. beculetul verde in colt, si CATI KM sunt rulati pe bord???? astept raspuns. MERSI

ceau !!! bordu este...si dap e cu pilot automat (am si maneta dc te intereseaza) !!!Din cate imi amintesc...masina are in jur de 150 de mii....cu + sau - nu mai stiu exact!!! pret 100 E ... arata impecabil!!! o seara placuta

imi pare rau, pretul este maricel pt mine... ofer 50 E+ transportu. mersi :)

Topicul se inchide pentru 10 zile.

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.