Jump to content

Modul de achizitionare al masini..

cristianiorga22

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e minunat sa ai parinti care sa poata sa-ti ofere,nu sa o iei de la cota 0 si sa tragi pina iti cumperi prima furculita,sau poate e mai bine daca ai parinti cu bani si iei inprumut cu dobinda,dar de e bine ca totusi poti sa te descurci restul devine telenovela :)

sunt multi parinti cu bani care-si educa odraslele si le impun sa-si plateasca intretinerea din propriul servici ! Personal imi pare o prostie

On topic . M-a ajutat mama la prima masina .Mi-a scos ochii toata viata .

Valoarea banului se invata....nu ai cum sa intelegi valoarea lui daca primesti totul pe tava....

Multi nu stiu ce este ala TVA... dar in schimb sunt "oameni de afeceri"....

Valoarea banului se invata....nu ai cum sa intelegi valoarea lui daca primesti totul pe tava....

Multi nu stiu ce este ala TVA... dar in schimb sunt "oameni de afeceri"....

da bine , ne invata ei care au primit casele de la ceausescu pe 2 lei , hai sa nu fim snobi . Ii asteptam in tranzitie sa o ia de la capat , cot la cot cu noi .

Masina care o am acum pot spune ca e luata din bani munciti de mine, am lucrat agent la tigari 5 luni, ca pe urma s-a desfintat punctul de lucru si au venit altii, iar acolo salariul era destul de bunicel cat sa pun deoparte in fiecare luna 10 mil plus ca la inchiderea am primit de la philip morris o prima de 1000$, am mai facut o descoperire de card si uite asa am luat eu masina. Taxa de inmatriculare 290euro am primit-o cadou de la tata pt ambitia mea sa imi iau masina. Nu am probleme cu parintii sa imi dea bani, dar asa am crezut eu ca e mai corect, oricum de mic sunt intreprinzator, in generala schimbam gustarea cu masinute, tot atunci mi-am luat mountain bike din economile mele, deja in liceu faceam bani buni din scrisul de cd/dvd si depanare calculatoare, iar cand am trecut la facultate in 2004 mi-am luat pc de 30 mil pe bani facuti in liceu...

seria 3 - e46 - 2.0d/2000 - achizitionata in 2005 - banii jos . inca o am - o foloseste un prieten ( a fost oarecum vanduta in rate )

seria 1 - e87 - 1.8d/2007 - iunie-2007 - leasing 50% avans

seria 3 - e92 - 2.0d/2008 - septembrie 2008 - leasing 50% avans ( la asta am vrut sa dau cam 70% avans - 50% + rata reziduala platita in avans dar nu au vrut )

regret un pic ca am dat 33-34k eur pe seria 1 si mai am cam 9000 de plata la ea si stau si ma gandesc cat as lua pe ea daca as vinde'o la anul ....

deocamdata masina sta in garaj de cateva luni caci nu o foloseste nimeni - o mai scot 1-2/saptamana sa nu se plictiseasca ..

Edited by oSerX

prima masina o dacie break din 2000 ... furia rosie , mergeau luminile cand vroiau , semnalizarile lafel ... mi-e dor de ea :)

a 2-a masina luata de "tati" din dorinta lui ... un golf 5 2.0tdi 4motion frumos foc .. nou (mare prostie din partea lui si am incercat sa il conving ca nu e o investitie buna masina noua ... )

a 3-a masina e60 530d masina luata din vanzarea golf + diferenta ... rezervata mobile.ro ... vazuta , placuta , platita .

Edited by MateiBarbu

Guest poleposition
Stupid topic.

tu probabil esti din categoria seria 6 de la tati

E mort de mult "tati". Multumesc frumos.

Hai, acum zi ca de la mama, s-ar putea sa te surprind si aici..

Ce puteai sa spui si tu...altceva decat banal si stupid, nu m-am inselat in privinta ta.

Edited by poleposition

Tata mi-a cumpĂŁrat maÂşina, eu nu am servici.

ĂnsĂŁ nu prea vĂŁd relevanĂža acestui fapt.

Atâta timp cât nu am furat/nu am dat În cap pentru maºina mea, de ce ar conta?

Sunt curios, vor posta oare aici si userii care au primit-o cadou?

Gen: "Prima mea masina mi-a luat-o tati cand am implinit 18 ani"! :lol:

Dacia ta break nu ai primit-o tot de la pĂŁrinĂži?

:) .... Sunt foarte curios care ar fi raportul intre cei care au masina primita de la tati sau mami sau alte rude si cei care au "tras" pentru ea.

Ăntr-adevĂŁr, ai depistat o problemĂŁ existenĂžialĂŁ.

masina pe care o am un 320d din '99 a fost luata majoritar cu bani de la parinti(vreo 4500 din 5600euro),restul fiind pusi de mine cu banii facuti din cumparareade produse de pe eastbay si vanzarea ulterioara.mentionez ca am 21 de ani si ca am avut "promisa" masina dupa ce iau bacul,apoi dupa ce intru la facultate....ca in final sa imi iau aproape de finalul anului 2.

Mentionez ca pana acum,toti banii care a trebuit sa ii mai bag in masina(vreo 500euro la inceput pentru amortizoare,bucse,fulie si alte maruntisuri+200euro pentru electroventilator ) a trebuit sa ii bag din propriul buzunar,fara ajutorul parintilor....ca de altfel si motorina si altele

Stupid topic.

tu probabil esti din categoria seria 6 de la tati

E mort de mult "tati". Multumesc frumos.

Hai, acum zi ca de la mama, s-ar putea sa te surprind si aici..

Ce puteai sa spui si tu...altceva decat banal si stupid, nu m-am inselat in privinta ta.

Era doar o expresie nevinovata...."masina de la tati".... dar se pare ca ai inteles gresit vorbind in continuare pe un aer superior probabil de la clima din seria 6....

Rog un moderator sa inchida topicul .... este "stupid" sa intrebi pe unii de unde au avut bani de bmw...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.