Jump to content

Modul de achizitionare al masini..

cristianiorga22

Recommended Posts

Guest poleposition

mai esti si arogant pe deasupra, apoi vad ca insisti cu alte aluzii "stupide"

Da, este stupid sa ai asemenea curiozitati lipsite de sens. Faci vreo statistica sau pur si simplu nu ai ce face ?

Edited by poleposition

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mai esti si arogant pe deasupra, apoi vad ca insisti cu alte aluzii "stupide"

Da, este stupid sa ai asemenea curiozitati lipsite de sens. Faci vreo statistica sau pur si simplu nu ai ce face ?

Observ ca este o mare diferenta intre noi doi..... parerea mea este sa ramana aceasta diferenta si sa nu mai "interactionam" in nici un mod. :)

cred ca vroia sa ii vada pe cei care recunosc ca au furat de au rupt ca sa aiba bani de BMW, ghiul, gagica si teancuri de bancnote de 5 lei pentru aruncat peste lautari sa ii cante despre mafioti :)

Dacia 1310 luata noua de tata cand am terminat facultatea (Universitatea Bucuresti, daca imi permiteti sa fiu rautacios.....)

Pentru 330 prin 2005 am luat o parte din bani de la sefu', i-am dat inapoi in vreo 3 luni. Alte masini, moto, am mai facut si leasing, am luat si cash, cum a fost sa fie...

n-ai inteles. omu se simte bine in pielea lui, muncita. crede deasemenea ca e singurul....

p.s. cristianiorga: si pe tine te-au ajutat parintii, daca asta vrei sa insinuezi cu topicul asta, ca doar nu te-au dat afara din casa cand inca mergeai in picioare pe sub pat...

cred ca vroia sa ii vada pe cei care recunosc ca au furat de au rupt ca sa aiba bani de BMW, ghiul, gagica si teancuri de bancnote de 5 lei pentru aruncat peste lautari sa ii cante despre mafioti :lol:

Ceva de genul acesta.... dar se pare ca sunt si persoane deranjate de curiozitatea mea... repet atat ma duce capul :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.