Jump to content

Masina mea BMW E34 525i

b87zod

Recommended Posts

• 1 month later...

uite ca vine si o veste proasta rau pe care am trecut-o si la accidente dar am sa o trec si aici.

era duminica pe la 4 dupamasa...mergeam si eu linistit cu prietena catre militari si in timp ce stateam la semafor la intersectia dudesti cu vitan, eu venind pe dudesti de la dristor, se gaseste un dobitoc sau cum mai vreti voi sa ii spuneti sa intre in mine cam cu 60 la ora. masinuta arata in mare ca in pozele de mai jos iar lista facuta de cei de la asigurari urmeaza si ea. mai nasol este ca trebuie sa astept dupa cei de la politie sa termine investigatiile si sa inchida dosarul (prietena mea s-a ales cu contuzie cervicala in urma loviturii dintre capul ei si tetiera si stalp) ca sa pot repara masina. in plus RCA-ul cretinului de 19 ani este la CARPATICA. unii probabil stiu ce vreau sa spun cu asta, iar pentru cei care nu stiu recomand un google ca sa va minunati si voi.

iata lista facuta de inspectorul de la carpatica: de schimbat : bara spate, panou spate, aripa dreapta spate, anvelopa dreapta spate, podea porbagaj, capota porbagaj, bandou bara spate, armatura bara spate, contraaripa dreapta spate

acum ramane sa vedem daca si cei din conducere accepta cele mentionate de inspector (baiat de treaba, posesor de urs :) )

ps: de mentionat e ca mai era la asigurari in curte o pisica lovita la fel to de un logan, tot ca la mine

post-28627-1258644195_thumb.jpg

post-28627-1258644225_thumb.jpg

Edited by b87zod

• 4 weeks later...
nu am mai facut nimic astept dupa astia de la politie cica maxim pana pe 15 februarie...damn...asta e romania cu...ui. chiar ma intereseaza o recarosare.care e procedura completa cu acte si tot ce trebuie ca sa fie "legala" treaba asta si cam cat costa toata hartogaraia?

am e34 nu dacie ca sa ma trezesc cu porbagaju pe bancheta asa ca rugamintea mea este sa va abtineti de la comentarii tampite daca nu aveti ceva interesant de zis

Inca o dovada a faptului ca E34 este un BMW veritabil.... nu trotinetele care au aparut dupa.....

Sa o repari cat mai ieftin si repede si sa te bucuri de ea in continuare. :)