Jump to content

Vand BMW 320i COUPE

s0rinell

Recommended Posts

An fabricatie 1993, 165 000 km, motor 2000 cmc VANOS 150 CP

Inmatriculata in Bulgaria, toate actele in regula, platite pana in 2010. Are dublu climatronic, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, alarma + inchidere, ABS, servo total, jante pe 17", tapiterie piele, volan piele reglabil pe intaltime, scaune piele reglabile pe 3 pozitii, cotiera, faruri electrice, mp3 JVC + boxe JBL, folie pe toate geamurile, stopuri M3 etc.

Schimbat recent discuri + placute frana fata-spate, bucsi, pompa de apa.

Arata si merge absolut impecabil, nu are nici macar un beculet ars, nu bate, nu troncane nimic, nu a fost lovita sau revopsita niciodata, are vopseaua originala. Masina este foarte curata pe interior, nu s-a fumat in ea, a fost adusa din Italia. Functioneaza totul perfect, inclusiv clima, nu a fost alergata pe la liniute sau cerculete sau alte chestii de genu`.. A avut si proiectoare, dar le-au furat. Nu necesita nicio investitie, decat benzina. Are reviziile facute numai la reprezentanta BMW in Italia, cu carte service. Accept orice fel de proba sau test, la orice service sau mecanic

Pret: 3400 EURO Negociabil

Numar de telefon: 0767 572 577

Adresa e-mail sau IM: sorimarius

post-28658-1251452901_thumb.jpg

post-28658-1251452914_thumb.jpg

post-28658-1251452920_thumb.jpg

post-28658-1251452925_thumb.jpg

post-28658-1251452930_thumb.jpg

post-28658-1251452934_thumb.jpg

post-28658-1251452946_thumb.jpg

post-28658-1251452953_thumb.jpg

post-28658-1251452958_thumb.jpg

post-28658-1251452963_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest poleposition
An fabricatie 1993, 165 000 km, nu a fost lovita sau revopsita niciodata, are vopseaua originala.

Extraordinar, cred ca este singura masina din lume care nu a fost atinsa niciodata in aproape 17 ani si deci nici revopsita, de asemenea este remarcabil faptul ca in 17 ani a acumulat numai 165.000 KM, adica o medie de app 9000 km pe an... sigur a apartinut unei babaute simpatice din vestul Germaniei care o tinea mai mult in garaj si o conducea numai pana la Billa :)

Esti un norocos. :lol:

An fabricatie 1993, 165 000 km, nu a fost lovita sau revopsita niciodata, are vopseaua originala.

Extraordinar, cred ca este singura masina din lume care nu a fost atinsa niciodata in aproape 17 ani si deci nici revopsita, de asemenea este remarcabil faptul ca in 17 ani a acumulat numai 165.000 KM, adica o medie de app 9000 km pe an... sigur a apartinut unei babaute simpatice din vestul Germaniei care o tinea mai mult in garaj si o conducea numai pana la Billa :)

Esti un norocos. :lol:

daca tot nu ai nimic de facut, la km nu te contrazic, putin probabil sa nu fie dati inapoi. la faza cu vopseaua originala, iti garantez ca nu a fost niciodata atinsa sau revopsita, decat pragurile acum. iar daca citeai cu atentie, vedeai ca e adusa din Italia, nu Germania. nu o laud ca e masina mea, dar in comparatie cu alte e36, arata si merge impecabil.. mai ales pentru varsta ei :lol: acum ca te-am lamurit (sper), rog bagatorii de seama sa isi vada de treaba, multumesc pentru intelegere.. acum am vazut ca ai m6, fii sigur ca pe langa masina ta, este un mic jaf :)

Tu i-ai pus nuca aia? :)

cu nuca aia oribila asa am cumparat-o, nu am gasit pe la dezmembrari una originala in stare buna.. :D

Edited by s0rinell

Guest poleposition

eu doar faceam o remarca de apreciere legata de masina ta si evidentiam faptul ca esti norocos sa ai numai 160.000 de km la o masina de 17 ani , precum si o masina neatinsa si nevopsita in tot atatia ani :)

Cu acelasi respect te anunt ca aici este un forum, deci daca nu iti convin comentariile legate de anuntul tau, iti poti exercita libertatatea de a posta acest anunt pe autovit, unde sigur bagatorii de seama doar te vor suna sa iti spuna cat esti de norocos :lol:

http://cadourihaioase.ro/images/Trifoi_2.jpg

eu doar faceam o remarca de apreciere legata de masina ta si evidentiam faptul ca esti norocos sa ai numai 160.000 de km la o masina de 17 ani , precum si o masina neatinsa si nevopsita in tot atatia ani :)

Cu acelasi respect te anunt ca aici este un forum, deci daca nu iti convin comentariile legate de anuntul tau, iti poti exercita libertatatea de a posta acest anunt pe autovit, unde sigur bagatorii de seama doar te vor suna sa iti spuna cat esti de norocos :lol:

http://cadourihaioase.ro/images/Trifoi_2.jpg

sunt satul sa ma sune tot felul de oameni interesati de variante cu masini cu volan pe dreata sau pe mijloc.. mi s-a parut putin ironic postul tau, si de-asta ti-am explicat cum sta treaba.. nu sunt trait in copac, sunt constient ca probabil are km mai multi, eu asa am cumparat-o... am avut mai demult un e36, an de fabricatie mai nou, cu 300.000 de km in bord si mergea aproape la fel de bine :lol:

vopseaua este cea originala, masina este "la linie" cum se zice, functioneaza totul pe ea, clima, geamurile, abs, senzorii de la geam cand deschizi usa coboara geamul si il ridica la inchidere, nu scartaie plasticele inauntru, nu are tapiseria patata sau rupta, toate beculetele si luminile se aprind.. ce sa-ti mai zic, nuca schimbatorului este cam caraghioasa, scaunele au fost refacute pe mijloc.. cine vine sa o vada si sa o probeze, se convinge ca nu bat campii, ca samsarii de masini

in fine, ne abatem de la subiect, sper sa nu fiu sanctionat ca ti-am explicat :) numai bine

Edited by s0rinell

N-o sa fii sanctionat pentru ca ai explicat.

Mie-mi place masina ta si iti doresc spor la vanzare!

mersi pentru aprecieri, numai inscrierea in Bulgaria ajunge 700 de euro cu drum cu tot... nu e vreo super masina, dar la 3000 de euro este un cielo mai bun sau un matiz.. si sincer vorbind, nu cred ca se compara. la atatea dotari si la felul cum arata si functioneaza, eu zic ca isi merita banii, acum parerile sunt impartite!

Edited by s0rinell

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.