Jump to content

BMW 320d 150cp

XiE

Recommended Posts

frumoasa....cat a costat vopsitul masinii??

Masina de vopsit costa 1000E complet

Frumoasa intr-adevar dar nici mie nu-mi place spatele :) Cat despre culoare si eu prefer albul.

Felicitari pentru efortul depus. Spor incontinuare

Edited by costty

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da in slobozia, la servisu meu propriu...

acum se leaga tot ... :lol:

Ti-ai dat seama... :)

si unde ai facut operatiunea?In Slobozia?

Da in slobozia, la servisu meu propriu...

Si care dintre ele e service-ul tau? :lol: Cat m-ar costa sa vopsesc o capota si bara fata? Lucreaza bine baietii?

Cel de la Filatura, ne-am mutat acolo de 8 luni, in jur de 10mil maxim toata afacerea, lucreaza foarte bine (multa lume de la B,CT,GL,BR vin sa vopseasca la noi)

• 3 weeks later...

Foarte frumoasa masina, din puzderia de e46, e printre putinele modificate cu gust. (mai putin chestia cu badboy, care mi se pare tiganie). Culoarea arata super bine, nu se compara cu un alb stock. Ar trebui vazuta live, intr-adevar e o masina deosebita.

Salutari de la un "consatean" :) Sa o stapanesti sanatos!

Scuza-ma ca iti zic dar pe langa lipsa stopurilor mici din spate, semnalele alea sunt o tiganie suprema, de bazar de-a dreptu, plastic ieftin cu M care nu are ce cauta la un BMW. Mie de exemplu imi place si asa dar daca nu scoteai stopurile imi placea mai mult si daca nu o vopseai si mai mult ! Chiar te rog daca vrei sa imi spui si mie cum ii spune la culoare care ai avuto ? Cumva Mediteranean Blau ? Merci ! Mult succes in continuare ! Edited by aXeL

Lasati mah omul in pace. Important este sa-i placa lui, nu voua.

Credeti ca o sa mai posteze, daca-l mai criticati mult?

Pe cuvantul tau? Pai atunci ce rost isi mai are sectiunea asta cu "Masina mea"? Sa spuna toata lumea in cor cand isi prezinta cineva masina ca le place si ca toate schimbarile aduse de proprietar sunt pe gustul tuturor? :) Diversitate, domnule, asa se numeste, DIVERSITATE! Fiecare cu gusturile lui si oricine isi poate expune propria opinie atat timp cat o face intr-un mod pertinent, civilizat, fara jigniri si apostrofari etc. :lol:

Foarte frumoasa masina, din puzderia de e46, e printre putinele modificate cu gust. (mai putin chestia cu badboy, care mi se pare tiganie). Culoarea arata super bine, nu se compara cu un alb stock. Ar trebui vazuta live, intr-adevar e o masina deosebita.

Salutari de la un "consatean" :) Sa o stapanesti sanatos!

Merci mult "consatene"...badboy-ul este de efect :D

Scuza-ma ca iti zic dar pe langa lipsa stopurilor mici din spate, semnalele alea sunt o tiganie suprema, de bazar de-a dreptu, plastic ieftin cu M care nu are ce cauta la un BMW. Mie de exemplu imi place si asa dar daca nu scoteai stopurile imi placea mai mult si daca nu o vopseai si mai mult ! Chiar te rog daca vrei sa imi spui si mie cum ii spune la culoare care ai avuto ? Cumva Mediteranean Blau ? Merci ! Mult succes in continuare !

Mie mi-au placut semnalizarile pentru ca sunt cu led...ca au M pe ele, este altceva, sunt mai diferite, inteleg ca la toata lumea de pe aici le plac masinile cat mai "naturale", cum le-a lasat BMW'u :lol: de restul numai comentez pt ca este opinia ta si despre culoare, o sa ma uit si o sa iti comunic. Multa succes!!!

Nu e problema asta...stai linistit :lol:

Pe cuvantul tau? Pai atunci ce rost isi mai are sectiunea asta cu "Masina mea"? Sa spuna toata lumea in cor cand isi prezinta cineva masina ca le place si ca toate schimbarile aduse de proprietar sunt pe gustul tuturor? :) Diversitate, domnule, asa se numeste, DIVERSITATE! Fiecare cu gusturile lui si oricine isi poate expune propria opinie atat timp cat o face intr-un mod pertinent, civilizat, fara jigniri si apostrofari etc. :)

Ai perfecta dreptate...multa bafta!!!

• 1 month later...

Am facut cateva poze la masina, numai facusem de mult, fiind la un prieten in primaveri. Seara o atmosfera un pic incetosata din cauza vremi, mi-a placut pt ca aduce un pic a "old times" daca pot spune asa. Intre timp masina merge si se comporta impecabil, nu a mai primit nici o modificare...sper sa vina ceva curand dar inca ma mai gandesc...

frumoasa masina dar ca sa fie superba ar mai fi nevoie de putine schimbari incepand de la alte jante, o suspensie care sa coboare masina putin... dar oricum arata bine exceptand portbagajul.bafta si drumuri bune sa ai

Merci si tie la fel...masina imi place acum ce garda are, chiar este confortabila la drum...deoarece eu folosesc masina zilnic iar cu o suspensie tare ar fi incomod sa merg, de aceea am ales asa...iar jantele inca nu m-am hotarat la model si sincer sa fiu nici bani nu am de dat pe ele acum, sunt bune si cele pe care le am :)